- הוסף לסימניות
שימי אדלר, ישיבע-בוחער מארה"ב החדשה שנמצאת בשליטת המוסלמים, נעצר בערב לאחר שחוזר מפגישה, בחשד כי הוא רצח את הנשיא של 'A.N.W', שתכנן להשתלט על הנשיאות העכשווית.
לאחר חקירות מתישות הוא נכנס לתא מעצר ופוגש שם את ג'ף - שעובד בשירות 'A.N.W', אשר עוזר לו לצאת בתמורה להבטחת עזרה. הוא משוחח עם אדם מה'A.N.W', שמסביר לו את פרטי המשימה ומאיים עליו. הוא טס לאוסטריה ונכנס לבית אח הנשיא, כשלפתע מתקשר בן-אדם שאומר לו לבוא לרחוב מסוים. הוא מתחיל ללכת, אך בדרך מתעכב. הזקנים שעיכבוהו נרצחים ונלקחים ע"י פרמדיקים. השוטרים במקום לא מוצאים ראיות וסוגרים את התיק לבינתיים.
שימי מוצא את מה שנראה כדפים. הוא הולך לסוכן שבבית הדפוס ומביא לו אותם, כשמיד לאחר מכן, הוא נורה בידי מתנקש ונסחב ע"י הסוכן.
ג'ף פוגש את אח הנשיא בכלא - והם בורחים ומדווחים לאדם שטעה במיקום הדפים. הפסנתר בכניסה למלון מתפוצץ.
שימי מתעורר בבית החולים ושוכח את מה שקרה. הוא פוגש את הזקן שעצר אותו בבית חב"ד ומדבר איתו. הזקן מוזהר שלא לגלות כלום לשימי. שימי שומע את זאב הזקן ממלמל משהו, וחולם חלום משונה באחד הלילות. הוא מקבל שיחה מג'ף, ולא מזהה אותו.
ג'ף עוקב אחרי אדם. אדוארד חושד בו ומורה לחוקר פרסי ווין להתנקש בו. ג'ף מגלה לו על המעקב, ואדוארד מגלה לו ששכר את פרסי וא"א לעצור אותו עכשיו. שימי חוזר לארה"ב ובדרך נתקל באדם - שמאיים על חייו ומנסה להרוג אותו, אך ברגע האחרון הוא מצליח להימלט בס"ד ובעזרת סטיב העוזר של אדם. הוא מגיע לבית עם חשדות, פוגש בג'ף, שמביא לו את התמונה של אדם, ומסלק אותו.
ג'ף נחטף, ושימי רואה זאת ומגיע למחסן בנמל כדי לעזור לו, אך נכלא בו ע"י אדם, תוך שגז רעיל מסתנן לשם. הוא ניצל בעזרת איצלה, והם בורחים.
לאחר חקירות מתישות הוא נכנס לתא מעצר ופוגש שם את ג'ף - שעובד בשירות 'A.N.W', אשר עוזר לו לצאת בתמורה להבטחת עזרה. הוא משוחח עם אדם מה'A.N.W', שמסביר לו את פרטי המשימה ומאיים עליו. הוא טס לאוסטריה ונכנס לבית אח הנשיא, כשלפתע מתקשר בן-אדם שאומר לו לבוא לרחוב מסוים. הוא מתחיל ללכת, אך בדרך מתעכב. הזקנים שעיכבוהו נרצחים ונלקחים ע"י פרמדיקים. השוטרים במקום לא מוצאים ראיות וסוגרים את התיק לבינתיים.
שימי מוצא את מה שנראה כדפים. הוא הולך לסוכן שבבית הדפוס ומביא לו אותם, כשמיד לאחר מכן, הוא נורה בידי מתנקש ונסחב ע"י הסוכן.
ג'ף פוגש את אח הנשיא בכלא - והם בורחים ומדווחים לאדם שטעה במיקום הדפים. הפסנתר בכניסה למלון מתפוצץ.
שימי מתעורר בבית החולים ושוכח את מה שקרה. הוא פוגש את הזקן שעצר אותו בבית חב"ד ומדבר איתו. הזקן מוזהר שלא לגלות כלום לשימי. שימי שומע את זאב הזקן ממלמל משהו, וחולם חלום משונה באחד הלילות. הוא מקבל שיחה מג'ף, ולא מזהה אותו.
ג'ף עוקב אחרי אדם. אדוארד חושד בו ומורה לחוקר פרסי ווין להתנקש בו. ג'ף מגלה לו על המעקב, ואדוארד מגלה לו ששכר את פרסי וא"א לעצור אותו עכשיו. שימי חוזר לארה"ב ובדרך נתקל באדם - שמאיים על חייו ומנסה להרוג אותו, אך ברגע האחרון הוא מצליח להימלט בס"ד ובעזרת סטיב העוזר של אדם. הוא מגיע לבית עם חשדות, פוגש בג'ף, שמביא לו את התמונה של אדם, ומסלק אותו.
ג'ף נחטף, ושימי רואה זאת ומגיע למחסן בנמל כדי לעזור לו, אך נכלא בו ע"י אדם, תוך שגז רעיל מסתנן לשם. הוא ניצל בעזרת איצלה, והם בורחים.
דלת 9.
הוא הקיש פעמיים.
המסדרון היה שקט. ריח של נרות כבויים ושל קרמיקה ישנה עמד באוויר. הוא שמע את צעדיה של חני מבפנים, מתקרבים באיטיות. הדלת נפתחה.
"שלום", אמרה בחיוך, שנקטע קלות כשראתה את פניו.
שימי נכנס. עיניו התרוצצו. הדירה נראתה רגילה, אפילו חמימה. שום סכנה לא נראתה באזור. אבל הוא הרגיש אותה, מתחת לרגליו.
חני סגרה את הדלת. "הקדמת, אבל זה טוב."
שימי חייך חיוך מהוסס. הוא התיישב, אך גופו נשאר דרוך.
העיניים שלו התרוצצו בין הפינות. החלון היה פתוח כדי סדק. מפת שולחן ירוקה וכוסות זכוכית דקיקות מלאות במיץ תפוזים פיארו את הסלון, לידם צלוחית עם עוגיות וביסקוויטים. הכל נראה כמתוך עולם אחר. את כובעו על השולחן, אבל לא הצליח להתחיל.
"קרה משהו בדרך?" שאלה, מביטה בחרדה על ידו.
"כן." שימי הוריד את מבטו כדי להסתכל על היד, וראה שהיא מדממת. חני שמה על השולחן תחבושת, והוא לקח אותה, מלפף סביב ידו.
הוא ריחף במחשבותיו לשנייה, היא חיכתה. שתיקה קטנה נולדה ביניהם.
"אולי זה נשמע קצת פרנואידי," אמר לבסוף, "אבל נדמה לי שמישהו עקב אחרי."
היא שתקה. החיוך שלה נעלם באחת.
"מה זאת אומרת?" שאלה, קולה יורד בחצי טון.
"אני לא בטוח. אתמול ניסו להרוג אותי, לא משנה איך בדיוק, והיום, כשנכנסתי לבניין נשמעה ירייה והזכוכית של הדלת התנפצה. אני לא בטוח שזה היה מכוון אליי... אבל... הייתה שם דמות. מישהו. אני לא יודע."
חני החווירה. פניה התקדרו לאט.
היא רכנה מעט קדימה. "אתה חושב שזה קשור לפגישות?"
"גם אם זה קשור לחוקים החדשים של הממשלה, זה כבר יותר מדי מוגזם בשביל זה," ענה בלחש. "נראה לי שזה בגלל משהו אחר."
שוב שקט.
ואז דפיקה בדלת.
שניהם קפצו.
הנושאים החמים