רציתי לעורר-שוכרים דירות לחופש?

• הוסף לסימניות
עברתי עכשיו סיפור לא נעים!!!!
אני משכירה את דירתי (לכל המעונין-בצפון 5 חד' דירה מאווררת, ממוזגת, חדרים גדולים, יפה, נוף לחרמון, קומה א', לייד גן-שעשועים, ליד תחנת אוטובוסים (לא פעילה בשעות הלילה...;)) במחיר נחמד,
התקשרה אליי אישה לפני מספ' שבועות ואמרה לי שהיא רוצה לשכור את הדירה למשך 6 ימים, אבל היא לא מוכנה לשלם יותר מ-2500 ש"ח לכל הנופש והם 8 נפשות אבל על התינוק היא לא משלמת!!! כולל שבת, היא ציינה שהיא מחפשת דירה עם עדיפות לצעצועים וספרים, ואמרה ד"א שבעלה מאוד פדנט וחשובה לו דירה נקיה,
אבל-הסכום הזה הוא סכום פחות ממינימלי!
אמרתי לה שלא מתחשק לי בשביל כ"כ קצת כסף להשקיע היא הבטיחה לי שהיא תשאיר דירה נקייה והם מאוד איכפתיים וישמרו על כל הצעצועים והספרים היטב! וחוצמיזה שאסגור את כל הארונות שאני לא רוצה שיהיו בשימוש.
החלטתי שאם כך לפחות שתשלם על החשמל בנפרד (פטנט כזה, שאם אתם לא רוצים שישאירו את המזגן דלוק מעת לעת...)
באמת ככה עשיתי.
סגרתי ארונות, שטפתי את הדירה יפה, השארתי להם לוקסוס שיהיה נעים (פלטה, דוד חשמלי קפה וכו').
היא שילמה מיד כשהגיעה,
לא עברו שלושה ימים והיא מתקשרת היסטרית שכולם כל הזמן מתלכלכים בשרוול הימני ממשהו אדום, מיד קלטתי, יש לי בקבוקון של פפריקה מתוקה נוזלית במקרר שאיך שהיא מגיעה במגע של קור-היא קופאת. היא לא אמורה ללכלך אם לא נוגעים בזה.
היא טענה שכולם נשענו והתלכלכו, התנצלתי ואמרתי לה שזה יורד בכביסה.

ואז נסענו אנחנו לנופש.
הם פינו את הדירה בחמישי, אחרי שכמעט צעקתי עליה לפנות אותה כבר כי סיכמנו שאם באים ב-12 מפנים ב-12. אומנם לא סיכמנו את זה ממש, אבל אם זה בית מלון-אז עד הסוף...
מ-9 בבוקר צלצלתי אליה כדי לומר לה שב-12 היא אמורה לפנות, ב-12 וחמישה סופסוף ענתה לי וצעקה עלי "עכשיו את נזכרת?" אמרתי לה שמהבוקר אני מחפשת אותה, בקיצור, היא פינתה את הדירה ב-3 וחצי, אחרי ששלחתי את אחותי להוציא אותם...
שאלתי את אחותי אם הדירה נקיה, והיא אמרה לי שהם אמרו שלא היו להם חומרי ניקוי, אז ניקו עם מה שיכלו, והדירה נראית נקיה.

ביום שישי 10 דק' לפני שבת, קיבלתי טלפון למקום הנופש שלי כשהם כועסים שהכתמים לא ירדו, אמרתי להם שאני מבטיחה שהם ירדו בעז"ה, כי עוד לא קרה לי שלא ירדו בסוף, כשהטונים עלו, אמרתי להם שאפצה אותם, אבל הבעל אמר לי שאם נלך לדין-תורה הוא לא יהיה זכאי, אז אין מה ללכת, "אז מה אתם רוצים בעצם?" שאלתי אותם, הבעל צעק עלי שהוא רוצה שאתנצל שוב...:eek::rolleyes: אמרתי לו שס"ה בכסף שקיבלתי מהם אני לוקחת בחשבון שגם לי יהיו דברים שישברו\יתקלקלו שאצטרך לשלם עליהם, הבעל ממש רתח "גם השארנו לך דירה מבריקה שלא לפי משורת הדין וגם את מעלילה שיש דברים שבורים?"

בקיצור עד שלא צעקתי בזעזוע הם לא ירדו מהקו...

במוצאי-שבת חזרתי הביתה, כשנכנסתי חשכו עיניי פשוטו כמשמעו, את הדירה הם "הבריקו" בעזרת מטאטא... כשדרכתי, הריצפה היתה מחוספסת מרוב לכלוך, השרותים בריח של שרותים ציבוריים, כיורי שרות מלוכלכים (משחת שיניים, ליחה...), כיורים ושיישים מוכתמים בכתמים שלא ירדו גם אחרי אקונומיקה, שולחן משומן ומפורר, כיסא גבוה מלוכלך+השולחן שלו עם ליכלוך דבוק, גז עם שומן מרוח וכן הלאה -וזה אחרי ההצהרה של "הדירה מבריקה"...

לגבי הנזקים, לא עברו כמה שעות וגילינו שהילדים שברו לנו את הפדלים של אופני הילדים, קשקשו על הקירות והמגרות בצבעים, שברו קופסת עץ, שטענו שהיתה כבר שבורה... מה לעשות שאני הייתי האחרונה ש"שיחקתי"בה והיא היתה אז שלימה, וגולת הכותרת-בובה יקרה מאוד מחו"ל שא"א להשיג יותר שהבן שלי קשור אליה כמו אב אל ביתו נ-ע-ל-מ-ה!!! כל הזמן הוא שאל אותי מה שלומה ואיך היא מרגישה ולמה השארתי אותה אצל האורחים, הילד שלי ממש שבור,
ניסיתי להציע לו בובה אחרת , חדשה, אין על מה לדבר, הילד לא מעונין...
וזה אחרי שהם טענו שאין שום שום נזק...
שאלתי אותם למה הם לא שטפו את הדירה כמו שסיכמנו, הם אמרו לי בלעג, שבגלל שנעלתי את כל הארונות ולא הרשיתי להם לפתוח הם לא יכלו לנקות, מה שמענין שטישו שהיה באותו ארון הם כן יכלו לקחת...
שאלתי אותם, למה כשהייתם צריכים משהו, ידעתם לצלצל אלי, אבל לגבי חומרי הניקוי פתאום שכחתם לברר?! לא היה להם מה לענות...

למה אני כותבת את סיפור התלאות שלי?
רציתי שתסתכלו לפעמים גם על הצד של אלו שמשכירים את הדירה, תשמרו על הפרטיות ושלמות החפצים שלהם, נכון ששכרתם את הדירה למספ' ימים, זה עדיין לא אומר שהדירה שלכם וכל החפצים שם שלכם.
תדעו שמאוד אכפת לנו החפצים שלנו, אנחנו שומרים עליהם, אל תתמקחו איתנו על כל פיפס ואל תחשבו לנו את השקלים שלנו (כמו שהיא אמרה לי בפאתוס "הרווחת 2750 שקלים, זה כלום בשבילך???" (400 שח ליום ושבת 600) חבר'ה שבטוחים שזה המון, אני מודיעה בזאת- זה כלום!!!!!!!!! יכולתי להרוויח פי 3!)

תגובות???

אני כותבת בכאב גדול! אני כואבת את הניצול.

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך. זה גועל נפש.
(כותבת בתור מי שמקבלת דירות ובודקת טוב טוב איך היה מונח כל כסא כדי להחזיר אח"כ באותה צורה בדיוק)
חסרי מידות יש בכל מקום. עיצה שלי בשבילך- אל תשכירי דירה למי שאת לא מכירה או ראית את הבית שלו או שמעת ממישהו שהשכיר לו בעבר. חיתמי על חוזה מסודר והתפללי לטוב...

• הוסף לסימניות
אוי איך זה מתסכל הסיפורים האלה!
לפעמים יש דפוס פעולה קבוע לאנשים מסוג זה. ואפשר עם הזמן לסנן אותם (מחיר ללא שום פשרות בהנחה הם לא יבואו אם לא יקבלו הנחה זה מאסט אצלם)
הם לא אנשים רעים הם פשוט טיפוסים גרועים!

• הוסף לסימניות
מחריד!!!
גם אני חוויתי בעבר סיפור דומה,
חזרתי הביתה משני ימי ראש השנה לפוגרום.
לא היה לי על מה להתישב, הכסאות, הספות וכן והמיטות - מלאים בפרורי ביסלי, פיצוחים וכו', הכיור מלא ברוטב של דגים.
עד ערב פסח של אותה שנה, עוד מצאתי נזקים.
והכי לא נעים היה, שכל שכנה שפגשתי בימים שאחרי, שאלה אותי, את מי הבאת לפה? איזה צעקות! הם הביאו את כל המשפחה המורחבת, סחבו מזרנים וכו' וכו'

מאז הבית שלי נעול.
אורחים? רק כשאני בבית.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אפשר לזהות את ה"טיפוסים" הללו
אלו שמתווכחים על המחיר, ומבקשים הנחות,
מתקשרים בלי סוף לשאול אלף שאלות... ויש להם כמויות של בקשות...

מכמה נסיונות מרים בצימר, עליתי עליהם וכדאי לנפנפם מיידית!!!
(להמחשה: השאירו רטבים של שמן על הסדינים, פיזרו את אריזות המיני של הסוכר והמלח בכל המרחבים.. נתקו מקרר שמכיל עוף סרוח.. והשאירו מזגן דלוק!!)

• הוסף לסימניות
משתתף בכאב.
את משקפת באופן יוצא דופן, את הצד האפל והמלוכלך של ההשכרות.
אנשים לפעמים מקנאים במי שגר באיזור נופש ויכול להשכיר את הדירה שלו ולהרוויח כמה שקלים, סיפורים כאלה, קורים כמעט לכל אחד שמשכיר, ולא משנה כמה מסננים את הנופשים, בסוף נופלים על אנשים חסרי תרבות, שאין להם טיפת כבוד לפרטיות שלך ולרכוש שלך.
אחד הלקחים שכדאי ללמוד מהסיפור הזה, זה לא נעים לומר, אבל אנשים שמתנהגים כך, הם בדרך כלל אותם אנשים שמתמקחים על המחיר, וכך אתה מפסיד בכפליים, גם מבחינת התמורה, וגם מבחינת הנזקים שאתה צריך לתקן או לזרוק לפח דברים אהובים.
דוגמאות:
השכרנו את הדירה לשבת, למשפחה, השארנו במקרר בפינה מסויימת, בקבוקי שתייה, בפריזר נותרו איגלואים. כשחזרנו הם התאדו,סדינים שהיו מונחים בתוך ארון שלא היה מיועד שייפתח, נמצאו על גבי אחת המיטות (ולא שלא דאגנו להם למצעים..) כמו כן, היינו צריכים לטפל בבליל חפצים שהם השאירו מאחוריהם. - כמובן שהם לא שילמו את מלוא הסכום, אולי לכן הם הרגישו כבעלי הבית שיכולים לעשות בו כבתוך שלהם.
אנחנו משאירים לנופשים מגבות ידים נאות ודי חדשות. מוצ"ש אחד אנו חוזרים ומגלים מגבת אחת ספוגה בטשולנט שומני, ועוד שתי מגבות ששימשו כסמרטוט לשטיפת הרצפה, ומשום מה הם היו חייבים לשפוך על הרצפה את כל תכולת הנוזל לניקוי כלים..
אלה רק דוגמאות, אבל אני מצטרף לתחושות וקורא לנופשים: שימו לב איפה אתם נמצאים, תהנו, תבלו, אבל אל תשכחו את האנושיות בבית.

• הוסף לסימניות
הנה משהו משלי-
יצא לי לעמוד בעמדת הקבלה באחד המלונות הזולים, אלה שמיועדים בד"כ למי שלא יוצא למלונות ממניעים כלכליים :)
בקיצור- עמדו שם שני זוגות והתווכחו עם העובדת- זה היה ממש לא נעים לצפות. תעשי הנחה (אחרי שהם כבר שוהים וסגרו על מחיר) האוכל לא טעים, אין תכניות (מישהו הבטיח לכם?), החדר לא מוצלח... הטבח הקודם יותר טוב, הנקיון על הפנים... והיא אומרת שאין לה אישור, אז הם יושבים עליה בכוח... בקיצור- נורא ואיום.
אני מבינה שמנסים להשיג הנחה, אבל למה בצורה הזו? ומה עם הטבח המסכן? ומה עם העובדת בקבלה?

• הוסף לסימניות
גם אני נכוויתי פעם, מיותר לציין שזו הייתה הפעם האחרונה.....

הנזקים- עד היום (6 שנים).
אחד הילדים קשקש עם צבע אדום על משקופי עץ, ובין המשקוף לקיר.

שלא לדבר על החולות (הם עשו מנוי לחוף הים:p)
והשכבה שעל הרצפה:eek:

אני בשיא תמימותי צחצחתי עבורם את הבית, והשארתי אותו ריחני. בשביל מי???

הגרוע שבכל הסיפור הזה- שגם דירה לשבת אני לא מסוגלת לתת.

• הוסף לסימניות
מזדהה ומבינה

אני מזדהה וכואבת
אני מהצד של השוכרים ולא מאלו שמשכירים אבל הנקודה שצריך להזהר מכל מבקשי ההנחות נכונה תמיד כמו שהזכירו קודמי נופלים איתם פעמיים גם בנזקים וגם בשווי הכספי הקטן אני פוגשת את זה בעסק שלי אלו שיבקשו הכי הרבה הנחה על מוצרים הם אלה שאח"כ יתלוננו הכי הרבה ולא יעריכו עד שמצטערים שהתחלנו איתם אכן זה דפוס מסןים של אנשים שלומדים עם הזמן להריח אותם ופשוט להדוף אותם מה שיותר מהר העגמת נפש לא שוה את זה
מאחלת לך שתתאוששי מהר

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו - יש טיפוסים כאלה, ואת החינוך לכך הם מקבלים מגיל צעיר.
לפני שנים היינו מארגנים נופשונים. באחד הערבים הבחנו בילדה כבת 6 תולשת בפראות ענפים של שיחי נוי בבית ההארחה. כששאלנו אותה בזעזוע: "היי, מה את עושה? למה את עושה את זה?" היא ענתה: "שילמנו!"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1060973:
כמו שאמרו - יש טיפוסים כאלה, ואת החינוך לכך הם מקבלים מגיל צעיר.
לפני שנים היינו מארגנים נופשונים. באחד הערבים הבחנו בילדה כבת 6 תולשת בפראות ענפים של שיחי נוי בבית ההארחה. כששאלנו אותה בזעזוע: "היי, מה את עושה? למה את עושה את זה?" היא ענתה: "שילמנו!"

:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1060913:
עברתי עכשיו סיפור לא נעים!!!!
אני משכירה את דירתי (לכל המעונין-בצפון 5 חד' דירה מאווררת, ממוזגת, חדרים גדולים, יפה, נוף לחרמון, קומה א', לייד גן-שעשועים, ליד תחנת אוטובוסים (לא פעילה בשעות הלילה...;)) במחיר נחמד,
התקשרה אליי אישה לפני מספ' שבועות ואמרה לי שהיא רוצה לשכור את הדירה למשך 6 ימים, אבל היא לא מוכנה לשלם יותר מ-2500 ש"ח לכל הנופש והם 8 נפשות אבל על התינוק היא לא משלמת!!! כולל שבת, היא ציינה שהיא מחפשת דירה עם עדיפות לצעצועים וספרים, ואמרה ד"א שבעלה מאוד פדנט וחשובה לו דירה נקיה,
אבל-הסכום הזה הוא סכום פחות ממינימלי!
אמרתי לה שלא מתחשק לי בשביל כ"כ קצת כסף להשקיע היא הבטיחה לי שהיא תשאיר דירה נקייה והם מאוד איכפתיים וישמרו על כל הצעצועים והספרים היטב! וחוצמיזה שאסגור את כל הארונות שאני לא רוצה שיהיו בשימוש.
החלטתי שאם כך לפחות שתשלם על החשמל בנפרד (פטנט כזה, שאם אתם לא רוצים שישאירו את המזגן דלוק מעת לעת...)
באמת ככה עשיתי.
סגרתי ארונות, שטפתי את הדירה יפה, השארתי להם לוקסוס שיהיה נעים (פלטה, דוד חשמלי קפה וכו').
היא שילמה מיד כשהגיעה,
לא עברו שלושה ימים והיא מתקשרת היסטרית שכולם כל הזמן מתלכלכים בשרוול הימני ממשהו אדום, מיד קלטתי, יש לי בקבוקון של פפריקה מתוקה נוזלית במקרר שאיך שהיא מגיעה במגע של קור-היא קופאת. היא לא אמורה ללכלך אם לא נוגעים בזה.
היא טענה שכולם נשענו והתלכלכו, התנצלתי ואמרתי לה שזה יורד בכביסה.

ואז נסענו אנחנו לנופש.
הם פינו את הדירה בחמישי, אחרי שכמעט צעקתי עליה לפנות אותה כבר כי סיכמנו שאם באים ב-12 מפנים ב-12. אומנם לא סיכמנו את זה ממש, אבל אם זה בית מלון-אז עד הסוף...
מ-9 בבוקר צלצלתי אליה כדי לומר לה שב-12 היא אמורה לפנות, ב-12 וחמישה סופסוף ענתה לי וצעקה עלי "עכשיו את נזכרת?" אמרתי לה שמהבוקר אני מחפשת אותה, בקיצור, היא פינתה את הדירה ב-3 וחצי, אחרי ששלחתי את אחותי להוציא אותם...
שאלתי את אחותי אם הדירה נקיה, והיא אמרה לי שהם אמרו שלא היו להם חומרי ניקוי, אז ניקו עם מה שיכלו, והדירה נראית נקיה.

ביום שישי 10 דק' לפני שבת, קיבלתי טלפון למקום הנופש שלי כשהם כועסים שהכתמים לא ירדו, אמרתי להם שאני מבטיחה שהם ירדו בעז"ה, כי עוד לא קרה לי שלא ירדו בסוף, כשהטונים עלו, אמרתי להם שאפצה אותם, אבל הבעל אמר לי שאם נלך לדין-תורה הוא לא יהיה זכאי, אז אין מה ללכת, "אז מה אתם רוצים בעצם?" שאלתי אותם, הבעל צעק עלי שהוא רוצה שאתנצל שוב...:eek::rolleyes: אמרתי לו שס"ה בכסף שקיבלתי מהם אני לוקחת בחשבון שגם לי יהיו דברים שישברו\יתקלקלו שאצטרך לשלם עליהם, הבעל ממש רתח "גם השארנו לך דירה מבריקה שלא לפי משורת הדין וגם את מעלילה שיש דברים שבורים?"

בקיצור עד שלא צעקתי בזעזוע הם לא ירדו מהקו...

במוצאי-שבת חזרתי הביתה, כשנכנסתי חשכו עיניי פשוטו כמשמעו, את הדירה הם "הבריקו" בעזרת מטאטא... כשדרכתי, הריצפה היתה מחוספסת מרוב לכלוך, השרותים בריח של שרותים ציבוריים, כיורי שרות מלוכלכים (משחת שיניים, ליחה...), כיורים ושיישים מוכתמים בכתמים שלא ירדו גם אחרי אקונומיקה, שולחן משומן ומפורר, כיסא גבוה מלוכלך+השולחן שלו עם ליכלוך דבוק, גז עם שומן מרוח וכן הלאה -וזה אחרי ההצהרה של "הדירה מבריקה"...

לגבי הנזקים, לא עברו כמה שעות וגילינו שהילדים שברו לנו את הפדלים של אופני הילדים, קשקשו על הקירות והמגרות בצבעים, שברו קופסת עץ, שטענו שהיתה כבר שבורה... מה לעשות שאני הייתי האחרונה ש"שיחקתי"בה והיא היתה אז שלימה, וגולת הכותרת-בובה יקרה מאוד מחו"ל שא"א להשיג יותר שהבן שלי קשור אליה כמו אב אל ביתו נ-ע-ל-מ-ה!!! כל הזמן הוא שאל אותי מה שלומה ואיך היא מרגישה ולמה השארתי אותה אצל האורחים, הילד שלי ממש שבור,
ניסיתי להציע לו בובה אחרת , חדשה, אין על מה לדבר, הילד לא מעונין...
וזה אחרי שהם טענו שאין שום שום נזק...
שאלתי אותם למה הם לא שטפו את הדירה כמו שסיכמנו, הם אמרו לי בלעג, שבגלל שנעלתי את כל הארונות ולא הרשיתי להם לפתוח הם לא יכלו לנקות, מה שמענין שטישו שהיה באותו ארון הם כן יכלו לקחת...
שאלתי אותם, למה כשהייתם צריכים משהו, ידעתם לצלצל אלי, אבל לגבי חומרי הניקוי פתאום שכחתם לברר?! לא היה להם מה לענות...

רציתי שתסתכלו לפעמים גם על הצד של אלו שמשכירים את הדירה, תשמרו על הפרטיות ושלמות החפצים שלהם, נכון ששכרתם את הדירה למספ' ימים, זה עדיין לא אומר שהדירה שלכם וכל החפצים שם שלכם.
תדעו שמאוד אכפת לנו החפצים שלנו, אנחנו שומרים עליהם, אל תתמקחו איתנו על כל פיפס ואל תחשבו לנו את השקלים שלנו (כמו שהיא אמרה לי בפאתוס "הרווחת 2750 שקלים, זה כלום בשבילך???" (400 שח ליום ושבת 600) חבר'ה שבטוחים שזה המון, אני מודיעה בזאת- זה כלום!!!!!!!!! יכולתי להרוויח פי 3!)

תגובות???

אני כותבת בכאב גדול! אני כואבת את הניצול.
הכאב גדול ומובן מאד.
שימי לב שהיו בסיפור שלך סימנים מקדימים... קחי אותם כלקח לפעם הבאה.

פעם אחת השכרנו לזוג מבוגר משוויץ... כדאי לכל השוכרים ללמוד כמה דברים מהשוויצרים :)

• הוסף לסימניות
יש גם דברים נעימים
השכרנו פעם לקבוצה של בנות ירושלמיות.
הן צחצחו את הבית לפני שהן עזבו, ואף השאירו מכתב תודה יפה, וחפיסת שוקולד.

• הוסף לסימניות
אף פעם לא השכרתי את דירתי אבל לדעתי אלה שסוחטים הנחה ומציינים ומבטיחים שישאירו נקי, ישאירו מהפכת סדום ועמורה ומזבלה עירונית!!!

• הוסף לסימניות
באמת אלו ששוכרים באמת חושבים שהגיעו לבית מלון. הם לא חושבים על הצד השני האנשים שגרים בו.
לא אל תחשבו שזה כולם. אני השכרתי פעמיים והשאירו ממש מקסים. ללא נזקים. הודיתי מאד לשוכרת אז היא אמרה: השארת מאד יפה אז השתדלתי להשאיר כמו שהשארת. אמרתי לה: "שתדעי שזה לא ברור מאליו". ברוך ד'!
אצל גיסתי הם חשבו שהגיעו לבית מלון. כשחזרה מצאה כסף על השולחן ופתק: אכלנו פיצה ועוגות......
איך הם חיממו את הפיצה: לאלוקים פתרונים! הם לא שאלו על להשתמש בתנור.

ועוד שמעתי משהו הזוי. פריזר שהיה מלא בעוגות טובות לכבוד החגים. בקיצור, השוכרים ר-ו-ק-נ-ו את הפריזר. כנראה חשבו שזה הוכן לכבודם.
פשוט צריך להתפלל ליפול על אנשים טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1061023:
אף פעם לא השכרתי את דירתי אבל לדעתי אלה שסוחטים הנחה ומציינים ומבטיחים שישאירו נקי, ישאירו מהפכת סדום ועמורה ומזבלה עירונית!!!

צודק\ת!!!
אחותי, זוג צעיר, גרה בדירת סטודיו עם ג'קוזי, השאירה את הדירה שלה ג"כ לזוג עם 4 ילדים, בעיקרון היא לוקחת 450 ש"ח אבל הם התחננו שתיתן להם ב-300.
הם דרשו דירה מצוחצחת, כי היא מאוד נקיה.

היא קיבלה בחזרה דירה שדיר חזירים קטנה עליה, הרצפה, המיטות השולחן השיישים והכיורים, הגועל נפש הגיע עד כדי שהשאירו אפילו את הזבל!!!!!!!
כולל הלבשה תחתונה מלוכלכת!!!

אה, גולת הכותרת-אכלו לה 6 חפיסות שוקולד משובח+4 חב' במבה+חב' קצפיות+עוגות משובחות מהמקפיא והשאירו לה 20 ש"ח לפיצוי!!!!!!!

ואחותי עוד באמצע לנסות להוציא שלווה מהמסילות של החלון...
כשהיא ניסתה להתקשר אל האישה היא נענתה בטריקת טלפון חצופה!
אם זה אתם, שהייתם אצלה בדירה תדעו לכם שהיא לא סולחת!
עכשיו ערב ר"ה וערב יו"כ ו"אין יום הכיפורים מכפר עד שירצה את חברו" בענינים שבין אדם לחברו, תצלצלו אליה, תתנצלו, תשלמו על כל הנזקים.
היא עוד באמצע לאסוף שברים.

• הוסף לסימניות
אמאלה....
אני לא מוכנה להשכיר את ביתי רק בגלל כאלה סיפורים...... זה דוחה אותי... (בעצם את מי לא...?)
לשבת למי שאני מכירה יותר קל להביא....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1060913:
התקשרה אליי אישה לפני מספ' שבועות ואמרה לי שהיא רוצה לשכור את הדירה למשך 6 ימים, אבל היא לא מוכנה לשלם יותר מ-2500 ש"ח לכל הנופש והם 8 נפשות אבל על התינוק היא לא משלמת!!!

רציתי שתסתכלו לפעמים גם על הצד של אלו שמשכירים את הדירה,

שושיה, יש גם אנשים רעים בעולם. רב הסיכויים שהם בעצמם בטוחים שהם בסדר גמור ורק להם נגרם עוול בגלל שלא שילמת להם על הזכות לארח אותם.

החכמה היא לסנן אותם בזמן!!!!

אנשים (גם בעסק שלך- כצלמת) שדורשים הנחה עוד לפני שהספקת למצמץ- צריכים להיות אצלך תחת סימן אזהרה גדול.

וכן- הבטחה להשאיר דירה נקיה לא סותרת תשלום על השימוש בדירה- זה אמור להיות סימן אזהרה שני.

ונקודה למחשבה-
כדאי לך לחשוב על עצמך לפני שאת מצפה שאנשים שיחשבו עליך. לפעמים צריך להגיד 'לא'.

• הוסף לסימניות
לכן עדיף להחליף דירה.
אנחנו עושים זאת כבר שלוש שנים ומאוד מרוצים!
כל צד דואג להשאיר נקי ומצוחצח. מנסיון.

• הוסף לסימניות
נשמע הזוי אבל קחו בחשבון שגם אנשים שאתם מכירים עלולים להיות מסוכנים..
פעם "נתתי" (ללא תשלום)את הדירה שלי לחבר של בעלי את המשפחה לא הכרתי אבל סמכתי על זה שמדובר באנשים מוכרים
הם סיכמו איתי שהם באים לשבת בלבד ביום ראשון אני שולחת את אחותי לקחת דירה משכנה כדי לקחת משהו משם ולהפתעתה משהו פותח לה את הדלת...
הוא התנצל מאוד שהכרטיס אשראי שלו נתקע בבנק והוא היה חייב לחכות עד אחרי שבת כדי ללכת לקחת את זה מהסניף - הוא ידע שאנחנו חוזרים ביום רביעי אז הוא פשוט "שכח לעדכן"
הסוף היה שהוא עזב את הדירה ביום שני בלילה.... כשאחותי הלכה להוציא אותו משם כי קבעתי אם משהו להשכרה
נו ואיך נראת דירה אחרי אורחים שכאלו???
שקל לא ראיתי ממנו....

זה לא שאני לא משיכה לתת את הדירה אבל אני ראיתי שישלמו לך יותר הדירה תראה יותר טוב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת