אני כמשכיר (בתהליכי גמילה..), דואג לנקות בכל מקום שיש איזו שהיא אפשרות שאנשים יציצו אליו, שוכרים אמורים לקבל דירה מבריקה, על זה הם משלמים, ומגיע להם.נכתב ע"י שושיה;1061104:ההוזזה לא היתה כדי להרים משהו, עובדה שמתחת למיטה שלי נשארו אלפי "אוצרות", היא היתה למטרה אחרת.
חוצמיזה, כשאני משכירה דירה, אני לא מתחייבת לגבי רמת הניקיון מתחת למיטות ולא לגבי הברקת השמשות, אני מנקה טוב מאוד במקומות שהאנשים אמורים להיות שם.
אני לא שפחה של אפ'חד, זו הדירה היקרה שלי, ואני אחליט איפה ומתי טוב לי לנקות, אני לא מתכוונת לנקות לפני כדי שוב פעם לנקות אחרי... את כל הקליפות של הפיצוחים ושקיות הנייר של העוגות.
ומה עם פסח? (וזה אחרי שהדגשתי שאין לאכול ולשתות בחדרים...)
נכתב ע"י שוצי;1061120:כל אחד והרמה הסוציואקונומית שלו
יש אנשים שהכמה מאות שקלים האלה מצילים אותם
נכתב ע"י קקטוס;1061124:אני כמשכיר (בתהליכי גמילה..), דואג לנקות בכל מקום שיש איזו שהיא אפשרות שאנשים יציצו אליו, שוכרים אמורים לקבל דירה מבריקה, על זה הם משלמים, ומגיע להם.
מה שהם משאירים אחריהם זה כבר לא תלוי בך...
ולגבי המיטות, אני מקפיד להזיז את המיטות לכל כיוון אפשרי ולנקות מתחתיהם, רוב השוכרים שאינם מחסידות גור וכדומה, נוהגים להזיז את המיטות. לידיעתך.
נכתב ע"י דאלארס;1061128:ס-ל-י-ח-ה, את עוזבת את הבית ועוברת לגור ברחוב או אצל ההורים בשביל להרוויח את הכמה מאות שקלים??? הרי ברור שלא.
את נוסעת לנופש במקביל שעולה יותר מכמה מאות שקלים "שמצילים אותם"
אנחנו אנשים מוזרים שכאשר אין לנו אפשרות לנפוש, פשוט לא נוסעים. להשכיר את הבית שלנו לאחרים....Never.
נכתב ע"י שושיה;1061130:עד ש... יקרה נזק כלשהו...
הרהיטים היום זה לא כמו פעם...
חוצמיזה, אין לי אף חברה גוראית... מה שכן, מי ששאלתי אותה על זה, אמרה לי, "נכון הם___________? אצלנו לא מוזיזים מיטות." מדובר על ברסלב ועל רחמסטריווקא ועוד. לידיעתך.
בכ"א יכול מאוד להיות שיש כאלו שכן, החברות שלי לא!!!
אה, נקיון הדירה לכאורה לא כלול בתשלום.
זה מה שכולם אמרו לי.
מניסיון, בעיקר אחרי...נכתב ע"י רותי ה;1061135:עם כל הכבוד כסף לא עושים בחינם. צריך להשקיע לפני ואחרי.!!!
נכתב ע"י אפרתה;1061134:ברור שנקיון הדירה כלול בתשלום! מה זאת אומרת? לתת דירה מלוכלכת?
אבל מאידך- צריך להחזיר דירה במצב נורמלי- אני אישית אנקה פיקס את הדירה אבל מצד ההגיון- אין סיבה שיצטרכו לנקות פרפקט, כן להוריד את הזבל ולא ללכלך סתם או לגעת בחפצים אישיים או שלא סוכם על שימוש בהם. אבל ברור שהמשכיר צריך לנקות טוב יותר מהשוכר. זה לא ברור?
בלי חלונות, עם יש ווילונות זה מספיק בדיעבד.נכתב ע"י שושיה;1061169:ח"ו לא דירה מלוכלכת!!!!!!
דירה נקיה מאוד, רק לא מתחת למיטות ולא חלונות, זה מספיק?
נכתב ע"י קקטוס;1061176:בלי חלונות, עם יש ווילונות זה מספיק בדיעבד.
לכלוכים מתחת למיטה, זה מזמין תלונות ובקשות להורדה במחיר, ויש כאלה שרק מחפשים כאלה דברים.
ד"א, את משכירה את הדירה שלך בגרושים...תעשי חשבון אם זה מכסה לך את החשמל..
נכתב ע"י שוצי;1061133:אני אישית כלל לא,
אבל תתפלא לשמוע שיש אנשים שהולכים להורים/ לקרובי משפחה כדי להרוויח את הכמה מאות שקלים הללו, המצב הכלכלי היום לא משהוא
בעייני זו עבודה שמכבדת את בעליה למדי
נכתב ע"י רותי ה;1061135:את משיכרה דירה דווקא לחברות שלך?
כל אחד וסיבותיו הוא להזיז את המיטות. מה הבעיה?
אם בן אדם משלם על דירה הוא רוצה לבוא למקום נקי, כן גם מתחת למיטות!
ולדעתי צריך להשאיר דירה מסודרת ללא נזקים אבל הנקיון על המשכיר.
בכל זאת מדובר בהשכרה ולא "דירה לשבת" שנותנים בחסד.
עם כל הכבוד כסף לא עושים בחינם. צריך להשקיע לפני ואחרי.!!!
נכתב ע"י קקטוס;1061176:בלי חלונות, עם יש ווילונות זה מספיק בדיעבד.
לכלוכים מתחת למיטה, זה מזמין תלונות ובקשות להורדה במחיר, ויש כאלה שרק מחפשים כאלה דברים.
ד"א, את משכירה את הדירה שלך בגרושים...תעשי חשבון אם זה מכסה לך את החשמל..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רוחי ב, יאיר צ, אפרסק עסיסי ועוד 28 משתמשים31 //