- הוסף לסימניות
פחות מ300,000 ש"ח, אין בכלל מה לנסות.מאיזה סכום ניתן להגדיר כמקרה מיוחד, כי מדובר בסכם מכובד (לצעירים) להבנתי
יותר מזה אפשר לנסות.
פחות מ300,000 ש"ח, אין בכלל מה לנסות.מאיזה סכום ניתן להגדיר כמקרה מיוחד, כי מדובר בסכם מכובד (לצעירים) להבנתי
עם מרכיב הפיצויים מדובר ביותר מ 300Kפחות מ300,000 ש"ח, אין בכלל מה לנסות.
יותר מזה אפשר לנסות.
אפשרי.עם מרכיב הפיצויים מדובר ביותר מ 300K
איך מבקשים כזה דבר, האם דרך האונליין גם זה אפשרי?
יש חברות שאפשר, ויש חברות שאי אפשר.האם ניתן לקחת הלוואה מקרן פנסיה או השתלמות מנייתית?
כי גלאט הון לא סומכים על היתר עיסקא כללי.והאם מישהו יודע למה אי אפשר לקחת הלוואות בגלאט הון?
יש חברות שאפשר, ויש חברות שאי אפשר.
איזה סוג קופה מדובר?אני מחפש קופה שניתן להשקיע בה באפיק מנייתי (רצוי מדד 500) וגם לקחת הלוואה
וגם שיהיה כשר.
פה זה תלוי את מי שואלים.א.האם הכשרים בסיכון גבוה[מנייות]מגיעים לתשואה גבוהה כמו הלא כשרים בסיכון גבוה.אציין שלא חשוב לי כשרות במניות כך שלא רלוונטי לי המעלה הזאת.
א. לא מכירה חברה חדשה בתחום, אלא רק חברות כבר וותיקות.ב.האם זה שהם יחסית חדשים זה לא נקודות לרעתם.
אין לי זמן להאריך.רק רציתי להבין מה ההבדל בין אם זה פאסיבי או אקטיבי כלפי תשואות כמובן או סיכון לא מתמצאת אודה לך אם תוכלי לפרט.
העובדים שלהם עמוסים מאד בגלל המיזוג עם הלמן אלדובי.אני נבוך מול השירות המנומנם של מיטב דש. הכניסה ללקוחות הלמן היא רק עם SMS ואין לי. פניות דרך לשונית צור קשר לא זוכות למענה. מייל תקיף עם איום מעבר לחברה אחרת גם לא קיבל יותר מתגובה אוטומטית.
יכול להיות שהעובדים שלהם בעיצומים?
לא נכון! בנק מזרחי הם מאשרים! וחוץ מזה בכל בנק ניתן לבקש להכניס היתר עסקה פרטי[גלאט הון גם לא מאשרים לקחת הלוואות מהבנק, רק שאין בנק בהכשר שלהם]
התכוונתי שאם היה בנק בכשרות גלאט הון, הם לא היו נותנים לבנק להלוות כסף.לא נכון! בנק מזרחי הם מאשרים! וחוץ מזה בכל בנק ניתן לבקש להכניס היתר עסקה פרטי
איזה סוג קופה מדובר?
תבררו בחברות הפניקס ומור.אני מחפש קרן פנסיה וגם השתלמות להשקעה באפיק מנייתי (עדיף מדד 500) ושניתן לקחת הלוואה מתוך כספי החסכון.
את יודעת אם מקפת נותנים ?תבררו בחברות הפניקס ומור.
העניין בטיפול רשות שוק ההון.אני נבוך מול השירות המנומנם של מיטב דש. הכניסה ללקוחות הלמן היא רק עם SMS ואין לי. פניות דרך לשונית צור קשר לא זוכות למענה. מייל תקיף עם איום מעבר לחברה אחרת גם לא קיבל יותר מתגובה אוטומטית.
יכול להיות שהעובדים שלהם בעיצומים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים