נכתב ע"י mig;352921:אני חושבת שנתינת מדריך זה חסד ברמה הרבה יותר גבוהה,
(מלבד העובדה שיש כאן גילוי "סודות")
רק מי שמבקש מדריך מצביע על רצינות ונכונות לעבוד, ומי שמבקש מוכן... נראה שמחפש חיים קלים, ואנשי הפורום עובדים, ועובדים קשה. זה נותן להם תחושת ניצול כשמנסים לעשות חיים קלים על גב נדיבותם ועזרתם, ולכן הם קופצים.
נכתב ע"י R.Design;352935:MIG - ברור שמדריך עדיף, כמאמר החכה והדגים... עשיה לכשעצמה - היא גרפיקה, ולא לקיחה מן המוכן.
GRN - חבל להעביר שוב את האשכול הזה - http://www.prog.co.il/showthread.php?t=43428 לכאן. מה שנאמר שם היה מספיק והותר, ואם אחרי זה הסקת שיש כאן אווירה דוקרנית - אז טעות בידך! קראי את האשכול ותראי על מה יצא הקצף.
ואני מאד מקווה שבקרוב יצא אן כלל לבקש עזרה אחרי שמעלים חומר מוכן לפחות חלקית, ואז יעזרו בשמחה - גם במתן רקע אחר להחלפה - אם יש צורך ועוד ועוד. אם רואים שיש קצת מאמץ בעבודה כבר מתייחסים אליה אחרת.
מקווה שהובנתי.
אני לא חושבת שהבעיה היא החסימה, יותר נראה לי שהבעיה מחסור בתקציב וחיפוש תמונות חינמיות בלבד,נכתב ע"י MV25;353084:נראה לי שהתגברות תופעת הלמי יש נובעת מהגדלת השימוש באינטרנט כשר ועקב כך קושי גדול של ממש בהשגת תמונות ולכן גובר הצורך להשתמש ב"שבת גוי"...
הבעיה הזאת גורמת לי לא להתחבר עדיין לספקית אבטחה וחסימת אתרים כי לא מתאים לי כל חצי שעה להכניס בקשה "למי יש"
אני אמנם חוסמת גם ע"י תוכנה
גם ע"י מסלול חסימה ברמת בית ספר של בזק בינלאומי וגם בהגדרות ה"הום פרימיום" של ויסטה
אבל צריך לדון לכף זכות את אלו שלא מצליחים להשיג תמונות
ראה לי שהתגברות תופעת הלמי יש נובעת מהגדלת השימוש באינטרנט כשר ועקב כך קושי גדול של ממש בהשגת תמונות ולכן גובר הצורך להשתמש ב"שבת גוי"...
הבעיה הזאת גורמת לי לא להתחבר עדיין לספקית אבטחה וחסימת אתרים כי לא מתאים לי כל חצי שעה להכניס בקשה "למי יש"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים