כללי רקע מיוחד בגווני האפור והכסף

• הוסף לסימניות
מדריך מהיר ליצירת רקע מכל תמונה שהיא

זה רק דוגמא לאוסף פילטרים שיוצר משהו נחמד אפשר להשתמש בכל שילוב שהוא.
קודם קבלו את התוצאה:

• הוסף לסימניות
1.סליחה על הפוטושופ בעברית זה משהו מזעזע שעוד לא התרגלתי... מקווה שתבינו את התרגום...
2. במקום הפילטר האחרון אפשר ללכת לפילטר "נזילות" shift+ctrl+x ולעוות כמו שרוצים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;352921:
אני חושבת שנתינת מדריך זה חסד ברמה הרבה יותר גבוהה,
(מלבד העובדה שיש כאן גילוי "סודות")

רק מי שמבקש מדריך מצביע על רצינות ונכונות לעבוד, ומי שמבקש מוכן... נראה שמחפש חיים קלים, ואנשי הפורום עובדים, ועובדים קשה. זה נותן להם תחושת ניצול כשמנסים לעשות חיים קלים על גב נדיבותם ועזרתם, ולכן הם קופצים.

מיג היקרה!
אולי כתיבת מדריך זאת השקעה יותר גדולה, אבל לעזור למישהו במה שהוא ביקש, במיוחד שהוא רציני בתחום, זה חסד ברמה יותר גבוהה. כך דעתי בכל אופן, וחבל שהפורום בזמן האחרון מקבל יותר ויותר אופי דוקרני.
בהערכה,
GRN

• הוסף לסימניות
לדעתי החסד הגדול ביותר הוא לתת לבנאדם כלים להתמודד עם מה שעליו לעשות ולא לעשות זאת בעצמו.

אז קבלי את החסד שלי בדמות אוסף מברשות לפוטושופ, איתן תוכלי, בעזרת קצת דמיון ושימוש בשיטות שילוב, לבנות רקעים מיוחדים לפי טעמך ובחירתך.

כמובן שהקרדיט לאתר החסד הגדול בתבל, ופרוג שמו. (עמיר כהן העלה פה פעם, חיפוש קצר וזה הכל..)

והדוקרניות נובעת, לדעתי, מההצפה של ה'למי יש'ים פה לאחרונה.. תנסו פעם, לשם שינוי, לחשוב פעם אחת (לא יותר) לפני שאתם מבקשים, אם יש לכם אפשרות להכין / לצייר / לרכוש בכסף מלא, את הרקעים / עמודים / וילונות / צריחים / מגדלים וכו'

ואחרי הכל, בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• Smoke.zip
    2.8 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
MIG - ברור שמדריך עדיף, כמאמר החכה והדגים... עשיה לכשעצמה - היא גרפיקה, ולא לקיחה מן המוכן.

GRN - חבל להעביר שוב את האשכול הזה - http://www.prog.co.il/showthread.php?t=43428 לכאן. מה שנאמר שם היה מספיק והותר, ואם אחרי זה הסקת שיש כאן אווירה דוקרנית - אז טעות בידך! קראי את האשכול ותראי על מה יצא הקצף.
ואני מאד מקווה שבקרוב יצא אן כלל לבקש עזרה אחרי שמעלים חומר מוכן לפחות חלקית, ואז יעזרו בשמחה - גם במתן רקע אחר להחלפה - אם יש צורך ועוד ועוד. אם רואים שיש קצת מאמץ בעבודה כבר מתייחסים אליה אחרת.

מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
יעזור?

מה עובר פה על כוולם?:eek:

קבצים מצורפים

• %20%20~1.JPG
    KB 9.1 · צפיות: 24
  • 400_F_12882629_GbyxaXtrxh2PnzGwJ8XjR52hVW9sQb7W.jpg
    KB 69.3 · צפיות: 24
  • 5525459.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 21
  • color_light_grey_176.gif
    KB 16.1 · צפיות: 20
  • foliage-swirls-000192-simple-silver.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 19
  • img-thing.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 22
  • light_bulb_silver.jpg
    KB 345.7 · צפיות: 21
  • ist2_2970788-silver-satin-background.jpg
    KB 25.9 · צפיות: 43
  • Silver-Halo-1-1280x1024.jpg
    KB 263.6 · צפיות: 19
  • silver-on-black-stars.png
    KB 80.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא נשאר מקום בקודם...

יש עוד הרבה, שאפשר פשוט לשנות את הצבע...

קבצים מצורפים

• SunergosGreyWallpaper-0_0_1-full.jpg
    KB 32.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;352935:
MIG - ברור שמדריך עדיף, כמאמר החכה והדגים... עשיה לכשעצמה - היא גרפיקה, ולא לקיחה מן המוכן.

GRN - חבל להעביר שוב את האשכול הזה - http://www.prog.co.il/showthread.php?t=43428 לכאן. מה שנאמר שם היה מספיק והותר, ואם אחרי זה הסקת שיש כאן אווירה דוקרנית - אז טעות בידך! קראי את האשכול ותראי על מה יצא הקצף.
ואני מאד מקווה שבקרוב יצא אן כלל לבקש עזרה אחרי שמעלים חומר מוכן לפחות חלקית, ואז יעזרו בשמחה - גם במתן רקע אחר להחלפה - אם יש צורך ועוד ועוד. אם רואים שיש קצת מאמץ בעבודה כבר מתייחסים אליה אחרת.

מקווה שהובנתי.

קראתי. אבל: אפשר פשוט לא להגיב. התגובות הלא נעימות יוצרות אוירה לא נעימה. אי תגובה או תגובה עניינית מסבירים את אותו עניין אבל בלי אמוציונאליות מיותרת, שבד"כ פותח האשכול פשוט 'נקלע' אליה, לא באשמתו (המליאה).

• הוסף לסימניות
כל אחד שיתיחס לאשכולות העזרה במידה שבה הוא יכול ורוצה, וזהו.
אם אין לכם זמן או היכולת, תמעטו בנתינה.
אבל מה שהלך פה היה סתם בקטע של לצחוק, אל תהיו כאלה כבדים, לא צריך מכל דבר לעשות "דיון". לא היה פה משהו אישי..
-ד.א אני אישית לא יודעת כבר מה מותר לתת ומה לא, כל פעם שאני מעלה משהו שואלים אותי: "זה עם זכויות יוצרים או לא??" תשובה: "אהה.. לא יודעת." כל מה שיש לי זה בבחינת מה שנזרק לים באינטרנט. ומה שאר חברי הפורום מעלים לפה? גם אם זה משהו שנקנה, זה אסור לשימוש ג"כ,ע"י אחרים הרי, לא? אז מה, כל מה שמעלים זה דברים חינמיים?

• הוסף לסימניות
אגב, ג.ח - איך מזג האויר בבליה...:p

• הוסף לסימניות
jupiter- שלחתי לך מייל... ותודה על התמונות!

• הוסף לסימניות
נראה לי שהתגברות תופעת הלמי יש נובעת מהגדלת השימוש באינטרנט כשר ועקב כך קושי גדול של ממש בהשגת תמונות ולכן גובר הצורך להשתמש ב"שבת גוי"...
הבעיה הזאת גורמת לי לא להתחבר עדיין לספקית אבטחה וחסימת אתרים כי לא מתאים לי כל חצי שעה להכניס בקשה "למי יש"
אני אמנם חוסמת גם ע"י תוכנה
גם ע"י מסלול חסימה ברמת בית ספר של בזק בינלאומי וגם בהגדרות ה"הום פרימיום" של ויסטה
אבל צריך לדון לכף זכות את אלו שלא מצליחים להשיג תמונות

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
.....

• הוסף לסימניות
כל העכברים יצאו מחוריהם לכבוד חגיגת האשכול הדוקרני, כנראה שהם רוצים להתלבש בבגדי כסף במקום האפורים שלהם.........................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;353084:
נראה לי שהתגברות תופעת הלמי יש נובעת מהגדלת השימוש באינטרנט כשר ועקב כך קושי גדול של ממש בהשגת תמונות ולכן גובר הצורך להשתמש ב"שבת גוי"...
הבעיה הזאת גורמת לי לא להתחבר עדיין לספקית אבטחה וחסימת אתרים כי לא מתאים לי כל חצי שעה להכניס בקשה "למי יש"
אני אמנם חוסמת גם ע"י תוכנה
גם ע"י מסלול חסימה ברמת בית ספר של בזק בינלאומי וגם בהגדרות ה"הום פרימיום" של ויסטה
אבל צריך לדון לכף זכות את אלו שלא מצליחים להשיג תמונות
אני לא חושבת שהבעיה היא החסימה, יותר נראה לי שהבעיה מחסור בתקציב וחיפוש תמונות חינמיות בלבד,
לי יש נתיב חסום מאד והם פותחים לי ע"פ בקשתי 12 אתרים בחודש בינהם אתרי תמונות.
לפעמים אני באמת צריכה מוצרים מסוימים ואז אני נתקעת אבל כמעט תמיד אני מוצאת רקעים וכו'

• הוסף לסימניות
ג.ח אני לא מצליחה לענות לך באישי, תשלחי לי את המייל שלך.

• הוסף לסימניות
נ
ראה לי שהתגברות תופעת הלמי יש נובעת מהגדלת השימוש באינטרנט כשר ועקב כך קושי גדול של ממש בהשגת תמונות ולכן גובר הצורך להשתמש ב"שבת גוי"...

כל הכבוד על לימוד הזכות!!

• הוסף לסימניות
חינמי לחלוטין, מהסטוקאקסג'יינג'...

קבצים מצורפים

• sxc-hearts-4.jpg
    1.1 MB · צפיות: 41

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה