רק אני לא...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אולי הגיע הזמן לפתוח כאן פורום פאניות/מתסרקות(ככה?)/מאפרות

'הכל לערב מווושלם'!

• הוסף לסימניות
זהבלה,
תודה על הטיפ המקצועי ששלחת למייל.
מנוסח בצורה בהירה וברורה...

מחכים לעוד טיפים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופל;2461737:
זהבלה,
תודה על הטיפ המקצועי ששלחת למייל.
מנוסח בצורה בהירה וברורה...

מחכים לעוד טיפים!

מצטרפת לתודה.
עשית לי סדר בבלגן, היטבת להסביר.

• הוסף לסימניות
כל מי שצלצלה ולא שלחה עדיין כתובת מייל אני ישלח ביום-יומיים הקרובים שוב את הטיפ הראשון כדי שלא תפסידו...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתודות,
ההסבר ברור ופשוט!!!
הולכת לנסות...

תודה, מחכה לטיפים הבאים :)

• הוסף לסימניות
הי, לא קיבלתי את המייל למרות ששלחתי לך מייל.

• הוסף לסימניות
גם אני לא קיבלתי.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ממש אשמח!!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל...

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
לכל המעונינות להצטרף לא לכתוב את המייל כאן באשכול ולא לשלוח הודעה פרטית אלא רק לשלוח לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה!!

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכן:

ניסיתי לשלוח עכשיו לכל מי שהצטרפה מאתמול את הטיפ הראשון בהודעה אחת עם עותק מוסתר וכל המיילים חזרו אלי במייל שהנושא שלו:Mail Delivery Subsystem ...
מישהי יודעת מה זה אומר ואיך כן אפשר לשלוח?
לפני כמה ימים ששלחתי באותו אופן לא קרה לי...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
זה אומר שג'ימייל זיהה שאת מנסה לשלוח פרסומות
ומנע ממך את זה כחלק מהמלחמה שלהם בדואר זבל
(הוא כמובן לא יודע שמדובר בנשים שביקשו להצטרף...)

הפתרונות לזה הם:
1. להשתמש במערכת דיוור אלקטרוני כמו 'רב מסר' ויש עוד הרבה
יש להם עלות חודשית נמוכה, אבל יש שם אפשרויות טובות ונוחות
כמו לדעת כמה פתחו את המייל, כמה הסירו את עצמם ועוד...
2. לשלוח כל פעם לחלק מהכתובות, ולא לכולן בפעם אחת.
3. לפתוח כתובות מייל נוספת ולשלוח ממנה לחלק מהכתובות.
4. לנסות לשנות את הכותרת בהודעה, לפעמים הוא מזהה פרסומות ע''פ התוכן, למשל עם כתוב בכותרת: מבצע... או משהו כזה...
5. לנסות לשלוח את המודעה במועד אחר, לא בשעה עגולה או במספר דקות עגול כמו 20:30 - שככה זה נראה לו כמו משהו אוטומטי, אלא לשלוח בזמן לא עגול כמו למשל: 20:33

וחשוב מאד: לשמור העתק של רשימת התפוצה במייל אחר או במחשב, כי לפעמים הוא מחליט לחסום את כתובת המייל שמנסים לשלוח ממנה דואר זבל, ואם המייל נחסם כל הרשימת תפוצה שלו אובדת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חפציבה;2466559:
זה אומר שג'ימייל זיהה שאת מנסה לשלוח פרסומות
ומנע ממך את זה כחלק מהמלחמה שלהם בדואר זבל
(הוא כמובן לא יודע שמדובר בנשים שביקשו להצטרף...)

הפתרונות לזה הם:
1. להשתמש במערכת דיוור אלקטרוני כמו 'רב מסר' ויש עוד הרבה
יש להם עלות חודשית נמוכה, אבל יש שם אפשרויות טובות ונוחות
כמו לדעת כמה פתחו את המייל, כמה הסירו את עצמם ועוד...
2. לשלוח כל פעם לחלק מהכתובות, ולא לכולן בפעם אחת.
3. לפתוח כתובות מייל נוספת ולשלוח ממנה לחלק מהכתובות.
4. לנסות לשנות את הכותרת בהודעה, לפעמים הוא מזהה פרסומות ע''פ התוכן, למשל עם כתוב בכותרת: מבצע... או משהו כזה...
5. לנסות לשלוח את המודעה במועד אחר, לא בשעה עגולה או במספר דקות עגול כמו 20:30 - שככה זה נראה לו כמו משהו אוטומטי, אלא לשלוח בזמן לא עגול כמו למשל: 20:33

וחשוב מאד: לשמור העתק של רשימת התפוצה במייל אחר או במחשב, כי לפעמים הוא מחליט לחסום את כתובת המייל שמנסים לשלוח ממנה דואר זבל, ואם המייל נחסם כל הרשימת תפוצה שלו אובדת!

אין מילים חפציבה! אני ינסה את אחד האפשרויות...

• הוסף לסימניות
אלא שהצטרפו בשבוע שעבר תעדכנו אם קיבלתם את המייל כי היו לי קצת בעיות בשליחה אז אני רוצה לוודא שזה בסדר לפני שאני ממשיכה לשלוח את הטיפים הבאים...

• הוסף לסימניות
-- טעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבהלה;2473151:
אלא שהצטרפו בשבוע שעבר תעדכנו אם קיבלתם את המייל כי היו לי קצת בעיות בשליחה אז אני רוצה לוודא שזה בסדר לפני שאני ממשיכה לשלוח את הטיפים הבאים...

התקבל אצלי רק הטיפ הראשון ששלחת - לא יודעת אם לאחר מכן היה עוד אחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל-קליק;2474556:
התקבל אצלי רק הטיפ הראשון ששלחת - לא יודעת אם לאחר מכן היה עוד אחד

גם אצלי התקבל רק טיפ אחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה