רשמים מכנס שהיה היום

• הוסף לסימניות
די התאכזבתי.
יש משהי שתחלוק עלי?

בתור מעצבת פנים למעלה מ-10 שנים.ציפיתי לשמוע הרצאות שיעשירו לי את הידע המקצועי.או לפחות לשמוע טיפים.
גיל רויטר-טרנדים. הביא מידע שכבר ידעתי ולא חידש דבר.
המעצב השני-דיבר על סגנונות. הבתים שהראה יקרים מאד. אולי יש מבינכם כאלו שמעצבות כאלו.שיהיה להן בהצלחה. ואם כן,אחוז קטן מאד.
הסגנונות של הצבור החרדי/דתי לא כאלו. אצלנו הסגנונות מתורגמים בצורה אחרת.

שאר ההרצאות היו גבריים יותר.
הרצאה היפה ביותר היתה של התמחור.היא לא התחילה בזמן ואח"כ כשהתחיל לדבר והיה לו הרבה חומר שהכי קשור אלינו-הפסיקו אותו באמצע.כי באו אחמ"ים
(למה באמת לא עמדו בזמנים?? איפה מארגן הארוע??)

• הוסף לסימניות
מזל שלא באתי.
(אני מכירה אותו מכל מיני קבצי וידיאו.... וגם את דניאל חסון. שאני סופגת הרבה השראה ממנו.). ולא שאני מזלזלת. אבל י לי את העיסוקים האחרים שלא אפשרו לבא

• הוסף לסימניות
זה הכל לפי הציפיות. מראש כשראיתי את התכניה הבנתי שזה לא יום עיון לאדריכלים, אבל עניינו אותי ההרצאות הכלליות כמו ההרצאה של התמחור (באמת חבל שלא נתנו לו לסיים מפני שמבחינה מקצועית זו היתה ההרצאה הכי יעילה מבחינתי),אז החלטתי שלא יקרה כלום אם גם אני, העצמאית, אקח לעצמי איזה פסק זמן מהעבודה ואבוא ליום נחמד וכל תועלת שאני אפיק מההרצאות תהיה בונוס. בסופו של דבר, בגלל שלא ציפיתי לצאת מהיום הזה עם הרצאות מאד כבדות, נהניתי בהרצאות היעודיות למרות שהם לא חידשו הרבה אבל הועברו בצורה מאד נחמדה ומענינת. מאד מאד נהניתי מההרצאות במליאה(בעיקר מהתמחור ומעמית סגל), והדבר היחיד שהיה לי פספוס והרגשתי החמצה זה שלא מספיק פגשתי את חברותי למקצוע, היינו צריכות לארגן מיני מפגש כמו שהצלמות עשו...(או שהיה ופספסתי), כך שלסיכום אני יכולה לומר שבסה"כ זה היה יום מאד מושקע, יום מהנה וההרצאה של התמחור היתה מאד יעילה אבל קצרה :) ואת המקצועיות נצטרך למצוא בימי עיון שמיועדים לאדריכלים בלבד...

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה.
למרות שבהתחלה כן הרגשתי אכזבה מההרצאות הראשונות כי ציפיתי ליותר...
אבל היה נחמד לפגוש, להכיר מקרוב, וסתם יום של ניקוי ראש.
ובהחלט מהפן הטכני היה מושקע ביותר!!
מי שהשכילה לנצל הזדמנויות, היה מקום גם לשת"פ.

• הוסף לסימניות
טוב שלא טרחתי לבא בנסיעה של שעתיים מהצפון הקר...
האמת זה די עניין אותי מתוך סקרנות ולראות פרצופים...
אבל הבנתי שזה מיועד לכלל האומנים החרדים ולא רק עיצוב פנים ...
והייתי בעבר במשהו כזה
אני בטוחה שכחוויה של יום אחד זה נחמד ומרענן ויש מה לשמוע ולהנות לפתוחת'ראש קצת..
רק חבל שלא נאספתן ביחד כל המעצבות, פספוס:(:(
אני מאד מקווה שזה יגדיל את הפורום הזה -בתחום האדריכלות ועיצו"פ

אני חושבת שזה במה מעולה לקשר טוב וייעוץ בין אדריכלים שבאים מרקע חרדי ומתמודדים עם פחות או יותר אותם דילמות...
רק חסר קולגות...

• הוסף לסימניות
חיפשתי אותך, חבל שלא באת....
אם היית באה, היית נוכחת לראות שממש לא חסרות קולגות....

• הוסף לסימניות
ככל הנראה הכל באמת ביחס לציפיות, גם אני לא בניתי מידי על ידע מקצועי (בתערוכה כן ציפיתי לראות חידושים ויותר עסקים/ חברות שפונות למעצבי פנים) ונהניתי מאוד!
אגב, בהרצאה על תמחור השאיר כתובת שאפשר לפנות ולפחות לקבל השלמות במייל.

• הוסף לסימניות
מי שיש לה את כתובת המייל שלו, נשמח שתעלה לטובת כולן.

• הוסף לסימניות
ם היית באה, היית נוכחת לראות שממש לא חסרות קולגות....
חסרות קולגות בפורום!
אני מרגישה שכל הזמן מתייעצים עם אותם אנשים...
(ולא שאני מזלזלת חלילה בנותני התשובות)

• הוסף לסימניות
חסרות קולגות בפורום!
אני מרגישה שכל הזמן מתייעצים עם אותם אנשים...
(ולא שאני מזלזלת חלילה בנותני התשובות)

סליחה, לא הבנתי אותך נכון.
בפורום באמת חסר. לא בשטח....
חבל שגם אלה שכן קיימות (חלק מהמנהלות למשל... )
לא יותר מעורבות....

• הוסף לסימניות
המייל

קבצים מצורפים

• IMG_3609.JPG
    4.1 MB · צפיות: 81
  • IMG_3609.JPG
    4.1 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
ניסיתי אתמול לשלוח לו מייל, אבל המייל חזר משום מה.
אתן הצלחתן?

בסוף שלחתי לו פניה דרך האתר שלו, לא קיבלתי תגובה בינתיים

• הוסף לסימניות
לפשטות הדבר.
שיש שאלה, בירור, דיון -נשמח שכולן כולל המנהלות יהיו שותפות פעילות.
זה יוסיף הרבה לאווירה ולפוריות הפורום.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אכן המייל לא תקין...
גם בנייד הוא לא עונה.

• הוסף לסימניות
התאכזבתי.
ציפיתי למשהו מקצועי יותר.
גם התערוכה- לא הוסיפה לי שום ידע חוץ מכמה פרסומות..
נהניתי מהמדפסת תלת מימד שמדפיסה מודלים.

• הוסף לסימניות
היה כיף להכיר את מי שפגשתי,
הצטערתי על כל אחת שלא ראיתי.

באולם ההרצאות היה עומס כ"כ מפתיע שניהיה לא הגיוני לייצר איזשהו פאנל היכרות, חבל...

• הוסף לסימניות
הגעתי ב12 בהרצאה השנייה היה מעניין ונחמד מאודאבל לא מעשי.
התערוכה הייתה בעיקר של בתי דפוס( 6 לפחות) לאדריכליות היה ממש כמה דברים לא היה שום חידושים משמעותיים בטח לא מילנו ופריז...
ההרצאות המליאה היו מאוד מעניינות ומעשירות ומרתקות מאוד...
בסך הכללי היה יום מאוד נחמד...

באמת לא היה שייך להכיר אף אחת האולם היה מפוצץ.. ומשום מה כמעט כל התגים היו הפוכים ;)כך שלא היה אפשר לראות שמות... באמת חבל שלא הכרנו יותר...

ושיתופי פעולה איך אפשר ליצור? מכל מקצוע היה המון קולגות... מכל מקצוע...

לא ציפיתי לשיתופי פעולה כשכולם מאותו מקצוע... בסך הכל מאוד נהנהתי בעיקר מהרצאות במליאה!!!

• הוסף לסימניות
זה הכל לפי הציפיות. מראש כשראיתי את התכניה הבנתי שזה לא יום עיון לאדריכלים, אבל עניינו אותי ההרצאות הכלליות כמו ההרצאה של התמחור (באמת חבל שלא נתנו לו לסיים מפני שמבחינה מקצועית זו היתה ההרצאה הכי יעילה מבחינתי),אז החלטתי שלא יקרה כלום אם גם אני, העצמאית, אקח לעצמי איזה פסק זמן מהעבודה ואבוא ליום נחמד וכל תועלת שאני אפיק מההרצאות תהיה בונוס. בסופו של דבר, בגלל שלא ציפיתי לצאת מהיום הזה עם הרצאות מאד כבדות, נהניתי בהרצאות היעודיות למרות שהם לא חידשו הרבה אבל הועברו בצורה מאד נחמדה ומענינת. מאד מאד נהניתי מההרצאות במליאה(בעיקר מהתמחור ומעמית סגל), והדבר היחיד שהיה לי פספוס והרגשתי החמצה זה שלא מספיק פגשתי את חברותי למקצוע, היינו צריכות לארגן מיני מפגש כמו שהצלמות עשו...(או שהיה ופספסתי), כך שלסיכום אני יכולה לומר שבסה"כ זה היה יום מאד מושקע, יום מהנה וההרצאה של התמחור היתה מאד יעילה אבל קצרה :) ואת המקצועיות נצטרך למצוא בימי עיון שמיועדים לאדריכלים בלבד...

מצטרפת לכל הנ"ל
חבל איילה שלא ידעתי שאת שם
הייתי מאוד שמחה לפגוש אותך
דיברנו כבר כל כך הרבה פעמים ואף פעם לא נפגשנו

זה באמת רעיון שאני חושבת על זה הרבה זמן
למה שלא נעשה מפגש של מעצבות
זה יכול מאוד להעשיר ולהחכים
מכל אחת יש מה ללמוד

• הוסף לסימניות
זה לא בא כתגובה למשיהי ספציפית
באופן כללי מאוד מפריע לי שמתלוננים על דברים שאחרים עושים
לכל אחד יש ברירה לקום ולעשות מה שהוא חושב

אני חושבת שהכנס היה מאוד מושקע
אני לא מתמצאת בהפקות של דפוס
ועל פניו היה נראה שלתחום הגרפי היה יותר מענה

אבל מי הפריע לנו להתארגן כמו הצלמות ולהפגש
מי אמר שזה לא היה אפשרי,

למה להתלונן על דבר שעם קצת רצון טוב
ואולי גם וויתור על האגו
[שלצערי מאפיין לא מעט את התחום שלנו]
אפשר מאוד לצמוח

אני חושבת שלצלמות יש מאוד פרגון ורצון הדדי לעזור אחת לשניה
[לפחות במבט מהצד ולפי מה ששמעתי מכמה צלמות, זה נראה כך]
משום מה בתחום האדריכלות והעיצוב פנים
יש איזה סנובה מגוחכת לדעתי

אני מאוד מאמינה ביחודיות של כל אחת ואחת
ולאף אחת אין מתחרים
לכל אחת יש את הייחודיות שלה
לכל אחת יש הלקוחות שמתאים לה לעבוד איתם
ואף אחת לא יכולה לגעת במה שמוכן לחברתה

אולי כאן המקום והזמן לשבור את המחסומים ואת המחיצות
וליצור קבוצה תומכת שרק תועלת יכולה לצמוח ממנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה