פראדי- פשוט לא התארגנו כראוי, היה נחמד מאד להפגש, לא מסכימה איתך כלל עם חוסר הפרגון, יש עזרה הדדית בין רוב יושבות הפורום, רק לא לכל אחת יש תמיד את הזמן והמקום לענות על כל שאלה שעולה...
זה סוג של סטיגמה שדבקה בתחום הזה.
מעניין למה....
לקוחה אמרה לי פעם - את לא נראית מעצבת.
שאלתי אותה עם אלו קרניים אני אמורה להסתובב
ואמרה לי: לא יודעת, האף שלך לא למעלה.
(לא ידעתי אם לראות את זה כמחמאה על האישיות
או עלבון לאף הפיזי שלי שהלואי היה סולד קצת)
רותי יקרה!
אני ח"ו לא מכלילה את כולם
ואת ההוכחה שיש יוצאים מהכלל.
לא רק אני אומרת את זה
אני שומעת את זה מהרבה
ואני אומרת את זה בצער
כי אני חושבת שבאמת לקבוצה יש הרבה כח
ועם פרגון הדדי
ואני מדגישה הדדי ולא חד סיטרי
כולם יוצאים מורווחים
בציבור הכללי עושים את זה הרבה דרך קבוצה בפייסמנסה לקרוא לפעולה
בואו נתאחד
אפשר ליצור מפגשי קהילה
מצטרפת לכל הנ"לגם אני ניסיתי לראות שמות על התגים אבל לא הצלחתי ובאולם באמת היה מדי עמוס בשביל הכרויות חדשות ומענינות, כך שפגשתי רק את מי שאני מכירה, גם זה היה מאד נחמד אבל בכ"ז רציתי להכיר חברות חדשות למקצוע ובעיקר לפגוש את הנשים שמאחורי הניקיות... בפרט שיש כאלו שבעבר הצילו אותי בזמני מצוקה של מחשב שקם על יוצרו. שלא לדבר על כך שמאד מפרה לדבר עם מי שבאה מהתחום שלך.
תודה רבה. על המיתוג אחראית הגרפיקאית המוכשרת חוי גלנץ (ניקית חוי ג).תתחדשי על המיתוג מאוד יפה אני מאוד אוהבת את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים