דרוש מידע רשת חברתית לסוגיות בריאותיות

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שנתקלתי בה לצערי לא מעט
נניח ומישהו קרוב לליבכם (ל"ע) אובחן באבחנה רפואית כלשהי , ונניח שאפילו הגעתם למומחה שנתן אבחנה וטיפול רפואי מומלץ, היכן אתם מתייעצים ברשת לגבי אפשרויות טיפול/תופעות לוואי/תמיכה/זכויות/מהלך המחלה במחלה הזו ?
אני יודעת ומכירה שיש את האתר "כמוני" שהוא נותן מענה , אך בנט פרי /נתיב האתר חסום, וכן ברשתות חברתיות דוגמת פייסבוק יש קבוצה ייעודית כעט לכל מחלה..

נ.ב אני לא מדברת על מחלות נפוצות ל"ע כמו המחלה.. שעבורה יש תמיכה מארגונים כמו "עזר מציון" אני יודעת ומכירה שיש עשרות מחלות אוטואמוניות לדוגמא שהחולים (החרדים) בהם לא מקבלים את מירב המידע הכל כך חשוב

אשמח לשמוע דעתכם , אני מאמינה שאני לא לבד בסיטואציה הזו

• הוסף לסימניות
בפרוג...

• הוסף לסימניות
פרוג לא מיועד לזה באופן שוטף , יש פה ושם מידע ממש מזערי, אני לדוגמא בדקתי לא אחת ותמי מצאתי מידע לא רלוונטי כמו היחס בשידוכים למחלה כזו או אחרת..
את לא בחוכמת. לכן לא רואה אשכולות שרצים שם

• הוסף לסימניות
את לא בחוכמת. לכן לא רואה אשכולות שרצים שם
אז את בעצם אומרת שרק משתמשות (נשים) ספציפיות יכולות להחשף למידע רפואי .. זה פתרון פחות מוצלח מבחינתי , אני שואפת למשהו יותר נגיש וייעודי דוגמת האתר "כמוני"

• הוסף לסימניות
אז את בעצם אומרת שרק משתמשות (נשים) ספציפיות יכולות להחשף למידע רפואי .. זה פתרון פחות מוצלח מבחינתי , אני שואפת למשהו יותר נגיש וייעודי דוגמת האתר "כמוני"
מהכרות עם האתר כמוני הוא יותר בעייתי מנקי.

• הוסף לסימניות
מהכרות עם האתר כמוני הוא יותר בעייתי מנקי.
בהחלט , ואין לי תלונה שהוא חסום ... אך גם אני מכירה את הערך שהוא כן נותן .. במיוחד לא במקרים הקלאסים... יש שם רופאים מומחים \ חולים מנוסים(מובילי קהילה) בכל תחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה