שאלה שאלה באוטוקד

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוסיף תמונה לתוך בלוק?
ניסיתי,והוא לא נתן לי לאשר את הבלוק ולצאת ממנו...

• הוסף לסימניות
איך יבאת את התמונה?
תנסי עם ATTACH

• הוסף לסימניות
לא עוזר...
ניסיתי להדביק בקובץ אחר וליצור ממנו XRF
בינתיים לא הולך לי...:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
קופי-פייסט גם לא?

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הפקודה הזו...
מה הקיצור שלה?
תודה!

• הוסף לסימניות
הכוונה להעתק הדבק
רגיל...

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ של בלוקים דינמיים באוטוקד. במחשב שלי הבלוקים לא נמתחים ובדף העריכה מופיע ריבועים צהובים עם סימן קריאה. הקובץ עם הבלוקים כן עובד במחשבים אחרים עם אותו גירסה כמו שלי. הבנתי שצריך לשנות משהו בהגדרות בannotate. להלן צילום מסך:

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 87.7 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
התקינו לי אוטוקד 23. כשמשרטטים PL הקו משורטט באלכסון ולא ישר. ה-F8 דלוק. מה עושים? כמו כן שרטוטים ששורטטו בגירסת 22 נראים עקומים

• הוסף לסימניות
התקינו לי אוטוקד 23. כשמשרטטים PL הקו משורטט באלכסון ולא ישר. ה-F8 דלוק. מה עושים? כמו כן שרטוטים ששורטטו בגירסת 22 נראים עקומים
תבדקי שהקוביה עומדת על TOP
או שאולי ראשית הצירים לא ישרה?
תעשי UCS ואז אנטר פעמיים, זה אמור לאפס את ראשית הצירים

• הוסף לסימניות
תמונה של WhatsApp‏ 2024-02-20 בשעה 13.40.28_505f78ed.jpg

הדפסתי קובץ פי.די.אף מהלייאוט וחלק מהפונטים יצאו טוב וחלק לא. באוטוקד מופיע בעברית והכל תקין. מה עושים?

קבצים מצורפים

• 1708429309169.png
    1708429309169.png
    KB 51.5 · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה