נכתב ע"י ml;295373:במקרה ששם המשפחה נמצא בעמוד A באקסל ומספר הטלפון בעמוד B באקסל, איך אני עושה שהשם יהיה בצד ימין, בינהם נקודות ואז המספר?
נכתב ע"י RCpro;295519:למה לא לייבא מראש כטקסט מופרד בטאבים?
נכתב ע"י RCpro;295547:בתוכנת עימוד מעמדים. בתוכנת כתיבה מקלידים.
נכתב ע"י RCpro;295547:אני הייתי עושה את ההחלפות מראש בוורד, ואח"כ רק מעמד בתוכנת העימוד
נכתב ע"י RCpro;295547:(אני לא משתמש בתוכנות מבית אדובי לצרכי עבודה)
שוב. זה ענין של טעם וריח. כל אחד בדרכו שלונכתב ע"י עדי רביד;295674:הסתכלות צרה מאד על תפקידה של תוכנת העימוד.
תמונות, אולי גם תטפל בהם בתוכנת העימוד (אי אפשר, למה?). אתה מבין שם שצריך פוטושופ? אז גם תבין שצריך וורד.נכתב ע"י עדי רביד;295674:בתוכנת העימוד מציבים את חומר הגלם שיצרו עבורה ה"ספקים השונים", דהיינו מעבדי התמלילים, תוכנות הגרפיקה, עיבוד התמונה, וכו', מתאימים אותו ליעודו הנדרש ומעמדים אותו בהתאם ליעודו ההפקתי.
נכתב ע"י עדי רביד;295674:תנסה לחשוב רחב יותר... כמו למשל:
- ומה אם במקרה אין לי וורד (או אקסל)...
- ומה אם כן יש לי וורד (או אקסל), אבל הלקוח העביר לי את החומרים בגרסה מתקדמת יותר מזו שיש לי...
- ומה אם וורד (או אקסל) נכות מידי לביצוע הפעולה שאני רוצה לעשות, כמו לדוגמה לאחד את שלושת התאים הראשונים בכל שורת טבלה, או לבצע ניקוי מהיר של כל השורות והטורים הריקים בטבלה...
- ומה אם החומרים שנשלחו הם בכלל לא בוורד (או אקסל)...
- ומה אם אין לי פיסי???
אני מייעץ לאלו שרוצים לחסוך זמן, לחסוך ביצועי מעבד, וליהנות מעבודה רציפה, מסודרת ותקינה.נכתב ע"י עדי רביד;295674:אבל מצד שני, מבלי לפגוע בכבודך, אתה מייעץ לאלו שכן "איך לא", כשמה שהם מבקשים זה דווקא את ה"איך כן".
נכתב ע"י pink;295279:יש לי טקסט של אלפון באקסל
ואני צריכה לעמד אותו באינדיזיין, מה הצורה הנכונה להעביר טקסט מאקסל?
נכתב ע"י ml;295373:במקרה ששם המשפחה נמצא בעמוד A באקסל ומספר הטלפון בעמוד B באקסל, איך אני עושה שהשם יהיה בצד ימין, בינהם נקודות ואז המספר?
נכתב ע"י RCpro;295713:במקרה דנן, על מה דיברנו? לעולם ספר טלפונים יבוא בצורה של טקסט עם טאבים בוויריאציה כזו או אחרת.
נכתב ע"י RCpro;295713:תמונות, אולי גם תטפל בהם בתוכנת העימוד (אי אפשר, למה?). אתה מבין שם שצריך פוטושופ? אז גם תבין שצריך וורד.
נכתב ע"י עדי רביד;295794:ראשית דבר, נראה לי שאתה חושב שאני נלחם בך.
ממש לא. אני מכבד אותך ואת תשובותיך, אבל שומר לעצמי את הזכות לחלוק על חלקן.
חשיבה מעניינת. יש משהו במה שאתה אומר. אבל עכשיו שאני ישנה צורת עבודה של 8 שנים?נכתב ע"י עדי רביד;295794:אולי זה נשמע נכון בחוגים מסויימים, אבל עד כמה שזה מוזר, לי אין וורד (אין לי אפילו פיסי) ואני מסוגל לבצע את העבודה גם בלעדיה. לעניות דעתי, מעמד לא צריך וורד.
ואם לא שמת לב, ההבדל העיקרי בין תמונה שמגיעה מפוטושופ לטקסט שמגיע מקובץ וורד הוא שהתמונה מקושרת למסמך מגיעה כיחידה סגורה ובלתי עריכה ששומרת על קישור למקור (קובץ התמונה) בעוד שהטקסט מוטמע במסמך ואינו שומר על קשר לקובץ המקור שלו. הטקסט נועד להיות מטופל פנימית בתוכנה, התמונה לא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים