דרוש מידע שאלה בנוגע לחשבון פאג"י

• הוסף לסימניות
מה הכוונה כינוי החשבון?
זה השם שיראו כשאעשה העברה למישהו?

‏‏לכידה4.JPG

• הוסף לסימניות
אכן, זה השם שיראו לצד מספר החשבון ( וכפי שרשום ) רק שאת מספר החשבון ממנו בוצעה ההעברה, עדיין יראו.

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה טעות
כינוי חשבון הכוונה איך יקרה החשבון אצלך במסך
לדוגמא חשבון של העסק
וחשבון פרטי

• הוסף לסימניות
באופן כללי חשוב לדעת כי פאג"י בנק מזעזע, השירות שלהם מתחת לכל ביקורת.
ההמלצה שלי לפתוח חשבון בבנק אחר, בבנקים האחרים השירות הרבה יותר טוב
וגם העמלות שלהם פחות.

• הוסף לסימניות
וגם העמלות שלהם פחות.
אני לא חושב שזה נכון להכליל את כל הבנק
אולי בסניף מסוים קיבלתם שירות לא טוב
אני אצלם ובאופן כללי מרוצה
והייתי גם בבנק אחר

• הוסף לסימניות
בנק פאגי בסניף שלי אין מענה אין עם מי לדבר פקידים על הפנים בכל אופן בסניף שלי כולם

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שזה נכון להכליל את כל הבנק
אולי בסניף מסוים קיבלתם שירות לא טוב
אני אצלם ובאופן כללי מרוצה
והייתי גם בבנק אחר
כנ''ל, לי יש חשבון בפאג''י, ו'בגדול', אני מרוצה .
למעט האתר המיושן והלא נוח בעליל שלהם .

• הוסף לסימניות
זה מדהים לראות את ההתנהלות של המוקד הטלפוני של הבינלאומי לשם מופנים שיחות הטלפון של כל לקוחות הבנקים מהקבוצה כמו מסד, פאגי, הבינלאומי

ולקוחות בנק פאגי נמצאים על המתנה הכי ארוכה
ניסיתי להתקשר בו זמנית עבור חשבון בפאגי וחשבון במסד וזה פשוט לא יאמן איך במסד המענה מיידי ובפאגי צריך לחכות ולחכות...
אז נכון שיש כנראה שיחות נכנסות יותר מפאגי אבל עדיין זה אותו מוקד שמטפל בכל השיחות הנכנסות ולקוחות פאגי נמצאים בעדיפות אחרונה.

• הוסף לסימניות
כנ''ל, לי יש חשבון בפאג''י, ו'בגדול', אני מרוצה .
למעט האתר המיושן והלא נוח בעליל שלהם .
אתר????
לטעמי האתר הכי מתקדם מבין כל הבנקים
ואני עובד עם עוד בנקים
מוזר?

• הוסף לסימניות
וגם העמלות שלהם פחות.
כמעט טעות
יש חסרונות לפאג"י זה נכון אבל יש לי חשבון גם במזרחי (שדרך אגב יותר עמלות) וגם שם יש חסרונות
לכל בנק יש את החסרונות שלו

• הוסף לסימניות
מומלץ לכולם לעזוב היום את בנק פאגי.
העמלות שלהם רצחניות, השירות אפס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה