כללי שאלה בקורל 14

• הוסף לסימניות
נקי כפים, דווקא אהבתי את תיקון הבאג של קצוות מעוגלים שהסתדר + כל האופציות החדשות בכייון זהה.
זה תמיד עצבן במיוחד...

• הוסף לסימניות
יש דרך להוריד מרפידשר כמה ביחד? אין לי קוד

• הוסף לסימניות
לא משנה, הקבצים במילא כבר לא קיימים.

• הוסף לסימניות
חובבי קורל, רק אל תשכחו להסתיר את הפרט הזה מהלקוחות שלכם, לפעמים אפשר להיתקל בתגובה מתריסה של לקוח בנוסח 'אה, כ"כ קצת זמן לקח לך לבצע את העבודה' - - וגם שאפי' שהוא לא אומר זאת, הוא פחות מעריך את ההשקעה.
אז תזכרו לדחות אותו לפחות פעם אחת שזה עדיין לא מוכן - - :)

• הוסף לסימניות
cmyk אתה לא יודע כמה אתה צודק.
כל כך הרבה פעמים קרה לי שסיימתי עבודה בחצי שעה הראשונה שקיבלתי אותה,
ושלחתי אותה במייל שעתיים אחרי, רק בגלל הסיבה הזו.:)

• הוסף לסימניות
ניסית למחוק TEMP?
ניסית לבדוק אולי הקורל בדיוק מנסה לעשות שמירה אוטו' בדיוק כשאתה מעתיק?

• הוסף לסימניות
התקנתי וניסיתי את הגרסא 5 החדשה

משום מה מאוד איטית,
לא ראיתי דברים חדשים. מישהו יודע עליהם משהו?
סה"כ העתק מדויק של ה-14.
מקוה שאני טועה. האירו את עיניי.

• הוסף לסימניות
אוהב, לא יודע מה יש לך, אבל בגירסה שלי יש כמה חידושים.
לא הספקתי לעבור על התוכנה, אבל אהבתי את תיקון הבאג (אחרי 14 גירסאות) של הפינות המעוגלות. + כמה אופציות נוספות לפינות.

• הוסף לסימניות
פעם, כשעשית מלבן, ושינית אחרי זה את הרוחב/אורך, ורצית לעגל את הפינות, הוא עיגל לך את זה בצורה מכוערת. (אז נכון, יש חלון מובנה בקורל שאפשר לעשות גם בגירסאות הקודמות פינות מעוגלות, Bevel או Inverse Round. אבל ברגע שהוא עשה את זה, שוב לא יכלת לשחק עם זה).
אז זהו. זה מסודר, ועם אופציות מעניינות.

• הוסף לסימניות
ווואו!... כמה חיכיתי לדבר הזה!
עם כל גרסה ציפיתי שמא ..אולי הפעם.. ב"ה, סופסוף זה עודכן.
איזה עוד חידושים מפליגים ישנם?

• הוסף לסימניות
לא החשבתי את זה מעולם כבאג, אבל שיהיה:)
כשזה היה קורה לי, פשוט הפכתי את המלבן לעקומים והגדלתי ידנית ע"י אחיזה בזוויות המלבן והרחבה-הארכה.

• הוסף לסימניות
זה לא באג, זה שדרוג.
ברור שזה מה שעשיתי, רק אם אח"כ רצית לתת פינות עגולות יותר או להפך, כבר נדרשות עוד כמה פעולות שכרגע חסכו אותן...

• הוסף לסימניות
ונתנו, הוסיפו בגירסה 15 אופציה של שליטה ברוחב האות מתוך משפט שלם? (שינוי קנה מידה לאות בודדת)?

• הוסף לסימניות
ונתנו - האם הרגשת גם אתה באיטיות הנוראית בתוכנה?
קבצים שעולים ונראים על המסך במהירות ויפה בקורל 4
לא מצליחים להראות מיידית בקורל 5, והוא לאט לאט מעלה אותם,
כך גם בכל הרחקה של הדף וקירוב הדף, העצמים שוב נבנים לאט לאט לאט.

• הוסף לסימניות
לא. אצלי הוא עובד מצויין.
משום מה יש לי הרגשה שהורדת איזה תוכנה נגועה שהוא בעצם X4 עם שינויים קוסמטיים שתחשוב שזה הX5 החדש.

• הוסף לסימניות
לא התוכנה אינה נגועה וזוהי הבטא של 5, אבל כנראה המחשב בבית כבר "עייף". בל"נ אבדוק במחשב החזק יותר במשרד כשאתפנה.

עוד שאלה חשובה לי אליך, ונתנו.
בגרסא 4 ראיתי שמשום מה כל העתק-הדבק של טקסט וכן הקלדה של טקסט הכולל מקף , התוכנה שמה את המקף לאחר המספר.
במקום כ-250ש"ח
התוכנה כותבת: כ250- ש"ח.
גם ב5 הדבר לא תוקן.
האם יש שיטה לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
לדעתי זו בעיה של החלפת טקסט אוטומטית כמו הגרשיים המסולסלים תנסה לשנות את ההגדרה באפשרויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה