כללי שאלה - הדפסת PDF מקורל

• הוסף לסימניות
אין כמוכם בעולם
האתר הזה פשוט משהו מיוחד
כולם עוזרים בחפץ לב

רק עוד שאלה קטנה, אחרי שהדפסתי בדולב באיזה תוכנה פותחים כדי להדפיס בפי די אף
בקורל ?

ואם יש עבודה בלי טקסט האם עדיף מהפובליש או מהדולב

• הוסף לסימניות
תמיד עדיף מהדולב, הוא מקצועי יותר, וכמו שאמרתי קודם, דרך 'אקרובט דסטילר' כשאתה פותח את התוכנה, יש חלון קטן למעלה- ושם צריך לבחור את האיכות האופטימלית, ולגרור לתוך החלון של התוכנה את קובץ ה-prn שיצרת (בעזרת הפורם...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בסד;58528:
בלי קשר לבעיה בתמונה זו, תמיד עדיף להדפיס קודם ל DOLEV 800. יש פונטים שיוצאים שגויים אם מדפיסים מיד ל PDF ועוד בעיות שונות שא"א למצוא להן הסבר ותיקון. הנכון הוא קודם קובץ פוסטקריפט סגור ואז לעשות ממנו PDF.
אכן תמיד הייתי עושה קונוורט לטקסט ואחר כך מדפיס לפידיאף

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא עושה את זה, ואני גם לא משתמש עם הסייטקס, רק עם מדפסת הפוסטסקריפט הרגיל של קורל, וזה אף פעם לא עושה בעיות, רק בגופני מאסטרפונט לא חוקיים (ה"י).
כמובן שחייבים להגדיר שבמקרה ויש לו בעיות עם גופנים שלא יבטל את ההדפסה, רק יזהיר וימשיך.

• הוסף לסימניות
לפי מה שנראה לי דרך ההדפסה בפובליש פשוט צריך לבדוק באובג'קט שהוא גיפק על איכות הכי גבוהה אני תמיד עושה כך ועוד לא נתקלתי בבעיה (קורל 9)

• הוסף לסימניות
וואו בחיים לא ידעתי שזה קיים הדבר הזה..
מחמם את הלב!
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה