profession
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איך מנקים נפה? אחרי כל ניפוי של קמח? יש משהו מאסיבי יותר לפעם בכמה זמן?
ואיך מנקים? רטוב יבש?
אשמח מאוד לשמוע!
ואיך מנקים? רטוב יבש?
אשמח מאוד לשמוע!
נכתב ע"י miri;1298584:תנסי עם אקנומיקה ומברשת שיניים אצלי יוצא חדש
נכתב ע"י sari93;1298620:אני מנערת חזק חזק, מכניסה לשקית ולארון, פעם בכמה זמן אני שוטפת
נכתב ע"י א.ר.ז.;1298663:לא!!!!!!!!!
ניעור לא מספיק. אם הנפה לא נקיה -
יש קמח שנשאר בצד החיצוני של הנפה, ושם יכולות להתפתח תולעים ושאר מרעין...
ובניפוי הבא להכנס הישר לתוך הקמח החדש, ה"מנופה"....
נכתב ע"י א.ר.ז.;1298663:לא!!!!!!!!!
ניעור לא מספיק. אם הנפה לא נקיה -
יש קמח שנשאר בצד החיצוני של הנפה, ושם יכולות להתפתח תולעים ושאר מרעין...
ובניפוי הבא להכנס הישר לתוך הקמח החדש, ה"מנופה"....
מה השיגעון הזה לא לשטוף נפה כמו כל כלי אחר??נכתב ע"י sari93;1298620:מה, אחרי כל שימוש לשטוף?
בטח אתן מנפות עשר קילו בבת אחת ומקפיאות....
אני מנערת חזק חזק, מכניסה לשקית ולארון, פעם בכמה זמן אני שוטפת
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1298745:מה השיגעון הזה לא לשטוף נפה כמו כל כלי אחר??
שמעתי את זה כבר מעוד אנשים. לא מבינה למה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דיתוש, עזר כנגדו, -אפרת- ועוד 25 משתמשים28 //