- הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1968068:אני חושב שפשוט נמאס לה לשמוע או לקרוא כל שתי שורות את המילה נטפרי ואז כל "יחסי הציבור" שעושים המשתמשים של נטפרי.
תקני אותי כמה אני טועה.
בול
נכתב ע"י trew;1968068:אני חושב שפשוט נמאס לה לשמוע או לקרוא כל שתי שורות את המילה נטפרי ואז כל "יחסי הציבור" שעושים המשתמשים של נטפרי.
תקני אותי כמה אני טועה.
נכתב ע"י moishy;1967849:פשוט מאוד, נטפרי מבצעת סינון על הספק בכדי שלא תהיה דרך לעקוף אותה. נתיב וK9 קל מאוד לעקוף בגלל שלמחשב למעשה מגיע אינטרנט פרוץ.
נכון להיום נטפרי עובדת אם ספק אחד מכיון שרק הם הסכימו להתקין את התוכנה שלה על השרתים שלהם, פנו לספקים רבים ואף אחד לא הסכים.
יש תוכנה ניסיונית שנועלת את המחשב לVPN ולא נותנת לך לגלוש מעבר לזה בשום רשת.נכתב ע"י sivan22;1968198:סליחה שאני חוזר לנושא המקורי..
אבל נטפרי מאפשר סינון ע"י VPN, שאפשר לבטל אותו בלחיצת כפתור...
אז למה לא לאפשר גם ע"י תוכנה?
נ.ב. אני מוכן לתרום בשביל זה, תוכנה-בחינם-לכולם, זה יציל המון!
נכתב ע"י trew;1968217:יש תוכנה ניסיונית שנועלת את המחשב לVPN ולא נותנת לך לגלוש מעבר לזה בשום רשת.
נכתב ע"י trew;1968217:יש תוכנה ניסיונית שנועלת את המחשב לVPN ולא נותנת לך לגלוש מעבר לזה בשום רשת.
נכתב ע"י דניאל נ;1968545:ריבונו של עולם..
לא מצליח להבין מה זה פוגע אם מישהו אמר שהחברה היא רווחית ...
חבל חבל חבל
כל ההיסחפות הזו על נטפרי והסגידה המצחיקה הזו מוגזמת באמת..
אכן.. כל הכבוד...
אכן.. לשם שמים..
אכן ..סינון מעולה..
אכן .. אנשים יקרים שדואגים לציבור
אבל... מותר להעביר ביקורת
אבל.. מותר לי לחשוב שהם מרוויחים מליונים
ואכן .. זכותי לכתוב זאת ( בעיניי זו ממש לא השמצה שאדם מרוויח כסף)
המצב פה נהיה בלתי נסבל .. אתה כותב מילה נגד נטפרי או חלילה בעד אתרוג רימון תפוח ואשכולית ומיד אתה מחוסל..
דייייייי
תירגעו
( אני אישית בנטפרי וגם תורם וגם מפרסם ועדיין נגד סתימת פיות )
נכתב ע"י שמח לעזור;1968561:מותר לי להעביר ביקורת על כל מבקר. כולל עליך.
וזה זכותי לכתוב זאת.
וזה נסבל בדיוק כמו לראות את הודעתך הכה אובייקטיבית והדואגת לזולת משפע מקום של רצון לתת לכל אחד להביע את דעתו הכה לא משמיצה (וד"ל).
ותאמין לי שחיסוליך מחסלים מחיסוליי.
המתקפה הכי טובה זה לומר למה אתם תוקפים אותי. אם יש לך משהו עם נט פרי תגיד כאן ועכשיו ואל תגן על ניקים שמתוך ריאקציה תמהונית לא מהססים לכתוב משפטים שישר מעלים לקורא המזדמן הרגשה של מאפיה איטלקית.
ברגשי כבוד וחופש ביטוי מלא,
ובשם כל המאפיות (של פיתות),
שמח לעזור מפרוג.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים