שאלה לגבי ניכויים מברוטו

• הוסף לסימניות
אני עובדת כממלאת מקום במוסד. התברר לי שאני לא מדווחת על השעות למוסד ומקבלת משכורת+ תלוש כרגיל, אלא "מדווחת" לזו שמילאתי את מקומה והיא משלמת לי.
כלומר: אין לי תלוש ואני לא רשומה בשום מקום.
שאלתי היא כזו: איזה סכום אני אמורה לקבל לשעה- ברוטו או נטו? הרי לא נרשמתי ולא שולם עבורי שום מס. אני כביכול גם לא מבוטחת ולדעתי ראוי לקבל על זה ברוטו.
האם אני צודקת, ומה עושים- ברוטו או נטו?

• הוסף לסימניות
את רוצה לדעת מה החוק, או מה הוגן?
החוק- מה שאת עושה לא חוקי, אז איך אפשר לדעת מה חוקי בקשר לדבר לא חוקי?
את רוצה לדעת מה הוגן?
מן הסתם זה לכאן ולכאן.....
שאלה קשה.

• הוסף לסימניות
אם היא מדווחת על השעות שלך כשעות שלה אז את צריכה להגיע איתה להסדר. כי יורד לה על השעות האלו.

• הוסף לסימניות
אבל הסיבה שזה משתלם לההיא לעבוד כך זה מכיוון שיש לה כנראה וותק וגמולי השתלמות וכו'. שנשאר לה רווח ביד.(אם זה לא נוהל גורף במוסד).
וחוץ מזה מנסיון של בת דודה שלי, תדרשי לקבל את התשלום בזמן סביר בלי קשר להאם משכורתה נכנסה כבר או לא(יש רשתות כאלה ואז את נופלת הכי מכולם.).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה