- הוסף לסימניות
פירסמתי היום חוברת שהשקיעו בה כמה אנשים שעות רבות של עבודה ועמל, ולצערי לא היו לכך הרבה תגובות, כנראה שזה לא באמת מעניין את הציבור וחבל...
השאלה שלי מתחלקת לשנים: 1. איך באמת לעניין את הציבור בכלל וגולשי פרוג בפרט. 2. האם יש דרך להגיע לפרסם הדבר בבמות שונות (גם מחוץ לכותלי פרוג), כמובן פירסום שלא למטרת רווח. כמו פרסום כתבות וכד'
החוברת הזאת שנטלו בה חלק אנשים שונים מעדות ומגזרים שונים, כולם בהתנדבות מלאה, גם את חלקי בעיצוב היה בהתנדבות מלאה שלא על מנת לקבל פרס.
אני רוצה לדעת מה חושבים כאן הגולשים היקרים.
www.prog.co.il
השאלה שלי מתחלקת לשנים: 1. איך באמת לעניין את הציבור בכלל וגולשי פרוג בפרט. 2. האם יש דרך להגיע לפרסם הדבר בבמות שונות (גם מחוץ לכותלי פרוג), כמובן פירסום שלא למטרת רווח. כמו פרסום כתבות וכד'
החוברת הזאת שנטלו בה חלק אנשים שונים מעדות ומגזרים שונים, כולם בהתנדבות מלאה, גם את חלקי בעיצוב היה בהתנדבות מלאה שלא על מנת לקבל פרס.
אני רוצה לדעת מה חושבים כאן הגולשים היקרים.
התייעצות - חוברת מיוחדת על הרמב"ם להורדה לתועלת הרבים!!
לאחרונה זכיתי לעצב את החוברת המיוחדת שיצאה לקראת סיום הרמב"ם (לא אתעטר בכתר לא לי, אני המעצב לא הכותב וכו'), אני מעלה אותה לכאן לתועלת הגולשים כמובן באישור של בעל הזכויות. אשמח לקבל תגובות על העיצוב, ואם יש הערות על התוכן אני יכול להעביר ליוזם...
www.prog.co.il
הנושאים החמים