דרוש מידע שאלה מוזרה קצת - איך לעניין יותר את הציבור? ולהגיע לכותרות...

• הוסף לסימניות
פירסמתי היום חוברת שהשקיעו בה כמה אנשים שעות רבות של עבודה ועמל, ולצערי לא היו לכך הרבה תגובות, כנראה שזה לא באמת מעניין את הציבור וחבל...
השאלה שלי מתחלקת לשנים: 1. איך באמת לעניין את הציבור בכלל וגולשי פרוג בפרט. 2. האם יש דרך להגיע לפרסם הדבר בבמות שונות (גם מחוץ לכותלי פרוג), כמובן פירסום שלא למטרת רווח. כמו פרסום כתבות וכד'
החוברת הזאת שנטלו בה חלק אנשים שונים מעדות ומגזרים שונים, כולם בהתנדבות מלאה, גם את חלקי בעיצוב היה בהתנדבות מלאה שלא על מנת לקבל פרס.
אני רוצה לדעת מה חושבים כאן הגולשים היקרים.

• הוסף לסימניות
אני רואה ברשות הרבים של יתד נאמן שמפרסמים חוברות שמחולקות בחינם.

• הוסף לסימניות
האם לא מובן לך לבד שלא כל אחד פותח כל כותרת?
למשל לי כרגע אין שום מכנה משותף לרמב"ם (אני כרגע לא לומד רמב"ם לצערי)
אז למה שאפתח את הנושא המדובר? ועוד להגיב...
הגזמנת...
תסתכל כמה הודעות ללא תגובות יש...
תמשיך בכל הכח, אל תתיאש, בטח שלא אחרי פחות מיום....
כה לחי!

• הוסף לסימניות
לדעתי 98% מהחשיפה תלוי בכותרת!
תן כותרת אחרת, לא עם מקדם 'התייעצות'
אלא משהו שיותר משדר למשל "חוברת מיוחדת ומרתקת על הרמב"ם - בחינם!" ובסגנון תורני : "לא נראה כבושם הזה..." ובסגנון יומרני: (אני לא הייתי כנראה עושה זאת) "להכיר את הרמב"ם מחדש!" בקיצור לא'דע מה אבל שיהיה מעניין.
וכן על זה הדרך כיד ה' הטובה עליך.
אודה על האמת שגם אני לא הכי מוכשר בכותרות, אבל מנסה...
זה הרושם הראשוני כמו שאומרים.
2 האחוז הנותרים זה תוכן ההודעה בתוך האשכוול.
גם בזה אסור לזלזל - כי גם אם הצלחת ב98% אבל פספסת את ה2 האחרונים, אז
הפסדת - כפי הפתגם 99% כשר = 100 % פסול.
ו - כמובן - סייעתא דשמיא! לפני הכול ואחרי הכול!

נ.ב. (נכתב בצד/נכתב במרכז) ניסיתי להוריד את החוברת ונחסם עקב קובץ שהתפרסם לציבור.
אז בקש מנטפרי שיפתחו.
יכול להיות שזו גם סיבה לכך שלא הרבה ראו את זה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
1. לענ"ד פרוג - פחות המקום.. אישית אני נכנס לפה כשאני מחפש מידע על משהו מסוים, ומי שמשועמם פה - כבר לא יוריד ספר של הרמב"ם...
ברור לי שבפורום לתורה זה ירוץ הרבה יותר.
2. כדאי באמת לפרט באשכול (שם, בפורום לתורה) את המאמצים שהושקעו בזה וכו' - כמו שסיפרת פה, זה יגרום ליותר רצון לקרוא..
בהצלחה, ואשריך!!

• הוסף לסימניות
פירסמתי היום חוברת שהשקיעו בה כמה אנשים שעות רבות של עבודה ועמל, ולצערי לא היו לכך הרבה תגובות, כנראה שזה לא באמת מעניין את הציבור וחבל...
השאלה שלי מתחלקת לשנים: 1. איך באמת לעניין את הציבור בכלל וגולשי פרוג בפרט. 2. האם יש דרך להגיע לפרסם הדבר בבמות שונות (גם מחוץ לכותלי פרוג), כמובן פירסום שלא למטרת רווח. כמו פרסום כתבות וכד'
החוברת הזאת שנטלו בה חלק אנשים שונים מעדות ומגזרים שונים, כולם בהתנדבות מלאה, גם את חלקי בעיצוב היה בהתנדבות מלאה שלא על מנת לקבל פרס.
אני רוצה לדעת מה חושבים כאן הגולשים היקרים.

האופן שבו פרסמת את זה עכשיו,
זה בהחלט דרך מוצלחת להביא את החומר שלך לחשיפה יותר רחבה.

• הוסף לסימניות
האופן שבו פרסמת את זה עכשיו,
זה בהחלט דרך מוצלחת להביא את החומר שלך לחשיפה יותר רחבה.
זה נכון
כמו כן כל הזמן להקפיץ את האשכול הנ"ל
וכן תעקוב על כמות הצפיות באשכול הנ"ל
ברגע שהאשכול ירד למטה אף אחד לא ידפדף לחפש אטו

• הוסף לסימניות
נכונים הדברים שנאמרו, אין לי כל כל מה להוסיף אלא לעודד אותך עלה והצלח.

אל תתייאש! אולי יש כאן כאלו שיוכלו לכוון אותך למקומות נוספים שבהם יש יותר התעיינות בנושא (לי אין כל כך קשר בתקשורת)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה היא שזה חוברת מאוד סקטוריאלית
לא הרמב"ם חלילה אלא האופן שבו לקחו בעלות על לימוד הרמב"ם
אם החוברת היתה על הרמב"ם ורק עליו ברור לי שהתה מגיעה לקהלים רחבים יותר ולא נדחית על הסף אצל קהל גדול מאוד (אולי אפילו רוב הציבור)
החוברת עצמה יפה והתוכן בהחלט מושקע אבל חשוב להתמקד שיהיה אכן רק על הרמב"ם

• הוסף לסימניות
חוברת על הרמב"ם
מכיון שבאשכול פה יש יותר צפיות מהאשכול המדובר אז אני אתן קישור שעלה בשעה באחרונה באשכול השני
הקישור הזה לא חסום הנטפרי
נ.ב אין לי קשר לחוברת רק נתתי את הקישור לתועלת הרבים

• הוסף לסימניות
פעם פרוג עשו פילוח נתונים או איזה סקר וזה מה שיצא.
יכול להיות שיש פה רוב נשי אבל לא רוב מובהק
תסתכלי פה באשכול ותראי כמה גברים יש כנ"ל בכל אשכול
לא ניתן לעשות פה הדרת גברים :ROFLMAO:
הסקר נערך לפני 4 שנים.
לדעתי מאז זה השתנה 4 שנים אתה יודע כמה מים זרמו בירקון
פעם פרוג היה אתר יותר מקצועי לעבדות היום יש לך אשכולי חדשות אשכולי השקעות וכו' מה שגרם להצטרפות גברים
אני הקטן הצטרפתי רק לפני שנה וחצי אז כבר יש לכם שינוי מגמה

• הוסף לסימניות
לדעתי מאז זה השתנה 4 שנים אתה יודע כמה מים זרמו בירקון
פעם פרוג היה אתר יותר מקצועי לעבדות היום יש לך אשכולי חדשות אשכולי השקעות וכו' מה שגרם להצטרפות גברים
אני הקטן הצטרפתי רק לפני שנה וחצי אז כבר יש לכם שינוי מגמה
אשכולי חדשות, ואשכולי השקעות. כבר היה קיים אז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה