izhaknatan7
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מישהו יכול לומר לי בבקשה מה הם האפקטים פלאגינים ומעברים הכי מומלצים לפרימייר?
והיכן אני מוריד , משיג אותם?
והיכן אני מוריד , משיג אותם?
90% ממה שיש שם נחשב ל"קיצ"נכתב ע"י נצנץ;589547:HOLYWOOD
ADORAGE
VIDEOFX
נכתב ע"י yosale;589887:90% ממה שיש שם נחשב ל"קיצ"
נכתב ע"י נצנץ;589547:קשה לי לקטלג כמומלצים יותר או פחות,
השאלה היא איך אתה מקטלג את עצמך-
כחובב סגנון "קיצ'" או בעד מקוריות.
אז בלי הרבה הבחנות קבל כמה הצעות:
HOLYWOOD
ADORAGE
VIDEOFX
שאלת איך משיגים, אז זהו, תצטרך להפרד מכמה ירוקים אם אתה לא מומחה בהורדות עצמאיות.
עיצה שלי- פנה לטכנאי שמבין קצת בעסק ובקש התקנה. (חוקיות וזכויות זה עניין בלעדי שלך, יו נואו..)
עריכה נעימה ומגוונת!
ביי
נכתב ע"י מרגרינה;590932:נו... באמת, לא מתאים לך.
בתור עורכת מקצועית כל דבר מעבר לחיתוך או מקסימום דיזולב לא אמור להיות בלקסיקון שלך![]()
ולעניינך, בשביל עריכה יותר מגוונת מומלץ לעבור לאפטר.
נכתב ע"י yosale;589887:90% ממה שיש שם נחשב ל"קיצ"
אין לי מה לעזור לך כרגע.נכתב ע"י izhaknatan7;594069:קודם כל תודה!!!!!1
שנית כל יש לי ווינדוס 7 64 ביט יש לך מה לעזור ולהציע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים