שאלה: מעברים ואפקטים מומלצים לפרימייר?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לומר לי בבקשה מה הם האפקטים פלאגינים ומעברים הכי מומלצים לפרימייר?

והיכן אני מוריד , משיג אותם?

• הוסף לסימניות
יפה שאלת יצחקנתן!

קשה לי לקטלג כמומלצים יותר או פחות,
השאלה היא איך אתה מקטלג את עצמך-
כחובב סגנון "קיצ'" או בעד מקוריות.
אז בלי הרבה הבחנות קבל כמה הצעות:
HOLYWOOD
ADORAGE
VIDEOFX
שאלת איך משיגים, אז זהו, תצטרך להפרד מכמה ירוקים אם אתה לא מומחה בהורדות עצמאיות.
עיצה שלי- פנה לטכנאי שמבין קצת בעסק ובקש התקנה. (חוקיות וזכויות זה עניין בלעדי שלך, יו נואו..)

עריכה נעימה ומגוונת!
ביי

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה זה עזר והספיק!
אם יש ויהיו עוד טיפים כאלו בעתיד אשמח לשמוע!

כל טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נצנץ;589547:
קשה לי לקטלג כמומלצים יותר או פחות,
השאלה היא איך אתה מקטלג את עצמך-
כחובב סגנון "קיצ'" או בעד מקוריות.
אז בלי הרבה הבחנות קבל כמה הצעות:
HOLYWOOD
ADORAGE
VIDEOFX
שאלת איך משיגים, אז זהו, תצטרך להפרד מכמה ירוקים אם אתה לא מומחה בהורדות עצמאיות.
עיצה שלי- פנה לטכנאי שמבין קצת בעסק ובקש התקנה. (חוקיות וזכויות זה עניין בלעדי שלך, יו נואו..)

עריכה נעימה ומגוונת!
ביי

נו... באמת, לא מתאים לך.
בתור עורכת מקצועית כל דבר מעבר לחיתוך או מקסימום דיזולב לא אמור להיות בלקסיקון שלך :)
ולעניינך, בשביל עריכה יותר מגוונת מומלץ לעבור לאפטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגרינה;590932:
נו... באמת, לא מתאים לך.
בתור עורכת מקצועית כל דבר מעבר לחיתוך או מקסימום דיזולב לא אמור להיות בלקסיקון שלך :)
ולעניינך, בשביל עריכה יותר מגוונת מומלץ לעבור לאפטר.

נכתב ע"י yosale;589887:
90% ממה שיש שם נחשב ל"קיצ"

אל היום הזה פיללתי.......
שחברה איכותיים מתוך פרוג יקומו ויגידו: חומד, את הקיצ'ית בסיפור, תפנימי...
מה אומר? למשב מקצועי ומרענן יותר לא יכולתי לצפות.
אז קודם כל: שאפו, צל"ש!!
ואני לא יכולה שלא להעמיד דברים על דיוקם,
אבל גם אני הידועה ככזו הרוחשת בוז לכל דבר שרוח קיצ נודפת ממנו, גם אני מודעת לצורך בקיצ' הזה, עד כמה שזה נשמע גרוע. כן, כן אנשים מהמגזר שלנו מחבבים את הקיצ', את ה'פנסי' והמצועצע, למה? זה כבר לא שאלה אבל הם מחבבים. ואתה, בתור עורך מקצועי, יכול לכוון ולהסביר בעדינות, אבל אם אתה מזהה שזה צורך שבנפש מי אני שאגזול את שמחת חייו של הלקוח התורן שכבר שנה מדמיין את הלוגו שלו מופיע בהנפשת שח מט נלבבת.
לכן, בדיוק לכן, אני לא שוללת את התוכנות האלה על הסף,
ואם פופקו היה מתקין לי אותן, הייתי אומרת תודה.
אז לא, אני לא משתמשת בהוליווד, ואפטר הוא בהחלט משהו שאני סומכת עליו,
אבל אני חושבת שיצחקנתן וחבריו יכולים בהחלט להשתמש בהוליווד ובכיף,
ובכך לחבור לשורת עורכי הוידאו מאנשי שלומינו הרואים בפורום זה במה מכובדת מספיק להשמעת הגיגיהם בתחום ומחוצה לו.

מקווה שלא הכבדתי.
שאו ברכה,
בי.

• הוסף לסימניות
פופקו לא מתקין הוליווד משלוש סיבות, או כי אין גירסה תואמת ל CS5, או כי האדם שאליו מיועד המחשב לא צריך להשתמש באפקטים מהסיגנון הזה, או שאם הוא לא יתקין הוא יאלץ לדבר בגוף שלישי, שזה דרך אגב, צורת הדיבור האהובה עליי, אה סליחה, עליו...

נשאנו...

• הוסף לסימניות
הי הי הי
תרגעו.

יש 2 רמות של עריכה ומותר בהחלט להוציא גם עבודות קיצ'יות, השאלה היא: למי.

פליז - אל תערבבו בין הדברים. מותר להכניס את היונים של הוליווד לסרט שאינו מתוקצב היטב בדיוק כמו שאסור לגעת באפטר עבור פרויקט שמקבלים עליו 20 ש"ח לשעה. זה נקרא "ליקר את המקצוע"!

(ביננו - כמה פעמים בקשו מכם לערוך סרט מ-50 תמונות והתשלום עליו הוא עד 350 ש"ח? למה שלא נעשה עבודה כזו תוך שעתיים בעזרת התכנות של הדוד האהוב מהוליווד?! וברור שהלקוח לא צריך לדעת כמה זמן עבדתם)

• הוסף לסימניות
חברים, אפקטים בנויים ממסכות ושכבות. אני לא מבין מה הבעיה שלכם לשבת על פוטושופ ולבנות כמה עשרות מסכות... בשילוב נכון עם אפקטים בתוכנת העריכה תוכלו ליצור דברים מרהיבים.
כל מי שמחפש אפקטים ופלאגינים (כמוני-לפחות עד לפני זמן מה) לא מנצל את החשיבה ופוגע בפוטנציאל הסופי לעבודה מושלמת
מעברים?? - צורך לסוג ספיציפי ומסוים של עבודות כגון סרטי ילדים וכדו'
פלאגינים שאני כן ממליץ עליהם:
prodad- vitascen
magic bullet
new blue
בוריס לבעלי מחשב חזק שיודעים להשתמש איתו
ומספר מעברים מועט מתוך אדורג'
בעלי כרטיס עריכה של מטרוקס נהנים מאפקטים מקצועים החל מתיקוני צבע ועד למסכות ומסגרות

• הוסף לסימניות
,usv

יוסל'ה אתה היחיד שהבנתי אותו מכל הדיון המוזר הזה

ככה אני אוהב תכלס' שמות של פלאגינים וזהו זה.
אם אפשר שתשלח לי לינקים של המוצרים הללו למעברים, כי יש לחברות הללו הרבה מוצרים,
אתה תחסוך לי הרבה זמן יקר.
בכל אופן תודה לכולם.

ופופקו אני ישמח לתשובות ועזרה גם ממך ומכל מי שיכול לעזור עוד בנוסף

• הוסף לסימניות
תשמע.. אני כבר לא מפרסם הורדות לא חוקיות ואין לי זמן כמו שהיה לי פעם לחפש אותם באינטרנט.
אבל אני מוכן לעשות בשבילך דבר שלא עשיתי עדיין בפורום הזה.
תבוא אלי לבית עם ארדיסק ואני ישים לך בו את כל הפלאגינים שאתה רוצה.
בפורום צילום באשכול פרסום נמצאים הפרטים שלי.. (אני יוכל להתפנות אליך רק מט"ז תמוז)
כל זאת בתנאי שיש לך פרמייר cs3 או4 עם מערכת XP 32 BIT

• הוסף לסימניות
כ

קודם כל תודה!!!!!1
שנית כל יש לי ווינדוס 7 64 ביט יש לך מה לעזור ולהציע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י izhaknatan7;594069:
קודם כל תודה!!!!!1
שנית כל יש לי ווינדוס 7 64 ביט יש לך מה לעזור ולהציע?
אין לי מה לעזור לך כרגע.
החברה היחידה שידוע לי שהוציאה פלאגין ל64 ביט זה PRODAD

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה