כללי שאלה על לקוח

• הוסף לסימניות
אפילו שזה ארוך - תקראו ולא תאמינו!!!
אנסה לקצר כמה שאפשר, בלי להוריד מידע ענייני.

הסיפור שלי כדלהלן:
לפני זמן מה פנה אלי לקוח בבקשה למתג ולפרסם את העסק החדש שלו, עשיתי כרצונו והכנתי את הכל על צד היותר טוב, והכל כבר מוכן!
כבר הכנו פלייר מיוחד במינו שהיה אמור למשוך המון תשומת לב, וכבר הכנסנו מודעה במקומון האזורי על הפתיחה בלי פרטים מזהים והודענו על שהפרטים "בתיבות הדואר"
הלקוח שלנו ניסה לחסוך בכסף. אני המלצתי לו על בית דפוס מוכר וטוב, שהלכתי לשם במיוחד לראות דוגמאות, איכות, וכו' . והלקוח מרוב פזיזות ורצון לחסוך בכסף, הלך לבית דפוס אחר, זול יותר (בכ- 300 ש"ח) והדפיס למרות אזהרותי, הודעתי לו שאין זה באחריותי למה שיוצא, הוא הסכים. והתוצאה...הצבעים...החיתוכים...האכזבה.......

לא ניתן לחלק כזה דבר, את זה גם הוא ראה, ב"ה, ושאל אותי אם אוכל לעשות לו מודעת עמוד שלם במקומון, כמה זה יעלה ומה אעשה שם. נתתי לו רעיון מה אפשר לעשות ואמרתי לו שגם אעשה לו הנחה, אבל לא מדי משמעותית כי מודעה ופלייר זה שני דברים נפרדים. אז הוא ביקש שאשים את הפלייר כמו שהוא במודעה, מכיון שאין לו להוציא עכשיו עוד כסף, כמובן שאין קשר לעשות זאת ואמרתי לו אם תרצה כך בסדר. ואת השם שלי הורדתי!!!
ואז...הוא מתקשר אלי שאני אשלח את הפלייר למקומון אבל פתוח כדי שהם יכלו לשנות אולי דברים ולעשות משהו אחר!!!
שמעתם כזה דבר?? אתה עובד על רקע מסוים, מעבד אותו, סורק דברים שהם מעכשיו בלעדי שלך, והוא עוד רוצה שהם יכינו לו מודעה בחינם מחומרים שלי!!!!
אמרתי לו שהוא שילם על פלייר והוא מקבל פלייר ולא חומרים להכנת מוצר חדש! אני שולחת סגור!!!
הוא התווכח ואמר שהמקומון יחתמו לי שהם לא ישתמשו בזה יותר, אני כמובן לא הסכמתי, רוצה דברים שלי אז אצלי, רוצה אצלם אז דברים שלהם!! . לבסוף הוא ביקש שאני אשלח רק את הלוגו והם יסתדרו!

חבר'ה, אני פותחת את המקומון ששם המודעה ו...חשכו עיני...הרעיון שהצעתי לו מבוצע עם כל החומרים שלי!! בקיצור לקח רעיון וחומרים והלך למקומון שיעשה לו בחינם!!!!! (המקומון כנראה השתמש מהמודעה הראשונה ששלחתי, PDF שניתן לטפל בו. שכחתי להדפיס את זה לPDF ואז א"א לגעת בזה).

מה אתם אומרים?? מרתיח לא?? מה הייתם מגיבים ללקוח, למקומון??

• הוסף לסימניות
איך מגיבים להם???

• הוסף לסימניות
מעצבן מאד! איך מגיבים להם? לא יודעת!

מה שכן מתפללת עליך שתעשי את הדבר הנכון ותגיבי בצורה הנכומנה ביותר!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חבל לכעוס, לפחות תלמדו מזה להבא, שלא משתלם לעבוד עם לקוחות קמצנים.

• הוסף לסימניות
באמת מזעזע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תותים;249708:
חבל לכעוס, לפחות תלמדו מזה להבא, שלא משתלם לעבוד עם לקוחות קמצנים.
איך יודעים קודם אם הם קמצנים?

• הוסף לסימניות
הייתי מכנה את המעשה שערוריה.

אולם הלקוח שלך אינו מבין בכלל את העוול שהוא גרם לך. ואת הפרת הכללים והחוקים הבוטה שנעשתה כאן.

אני חושבת, ולו בגלל שעלה הנושא כאן כבר כמה פעמים וחברים בפורום הזה ב"ה כבר מספיק גרפיקאים כדי שמחאה רצינית שתצא מכאן תוכל להשפיע. והכוונה כאן לא למחאה נגד הלקוחות, אלא כלפי העיתונים, שבלי להסס מעוותים מודעות, משתמשים בחומרים שלא שייכים להם, גונבים רעיונות, ומעתיקים דברים בעלי זכויות יוצרים ללא רשות!!!
הדבר הופך אצלם להפקר בלי היסוס.
וזהו נוהל מקובל ברב רובם של המקומונים.

משתתפת בצערך ומקווה שיקומו האנשים המתאימים ויעשו מעשה.
(אולי איזו תביעה קטנה תשנה את המצב)

• הוסף לסימניות
משום מה הסיפור הזה מוכר גם לי... מסתבר שיש עוד כמה אנשים כאלה!!! אבל היום אני מההתחלה יכולה לשים לב את סוג הלקוחות האלו ואני מוותרת עליהם מראש!!!!
ואולי כדאי לקחת מראש משהו על החשבון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ZEREM;249713:
איך יודעים קודם אם הם קמצנים?

הלקוח שלנו ניסה לחסוך בכסף.
והלקוח מרוב פזיזות ורצון לחסוך בכסף,
מכיון שאין לו להוציא עכשיו עוד כסף,

מספיק ברור, לא?

אגב, הוא לא חסך כסף, הוא בזבז כסף.

• הוסף לסימניות
זוועה!!!!!

אני הייתי מבררת על אפשרות תביעה משפטית!!!

• הוסף לסימניות
כוכב 103 כתבה:
אולם הלקוח שלך אינו מבין בכלל את העוול שהוא גרם לך. ואת הפרת הכללים והחוקים הבוטה שנעשתה כאן.
דוקא במקרה שלנו הלקוח היה מודע מראש בכל הכללים לאחר שביקש ממני שאשלח את הקבצים פתוחים
עפ"י בקשת המקומון,
הוא נתקל בהתנגדותי הליגיטימית ובהסבר מפורט,
הלקוח שלא כ"כ הבין מה מונח בין "שכבות" העבודות התקשה להבין מה בעצם נהיה שלו לאחר התשלום , ומה נשאר שלי.
לכן פנה הלקוח לרב, הרב ששמע את הצד שלו הגיב שאינו יכול לפסוק לאחר שלא שמע את הצד השני, אך לא היה לו את הזמן להכנס לעובי הקורה באותו לילה, בהתאם לכך חזר אלי הלקוח,שלא היה לו את הזמן לחכות, ואמר לי שבנתיים (עד שיבורר הדבר אצל הרב) יקח את הלוגו כמו שהוא בלי כל שאר הפריטים שלי אך......(ההמשך מובא למעלה)

• הוסף לסימניות
מזעזע. הפידיאף הזה עשה הרבה שמות בע"מ...

אני רוצה לומר לך שאני נמצאת די מהצד השני
כלומר במקומון מתחיל, שהוא נותן לי קבצים סגורים ואמר לי "תשני..." ואם אני מבקשת קובץ פתוח -אין. והוא אומר הלקוח אמר לשנות.... לכי תדעי.

ע"פ רוב אני מתנגדת ואומרת שאני מכינה מחדש, בד"כ על בסיס חומרים מהמודעה הקודמת.
אבל אני ממש מזדה איתך. כי פידיאף אחד שלי פתוח ששלחתי בטעות מסתובב היום בכל המקומונים בבניברק ובירושלים
ואני לא רוצה לפרט מי המפרסם (המפורסם) שפשוט לוקח את הפרסומת שלי ומשנה מספר פרטים בכל פעם.
(והפרסומת יצאה לפחות 25 פעם מאז...)

• הוסף לסימניות
ע"פ רוב אני מתנגדת ואומרת שאני מכינה מחדש, בד"כ על בסיס חומרים מהמודעה הקודמת.
אז מה את עושה "מחדש" או "על בסיס חומרים של הנרפיקאים"??? - לא הבנתי.

• הוסף לסימניות
זה מרתיח אוהו מרתיח, אני לא בדיוק יודעת מה עושים המקצוענים במצב כזה, כולם יגידו לך שצריך להחתים לקוח על חוזה (תחפשי בפרוג, פרסמו נוסח כלשהו), תשאלי מישהי עם נסיון רציני איך את מקבלת את מה שמגיע לך בחזרה, במיוחד הסריקות שלך שזה לגמרי זכויות יוצרים! זה בדיוק כמו לקחת תמונה מחברה בלי לשלם (הלואי הייתי יודעת איך עושים את זה ...;))
ה' יעזור לכל הגרפיקאים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ZEREM;249731:
אז מה את עושה "מחדש" או "על בסיס חומרים של הנרפיקאים"??? - לא הבנתי.
עיצוב מחדש משמשת בלוגו, באותו טקסט ואם לא מצאתי תמונה אז גם באותה תמונה.
הרעיון יותר לעשות לעצמי חיים קלים מאשר לא לשנות משהו שמישהו עשה
נראה אותך עובדת עם החותמת למחוק מילה ולמצוא פונט דומה או זהה ולהמשיך מאותה נקודה... ולהזיז... ולהגביה...
בקיצור- אל תדונו אותי.
רק שלא תמיד המקומונים אשמים...

• הוסף לסימניות
ב"ה שבפרוג מסתובבים אנשים רודפי האמת והצדק.

אך מה נעשה שאנו חיים בעולם הגדול (שהיום הוא כבר קטן) שחכמי האמת קראו לו - עולם השקר, עד שאמרו - "כל אדם יהיה ליסטים בעיניך", "כבדהו וחשדהו" וכו' וכו'.

חבר'ה, תכניסו לראש, עולם האמת לא כאן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ZEREM;249682:
אני המלצתי לו על בית דפוס מוכר וטוב, שהלכתי לשם במיוחד לראות דוגמאות, איכות, וכו' . והלקוח מרוב פזיזות ורצון לחסוך בכסף, הלך לבית דפוס אחר, זול יותר (בכ- 300 ש"ח) והדפיס למרות אזהרותי, הודעתי לו שאין זה באחריותי למה שיוצא, הוא הסכים. והתוצאה...הצבעים...החיתוכים...האכזבה.......

למה שלא תספר מי זה הדפוס המוכר והטוב?
:)

וליתר דיוק,
240 ש"ח סה"כ.

• הוסף לסימניות
משתתפים בצערכם

אך כידוע פרנסה רשום מר"ה ואין אף אחד נוגע מה ששייך לחברו כנראה הצער כפרת עוונות

• הוסף לסימניות
צריך לברר האם מותר לפרסם מי זה הבית דפוס הלא טוב, כי אני יודעת שאסור, (לשה"ר)אלא אם כן מישהו שואל אותך ספציפית על הבית דפוס הזה.

• הוסף לסימניות
למה שלא תספר מי זה הדפוס המוכר והטוב?

וליתר דיוק,
240 ש"ח סה"כ.

לגבי הסכום, אולי שכחתי מההנחה שהוצע לי !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה