שאלה פשוטה - איך להוריד קובץ שלם מגוגל דרייב

• הוסף לסימניות
נגיד שמישהו שלח לי קישור עם הרבה קבצי שמע ואני רוצה להוריד את הכל בבת אחת. אז לחצתי 'הורד' (מצורף צילום מסך) ואז הוא מבצע דחיסה, אבל כשנגמרת הדחיסה (והעיגול הזה נהיה כחול) אני עדיין לא רואה שום הורדה שמתבצעת ולא מוצאת כלום בהורדות...
תודה מראש לעוזרים

000.jpg
דחיסה.jpg

• הוסף לסימניות
נגיד שמישהו שלח לי קישור עם הרבה קבצי שמע ואני רוצה להוריד את הכל בבת אחת. אז לחצתי 'הורד' (מצורף צילום מסך) ואז הוא מבצע דחיסה, אבל כשנגמרת הדחיסה (והעיגול הזה נהיה כחול) אני עדיין לא רואה שום הורדה שמתבצעת ולא מוצאת כלום בהורדות...
תודה מראש לעוזרים

צפה בקובץ המצורף 419044
צפה בקובץ המצורף 419045
זה לכאורה יירד בסוף, רק שהדחיסה אורכת זמן, יתכן שמחמת האורך זה כאילו התבטל וצריך לחזור שוב על הפעולה

• הוסף לסימניות
בחר את כל הקבצים > לחצן ימני > הורד
זה מבצע דחיסה שיכולה לקחת כמה דקות ויותר, ולאח''מ זה יורד.
אם בכל זאת זה לא יורד, הייתי מאשים את הסינון...

נ.ב. אני לא מצליח להוריד בגלישה בסתר. אצל כולם זה ככה?

• הוסף לסימניות
אם בכל זאת זה לא יורד, הייתי מאשים את הסינון...
מלכתחילה רציתי להאשים את הסינון...עכשיו שגם אתה אומר כך - אז אני באמת מאשימה אותם... חיכיתי חצי שעה ושום דבר לא קורה:mad:
ביצעו עלי דחיסה...:D:D:Dחוץ מזה כלום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב, גם כשכבר יורד אז יש הגבלה של גוגל רק עד 2GB.
לא ראיתי את זה כתוב איפשהו, כותב מהשטח.
כך שאם ביצעת הורדה של תיקייה גדולה יותר, הוא מחליט מה הוא כולל בפנים ורק זה מה שיורד והוא לא מתריע ע"ז כלום..

• הוסף לסימניות
אגב, גם כשכבר יורד אז יש הגבלה של גוגל רק עד 2GB.
לא ראיתי את זה כתוב איפשהו, כותב מהשטח.
כך שאם ביצעת הורדה של תיקייה גדולה יותר, הוא מחליט מה הוא כולל בפנים ורק זה מה שיורד והוא לא מתריע ע"ז כלום..
נשמע הזוי, אבל נראה לי שאתה צודק.

יש לך איזשהו מקור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה