זה לכאורה יירד בסוף, רק שהדחיסה אורכת זמן, יתכן שמחמת האורך זה כאילו התבטל וצריך לחזור שוב על הפעולהנגיד שמישהו שלח לי קישור עם הרבה קבצי שמע ואני רוצה להוריד את הכל בבת אחת. אז לחצתי 'הורד' (מצורף צילום מסך) ואז הוא מבצע דחיסה, אבל כשנגמרת הדחיסה (והעיגול הזה נהיה כחול) אני עדיין לא רואה שום הורדה שמתבצעת ולא מוצאת כלום בהורדות...
תודה מראש לעוזרים
צפה בקובץ המצורף 419044
צפה בקובץ המצורף 419045
מלכתחילה רציתי להאשים את הסינון...עכשיו שגם אתה אומר כך - אז אני באמת מאשימה אותם... חיכיתי חצי שעה ושום דבר לא קורהאם בכל זאת זה לא יורד, הייתי מאשים את הסינון...
ברור למהנ.ב. אני לא מצליח להוריד בגלישה בסתר. אצל כולם זה ככה?
לא. זה קורה גם כשאני מחובר לחשבון גוגל.ברור למה
היות ובגלישה בסתר אתה לא מזוהה כ @תודה רבה! אלא כאנונימי
לא, (רק בשבילך ניסיתי)נ.ב. אני לא מצליח להוריד בגלישה בסתר. אצל כולם זה ככה?
נשמע הזוי, אבל נראה לי שאתה צודק.אגב, גם כשכבר יורד אז יש הגבלה של גוגל רק עד 2GB.
לא ראיתי את זה כתוב איפשהו, כותב מהשטח.
כך שאם ביצעת הורדה של תיקייה גדולה יותר, הוא מחליט מה הוא כולל בפנים ורק זה מה שיורד והוא לא מתריע ע"ז כלום..
יש לך איזשהו מקור?
לא ראיתי את זה כתוב איפשהו, כותב מהשטח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים