כללי שאלה קטנה

• הוסף לסימניות
מה אתם עושים בד"כ כשאתם מגיעים לעבודה:
(אחרי תיקוף כרטיס עובד)
- מדליקים מחשב ותוכנות
- מכינים קפה
- מפטפטים עם הסביבה

כל תשובה תעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
מדליקה אורות, מזגן ומחשב, ולעבודה...

• הוסף לסימניות
מסדר את הכסא הפרטי שמישהו תמיד מזיז ממקום :)

• הוסף לסימניות
מדליקה מחשב ובינתיים אומרת שלום (וקצת מעבר) לכל הצוות

• הוסף לסימניות
בודקת מה התחדש במייל

• הוסף לסימניות
מדליקה מחשב ומתיישבת לעבוד. לפעמים נוטלת ידיים בדרך, ואוכלת תוך כדי העבודה.

• הוסף לסימניות
מדליקה מחשב, פותחת מיילים, מסדרת קצת בסביבתי.

• הוסף לסימניות
אני מסיט קצת את האשכול
אתם מכבים מידי יום את המחשב?
לאחרונה הבעיה שלי עושה לי קצת בעיות
ומשיהו אמר שהבעיות נובע מזה שאני לא מכבה את המחשב בלילה
מישהו שמע על זה ?

• הוסף לסימניות
מכבה מחשב פעם בשבוע בערך, אם לא פעם בשבועיים.

ומה אני עושה?
דא והא עם אי מי שהצליחה להגיע לפני...
מכסחת מיילים,
ולעבודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף צבי;1630603:
שמעת פעם על מושג כזה ?
שלהשאיר מחשב דלוק מזיק למחשב

לכן אני מכבה אותו פעם בשבוע, שבועיים ;)
איזה בעיות הוא עושה לך? בהפעלה? במהירות?

יכול להיות שמומלץ לכבות כל יום מחשב, אני לא אעמוד בזה.

• הוסף לסימניות
מדליקה מחשב, קוראת מיילים של העבודה, מכינה קפה, ולעבודה!!!!!
אם אין לחץ יכולה לרפרף על מיילים אישיים תוך כדי סדור העמדה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1630610:
לכן אני מכבה אותו פעם בשבוע, שבועיים ;)
איזה בעיות הוא עושה לך? בהפעלה? במהירות?

יכול להיות שמומלץ לכבות כל יום מחשב, אני לא אעמוד בזה.
במהירות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף צבי;1630571:
אני מסיט קצת את האשכול
אתם מכבים מידי יום את המחשב?
לאחרונה הבעיה שלי עושה לי קצת בעיות
ומשיהו אמר שהבעיות נובע מזה שאני לא מכבה את המחשב בלילה
מישהו שמע על זה ?

כן.
במרכז תמיכה של מחשבים של העבודה אמרו לי שהמחשב זוחל כי הוא עובד ברצף שעות ארוכות וצריך לכבות כל ערב. וגם למחוק את הקבצים בתיקיה %temp%/

• הוסף לסימניות
תודה לכולם אשמח לעוד תשובות
כמובן שחשוב לי לשמוע משכירים ולא מעצמאיים אם זה לא הובן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי ק;1630677:
כן.
במרכז תמיכה של מחשבים של העבודה אמרו לי שהמחשב זוחל כי הוא עובד ברצף שעות ארוכות וצריך לכבות כל ערב.
תודה

וגם למחוק את הקבצים בתיקיה %temp%/
איזה תיקיה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1630681:
תודה לכולם אשמח לעוד תשובות
כמובן שחשוב לי לשמוע משכירים ולא מעצמאיים אם זה לא הובן
סליחה שנכנסתי לאשכול ללא רשות

• הוסף לסימניות
מנסיון טכני של שנים רבות, שיחות עם טכנאי מחשבים וטיפול ברשת מחשבים בעבודה במשך שנים, אוכל לסכם את הנושא בצורה כזו:
מחשב שעובד ללא כיבוי - מתעייף. אין חובה לכבותו כל יום (מנסיון עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות), אבל כאשר הוא מתחיל "לשחק" - כדאי לעשות לי כיבוי והפעלה מחדש.
בכל מקרה, גם בהפעלה מחדש - עדיין לא נמחקו מזיכרון המחשב כל הנתונים, ועדיין "כבד לו". במקרה שהוא עדיין איטי - פשוט נתקו אותו מהחשמל (הוציאו מהשקע או כבו את האל-פסק) לדקה-שתיים. הדבר גורם לאיפוס כללי של המחשב, ולאחר מכן הוא חוזר לעבוד במלוא התפוקה. אלא אם כן - הבעיה שונה והוא באמת צריך טיפול רפואי מאיש מקצוע, שאז זה לא יעזור.
באופן כללי, השתדלתי כל מספר ימים לבצע את הניתוק מהחשמל. זה היה תמיד שווה. המחשב מאפס את עצמו ועובד אח"כ יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck;1630717:
מנסיון טכני של שנים רבות, שיחות עם טכנאי מחשבים וטיפול ברשת מחשבים בעבודה במשך שנים, אוכל לסכם את הנושא בצורה כזו:
מחשב שעובד ללא כיבוי - מתעייף. אין חובה לכבותו כל יום (מנסיון עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות), אבל כאשר הוא מתחיל "לשחק" - כדאי לעשות לי כיבוי והפעלה מחדש.
בכל מקרה, גם בהפעלה מחדש - עדיין לא נמחקו מזיכרון המחשב כל הנתונים, ועדיין "כבד לו". במקרה שהוא עדיין איטי - פשוט נתקו אותו מהחשמל (הוציאו מהשקע או כבו את האל-פסק) לדקה-שתיים. הדבר גורם לאיפוס כללי של המחשב, ולאחר מכן הוא חוזר לעבוד במלוא התפוקה. אלא אם כן - הבעיה שונה והוא באמת צריך טיפול רפואי מאיש מקצוע, שאז זה לא יעזור.
באופן כללי, השתדלתי כל מספר ימים לבצע את הניתוק מהחשמל. זה היה תמיד שווה. המחשב מאפס את עצמו ועובד אח"כ יפה.
תודה על ההסבר הארוך והמושקע
ואני שוב מתנצל בפני הניק חלומי
שנכנסתי לאשכול שלו ללא רשות עם ענין אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה