שמעת פעם על מושג כזה ?נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1630594:מכבה מחשב פעם בשבוע בערך, אם לא פעם בשבועיים.
!
נכתב ע"י יוסף צבי;1630603:שמעת פעם על מושג כזה ?
שלהשאיר מחשב דלוק מזיק למחשב
במהירותנכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1630610:לכן אני מכבה אותו פעם בשבוע, שבועיים![]()
איזה בעיות הוא עושה לך? בהפעלה? במהירות?
יכול להיות שמומלץ לכבות כל יום מחשב, אני לא אעמוד בזה.
נכתב ע"י יוסף צבי;1630571:אני מסיט קצת את האשכול
אתם מכבים מידי יום את המחשב?
לאחרונה הבעיה שלי עושה לי קצת בעיות
ומשיהו אמר שהבעיות נובע מזה שאני לא מכבה את המחשב בלילה
מישהו שמע על זה ?
איזה תיקיה זה?נכתב ע"י שרי ק;1630677:כן.
במרכז תמיכה של מחשבים של העבודה אמרו לי שהמחשב זוחל כי הוא עובד ברצף שעות ארוכות וצריך לכבות כל ערב.
תודה
וגם למחוק את הקבצים בתיקיה %temp%/
סליחה שנכנסתי לאשכול ללא רשותנכתב ע"י חלומי;1630681:תודה לכולם אשמח לעוד תשובות
כמובן שחשוב לי לשמוע משכירים ולא מעצמאיים אם זה לא הובן
תודה על ההסבר הארוך והמושקענכתב ע"י ck;1630717:מנסיון טכני של שנים רבות, שיחות עם טכנאי מחשבים וטיפול ברשת מחשבים בעבודה במשך שנים, אוכל לסכם את הנושא בצורה כזו:
מחשב שעובד ללא כיבוי - מתעייף. אין חובה לכבותו כל יום (מנסיון עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות), אבל כאשר הוא מתחיל "לשחק" - כדאי לעשות לי כיבוי והפעלה מחדש.
בכל מקרה, גם בהפעלה מחדש - עדיין לא נמחקו מזיכרון המחשב כל הנתונים, ועדיין "כבד לו". במקרה שהוא עדיין איטי - פשוט נתקו אותו מהחשמל (הוציאו מהשקע או כבו את האל-פסק) לדקה-שתיים. הדבר גורם לאיפוס כללי של המחשב, ולאחר מכן הוא חוזר לעבוד במלוא התפוקה. אלא אם כן - הבעיה שונה והוא באמת צריך טיפול רפואי מאיש מקצוע, שאז זה לא יעזור.
באופן כללי, השתדלתי כל מספר ימים לבצע את הניתוק מהחשמל. זה היה תמיד שווה. המחשב מאפס את עצמו ועובד אח"כ יפה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //