- הוסף לסימניות
- #2,101
עוד טריק קטןלא עוזר לי
בטמו יש מינימום הזמנה,
שאני רוצה להזמין משהו פחות מהמינימום אני מבצעת הזמנה במינימום הנדרש, לאחר שהזמנה והתשלום מתבצע אני מבטלת את המוצרים שאני לא רוצה.
לא יודעת אם בשיין גם אפשרי (לא ניסתי)
עוד טריק קטןלא עוזר לי
יש עוד שיטה-לא עוזר לי
עבד לך לאחרונה?כשאת בתוך הסל את מדביקה את הקישור ששלחו בסוף הכתובת ועוברת לתשלום
אם השתמשת כמה פעמים זה כבר לא נותןעבד לך לאחרונה?
אפשר הסברנראה לי ששיטת הוספת מוצר יקר והורדתו מיד אחרי זה הכי טוב
לוקח עוד דקה אבל שווה
עבד לי אתמולעבד לך לאחרונה?
פשוט הצמדת בצד ימין?עבד לי אתמול
והשתמשתי בזה כמה פעמים
לא הבנתי איך עובד הקאשדוואווו תקשיבו אני ממש משתגע (לטובה) מהאתר הזה.... מה הסיפור שלו?!
המחירים שם ממש זולים משמועתית
אפשר לקבל מהם כל הזמן קופונים, שולחים להם הודעה בצ'אט והם נותנים קופון של 20% הנחה (מוגבל בהנחה של עד 96 ש"ח)
אחרי הקניה אפשר לעשות 'התאמת מחיר' והם מחזירים כסף אם המחיר ירד מהקניה, כך במשך חודש כל יום אפשר ללחוץ ולקבל החזר על המחיר
אם לא הייתם מרוצים מהמוצר שולחים להם הודעה והם מחזירים את הכסף ולא דורשים את המוצר בחזרה, מסכום גבוה הם מבקשים את המוצר וגם לאחר שיכנועים הם משאירים אצלכם
אפשר להרשם לאתר קאשדו מורידים את התוסף, וכשנמצאים בעמוד תשלום לוחצים על התוסף למעלה בצד שמאל וזה נותן עוד הנחה על הקניה (עד 26%!!)
בקיצור קונים מוצרים בכלום כסף
תראו: שלשום עשיתי הזמנה על 29 מוצרים ויצא לי במקום 795 ש"ח
הנחה של הקופון-96 ש"ח
הנחה מהחזרים על הזמנה קודמת-200 ש"ח
ועוד החזר מקאשדו-160 ש"ח
יצא לי בערך 11.5 ש"ח לפריט
צפה בקובץ המצורף 1837100
צפה בקובץ המצורף 1837103
וואלה אני ממש מרוצה מהם
נ.ב.ממה ששמעתי שאומרים על הכרטיסי אשראי שגונבים... אז אני פשוט לא שומר את הכרטיס אשראי וכל פעם מזין אותו מחדש
וואה.. זה מספר חודשים עד שמאשרים שקיבלת את המוצר ועבר הזמן של הכחשת עסקה זה סוג של 'שגר ושכח'לא הבנתי איך עובד הקאשדו
נרשמתי והם העבירו אותי ישירות לטמו, אבל כהגעתי לתשלום לא ראיתי שום הנחה של קאשדו ..
אשמח לעזרה בנושא
גיליתי אצליוענייני הכספים שלהם ממש לא בטיחותיים - כן! אפילו דרך פייפאל! לאחרונה נכנסתי לפייפאל אחרי שכבר כמה חודשים לא קניתי בטמו ומופיע לי שם חיוב אוטומטי לטמו לעוד חודש - מוזמנים לבדוק אצלכם בחיוב אוטומטי.
גם אצלי זה קרהגיליתי אצלי
שהם שומרים באתר את פרטי הפייפאל שלי
כמו כרטיס אשראי שמור
כמובן שהסרתי, אבל לדעתי צריך לבדוק אחרי כל הזמנה
הגילוי היה בעקבות תשלום דרך פייפאל
שעבר על הלחיצה הראשונה, וההזמנה אושרה
כשבכלל לא נדרשתי להיכנס לחשבון שלי בפייפאל ולאשר את ההזמנה
נכנסים לפרופיל שלךאיך מסירים ?
אין לי מושג.ואיך בדיוק הם יכולים לשמור דבר כזה, אם התשלום הוא דרך פייפאל
מוזר,גיליתי אצלי
שהם שומרים באתר את פרטי הפייפאל שלי
כמו כרטיס אשראי שמור
הגילוי היה בעקבות תשלום דרך פייפאל
שעבר על הלחיצה הראשונה, וההזמנה אושרה
כשבכלל לא נדרשתי להיכנס לחשבון שלי בפייפאל ולאשר את ההזמנה
תארתי לעצמי שזה כךאני הסרתי וזה לא עזר..
אחרי כמה זמן זה חזר שוב
ושפניתי אליהם הם אמרו שזה בשביל הנוחות שלי
לקנייה הבאה...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים