- הוסף לסימניות
- #2,141
מחפשת את השמלה הזו במחיר זול יותר.
באליאקספרס יש אותה ב - 26.
מעדיפה את טימו.
באליאקספרס יש אותה ב - 26.
מעדיפה את טימו.
המעיל הזה עם כיסים? כי לא הצלחתי לראות באתר, ובעבר קניתי לבן שלי מעיל ללא כיסים וזה לא היה מומלץ בכלל
כן, יש כיסים.המעיל הזה עם כיסים? כי לא הצלחתי לראות באתר, ובעבר קניתי לבן שלי מעיל ללא כיסים וזה לא היה מומלץ בכלל
תיכנסו לפרטי הזמנה שם יש לשונית התאמת מחיר .היי, אתמול בבוקר קניתי דברים בערב אני פותחת את האתר ומגלה שהורידו לגמרי מחירים, יש לי איך לדבר איתם אולי יחילו את המחירים הזולים על המוצרים שלי?
נכנסים להזמנה ועושים התאמת מחיר, הרבה פעמים יש באתר את אותו מוצר כמה פעמים במחירים משתנים, הם יוזילו רק אם המוצר הספציפי שהזמנת הוזל.היי, אתמול בבוקר קניתי דברים בערב אני פותחת את האתר ומגלה שהורידו לגמרי מחירים, יש לי איך לדבר איתם אולי יחילו את המחירים הזולים על המוצרים שלי?
מניסיון? איך המידות שלהם?
לא מניסיון...מניסיון? איך המידות שלהם?
בצ'אט עם טמו זה בד"כ מופיע אוטומטית וגם אם לא אפשר לבקש מהם את הקוד מסירהלא הצלחתי להבין,
איזה קוד נותנים כשלוקחים חבילה מגאש?
יש על המייל :
מספר מעקב שמתחיל בTMU והוא לא מספק
ויש מזהה הזמנה, מספר ארוך שמתחיל בpo - את ארבע הספרות האחרונות של המספר הזה?
ממי לבקש מטמו או מגעש?בצ'אט עם טמו זה בד"כ מופיע אוטומטית וגם אם לא אפשר לבקש מהם את הקוד מסירה
הם נותנים קוד מסירה של 4 ספרות שלי אישית לא היה מספיק כדי לאסוף את החבילה, בנקודת המסירה לא הסכימו...לא הצלחתי להבין,
איזה קוד נותנים כשלוקחים חבילה מגאש?
יש על המייל :
מספר מעקב שמתחיל בTMU והוא לא מספק
ויש מזהה הזמנה, מספר ארוך שמתחיל בpo - את ארבע הספרות האחרונות של המספר הזה?
דאבלמחפשת קישור למשחק של בננה ספליט או משהו בסגנון
אבל איכותי , לא כרטיסים שנקרעים ברגע , עדיף מניסיון
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים