היי, אתמול בבוקר קניתי דברים בערב אני פותחת את האתר ומגלה שהורידו לגמרי מחירים, יש לי איך לדבר איתם אולי יחילו את המחירים הזולים על המוצרים שלי?

היי, אתמול בבוקר קניתי דברים בערב אני פותחת את האתר ומגלה שהורידו לגמרי מחירים, יש לי איך לדבר איתם אולי יחילו את המחירים הזולים על המוצרים שלי?
תיכנסו לפרטי הזמנה שם יש לשונית התאמת מחיר .
תנסו.

נכנסים להזמנה ועושים התאמת מחיר, הרבה פעמים יש באתר את אותו מוצר כמה פעמים במחירים משתנים, הם יוזילו רק אם המוצר הספציפי שהזמנת הוזל.
חשוב לשים לב לכל מוצר לפני שמוסיפים לעגלה/קונים לגלול למטה ולוודא שאין במוצרים הדומים מוצר זהה זול יותר.

בנקודת המסירה אצלינו אמרו לי שחברת המשלוחים "באזר" הם הבעייתיים,
הרבה פעמים הם לא מצרפים קוד לאיסוף חבילה להודעה, ולהם אסור למסור חבילה ללא הקוד הזה,
ומאד קשה ליצור קשר עם באזר,
הגעתי פעם לאסוף חבילה של טימו שנשלח ע"י באזר, כעשרה אנשים המתינו לקבל קוד מסירה והאתר של באזר
לא עלה לאף אחד מהם.
הודעתי לטימו שזאת חברת משלוחים לא מוצלחת, הודו לי על ההערה וממשיכים לשלוח איתם.
גם לגעש החסרונות שלהם, קרה לי שהחבילה ישבה אצלם 12 יום! מוכנה למסירה ולא נשלחה לנקודת המסירה,
בינתיים עבר זמן אספקה משוער וטימו זיכו אותי ב80 ש"ח על האיחור, 20*4 פריטים,
וגם איתם טימו ממשיכים לשלוח.
E POST הכי יעילים, אחריהם צ'יטה.

טמו מזכים לפי פריט?
כי אני קיבלתי על 2 פריטים 20 ש"ח

מעילים, למי שעדיין לא מוכנה...

מעיל דק וקליל מגוון צבעים

image-2024-11-27T130452.671.png

מעיל מרופד לילדים שאוהבים להתפנק

image-2024-11-27T130519.954.png

מעיל דו צדדי

image-2024-11-27T130532.837.png

מעיל צמר לילדות

image-2024-11-27T130814.133.png

מעיל מחמם ממש

image-2024-11-27T130841.415.png

מעיל פרווה בכובע ובידיים

image-2024-11-27T130904.496.png

1734435439020.png

מעיל מרופד, סגנון מחויט

image-2024-11-27T130954.927.png

מעיל לימים קרים במיוחד- מידות גדולות

image-2024-11-27T131020.107.png

לא הצלחתי להבין,
איזה קוד נותנים כשלוקחים חבילה מגאש?
יש על המייל :
מספר מעקב שמתחיל בTMU והוא לא מספק
ויש מזהה הזמנה, מספר ארוך שמתחיל בpo - את ארבע הספרות האחרונות של המספר הזה?

לא הצלחתי להבין,
יש על המייל :
בצ'אט עם טמו זה בד"כ מופיע אוטומטית וגם אם לא אפשר לבקש מהם את הקוד מסירה

לא הצלחתי להבין,
יש על המייל :
הם נותנים קוד מסירה של 4 ספרות שלי אישית לא היה מספיק כדי לאסוף את החבילה, בנקודת המסירה לא הסכימו...
יש לחברה הזאת באג רציני וסדרתי, הם אמורים לשלוח הודעה במייל עם מספר מדף ומספר הזמנה
גם אני נתקעתי עם זה, בסוף למזלי אחרי שכבר עבר הזמן שטמו התחייבו שיגיע והחבילה כמעט חזרה נשלחה אלי הודעה בווצאפ מחברת באזר דווקא (למרות שההזמנה נשלחה עם חברת געש) עם קישור שמאשר את קבלת ההזמנה וזה מסיק להם

מחפשת קישור למשחק של בננה ספליט או משהו בסגנון
אבל איכותי , לא כרטיסים שנקרעים ברגע , עדיף מניסיון
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה