- הוסף לסימניות
אני קיבלתי 50 שחאיזה כיףףף!!
קיבלתי 3.39 בזכותךתחמנים, עכשיו אני חייב לממש את זה ולקנות אצלם
אני קיבלתי 50 שחאיזה כיףףף!!
קיבלתי 3.39 בזכותךתחמנים, עכשיו אני חייב לממש את זה ולקנות אצלם
סתם מענייןובכן היום קבלתי החזר על מוצרים שכבר קבלתי עבורם החזר.... אז אפשר יותר מפעם אחת
אם עשיתם הזמנה גדולה תיכנסו כל יום, בימים האחרונים קבלתי כבר 4 החזרים משמעותיים!
לי עכשיו ירד מהקניה הנוכחית על קניה קודמת.. אבל זה קרדיט לא כסף ממש (אצלי)סתם מעניין
מישהו בדק אם באמת הוחזר הכסף???
הנה צילום מסך מהפירוט חיוב אשראי שלי באפליקציה של כאלסתם מעניין
מישהו בדק אם באמת הוחזר הכסף???
איך הגעת לזה?איך עלית על זה?
ב2 שניות הרווחתי 23 שקל..
תודה!!
יש את הפיצ'ר הזה גם באלי אקספרס/שיין?
אלוףףובכן היום קבלתי החזר על מוצרים שכבר קבלתי עבורם החזר.... אז אפשר יותר מפעם אחת
אם עשיתם הזמנה גדולה תיכנסו כל יום, בימים האחרונים קבלתי כבר 4 החזרים משמעותיים!
בהתאמה או החזר מלא בהחזר יש אופציה אבל בהתאמת מחיר לא נתן לי, מוזראפשר גם לקבל החזר ממש לא רק קרדיט.
לא הבנתי, איפה לןוחצים על התאמת מחיר? אפשר צילום מסך?תיכנסו להזמנות שלי>הצגת פרטי הזמנה ואז לחיצה על 'התאמת מחיר'
מה הסיבות ההחזרה שבחרת?זה כתוב מפורש,
כבר קיבלתי על 3 קניות, איזה 10 החזרים...
וכן , נכנס מייד לחשבון של האשראי (בדקתי)
מה שכן, נראה לי שאפשר לקבל עד חודש מהרכישה
התאמת מחיר נכנס לך חזרה לאשראי? אצלי הציעו רק אופציה של קרדיט באתרזה כתוב מפורש,
כבר קיבלתי על 3 קניות, איזה 10 החזרים...
וכן , נכנס מייד לחשבון של האשראי (בדקתי)
מה שכן, נראה לי שאפשר לקבל עד חודש מהרכישה
מעניין, פעם שעברה לא נתן לי אפשרות החזר לאשראי בהתאמת מחיר, עכשיו שלחתי שוב ונתן לי רק לאשראיבהתאמה או החזר מלא בהחזר יש אופציה אבל בהתאמת מחיר לא נתן לי, מוזר
אולי תלוי בצורת התשלוםהתאמת מחיר נכנס לך חזרה לאשראי? אצלי הציעו רק אופציה של קרדיט באתר
ובזכותכם קיבלתי עכשיו 21 שח לקרדיט
כניסה מכל ההזמנות לפרטי ההזמנההיכן רואים את ההתאמת מחיר? רק אם יש ירידה רואים את האפשרות הזו?
הצלחתי. החזיר לי 8 שקל. למה רק בקרדיט?כניסה מכל ההזמנות לפרטי ההזמנה
רק אם יש ירידה למוצר הזה ספציפי (אם מוכר אחר מוכר מוצר כזה זה לא יהיה)
ומוגבל עד הגעת המשלוח
צפה בקובץ המצורף 1552097
איך שלמת?הצלחתי. החזיר לי 8 שקל. למה רק בקרדיט?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים