ובכן היום קבלתי החזר על מוצרים שכבר קבלתי עבורם החזר.... אז אפשר יותר מפעם אחת
אם עשיתם הזמנה גדולה תיכנסו כל יום, בימים האחרונים קבלתי כבר 4 החזרים משמעותיים!
סתם מעניין:unsure:
מישהו בדק אם באמת הוחזר הכסף???

סתם מעניין:unsure:
מישהו בדק אם באמת הוחזר הכסף???
הנה צילום מסך מהפירוט חיוב אשראי שלי באפליקציה של כאל
כל מינוס זה החזר...
היום עשו לי החזר וכבר מופיע בפירוט

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240116_023053.jpg
    Screenshot_20240116_023053.jpg
    KB 142.6 · צפיות: 47
  • Screenshot_20240116_023726.jpg
    Screenshot_20240116_023726.jpg
    KB 215.5 · צפיות: 52
זה כתוב מפורש,
כבר קיבלתי על 3 קניות, איזה 10 החזרים...
וכן , נכנס מייד לחשבון של האשראי (בדקתי)
מה שכן, נראה לי שאפשר לקבל עד חודש מהרכישה

זה כתוב מפורש,
כבר קיבלתי על 3 קניות, איזה 10 החזרים...
וכן , נכנס מייד לחשבון של האשראי (בדקתי)
מה שכן, נראה לי שאפשר לקבל עד חודש מהרכישה
התאמת מחיר נכנס לך חזרה לאשראי? אצלי הציעו רק אופציה של קרדיט באתר
ובזכותכם קיבלתי עכשיו 21 שח לקרדיט

מישהו יודע אם יש מבצע אצליהם אם אני מביא חבר חדש? קופון או משהו בסגנון?

היכן רואים את ההתאמת מחיר? רק אם יש ירידה רואים את האפשרות הזו?

היכן רואים את ההתאמת מחיר? רק אם יש ירידה רואים את האפשרות הזו?
כניסה מכל ההזמנות לפרטי ההזמנה
רק אם יש ירידה למוצר הזה ספציפי (אם מוכר אחר מוכר מוצר כזה זה לא יהיה)
ומוגבל עד הגעת המשלוח
1705407714853.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה