תודה זה צאט עם רובוט או אמיתי? הוא מתחיל פשוט להגיד לי כדאי לך לקנות במחיר הזה ועושה לי בעיות...

ברוך ה הסתדר לי עכשו לגבי מילוי פרטים למשלוח צריך באנגלית או בעברית?

בדיוק עכשיו נכנסתי לאתר הזה פעם ראשונה בחיים, ניסיתי לקנות משהו ג"כ, כותב לי מינימום 95 ש"ח למשלוח עלה להם התאבון מהר

אה גם לי, ממש איכותי ומהיר הצ'אט שלהם
ביי ביי עלי אקספרס

עוד שאלה אחרונה איך יוצרים תשלום מאובטח ? כאילו אני לא רוצה שיגנבו לי מהאשראי ,שמעתי שגונבים הרבה...

סליחה על השאלות אבל הוא כותב לי במילוי פרטים שבגלל שהקניה שלי עלתה יותר מ100$ אני צריכה לכתוב תז בגלל המכס הישראלי ותכלס הקניה שלי היא רק 46 שח,מה לעשות?

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-01-14 011538.png
    צילום מסך 2024-01-14 011538.png
    KB 22.7 · צפיות: 68
סליחה על השאלות אבל הוא כותב לי במילוי פרטים שבגלל שהקניה שלי עלתה יותר מ100$ אני צריכה לכתוב תז בגלל המכס הישראלי ותכלס הקניה שלי היא רק 46 שח,מה לעשות?
נראה לי שהם בעקרון מתחייבים לשלם את המכס אם יהיו חיובים
אז זה לא אמור לסבך אותך
רק תבדקי בתשלום שזה באמת לא סכום יותר גבוה ממה שחשבת

אל תלחיצו אותי, שמתי שם את הת.ז. ואשראי סמכתי עליהם, :cry: אני מבין שזה אתר מסודר לא? איזה גניבות עם אשראי? ומה כבר אפשר לעשות עם ת.ז? ובכלל: אם באשראי סומכים עליהם.. מה זה ת.ז. לעומת זה?!

בלי להלחיץ אף אחת....
אבל לגבי קניות באינטרנט מומלץ להנפיק כרטיס אשראי נטען בדואר ולפני כל הזמנה להטעין את שווי ההזמנה.
כך שגם אם ח"ו גנבו פרטי אשראי (והיו דברים מעולם) הגנבה היא מקסימום על סך ההזמנה.

שימו לב לפיצ'ר של התאמת מחיר! זה חוסך כסף!
אם המחיר יורד אחרי ההזמנה אפשר לקבל את ההפרש חזרה בלחיצת כפתור!
כל כמה ימים אחרי הזמנה תיכנסו להזמנות שלי>הצגת פרטי הזמנה ואז לחיצה על 'התאמת מחיר'

משו נוסף לשים לב, כמו באלי יש המון פעמים את אותו מוצר במחירים שונים שימו לב לא לצאת פראיירים...
תראו למשל את 2 הלינקים הבאים, מי שרוצה את המגפונים האלו גם בשחור וגם בחום אז מומלץ לקחת צבע אחד מכל לינק....

אז רק תתנו מבט חטוף בפריטים דומים לפני הקופה.

קבצים מצורפים

• התאמת מחיר.jpg
    התאמת מחיר.jpg
    KB 21.1 · צפיות: 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה