פה יש טלפון
072-2608000
באיזה שפה?

אפליקציית טימו (Temu) אומנם רק נפתחה לשוק הישראלי אבל יש סיכוי גבוה שכבר שמעתם עליה, היא מקום ראשון במצעד ההורדות חינם בישראל גם באנדרואיד וגם באפל. מדובר באפליקציית מסחר סינית עם מחירים ששוברים את השוק, אפילו נמוכים יותר מעלי אקספרס ולפעמים מרגיש שהיא ממש מחלקת מתנות.

לאחרונה האתר This Is Money מזהיר כי בקרב אנליסטים ומשקיפים של חברות סיניות, יש שמדווחים שזו "האפליקציה המסוכנת ביותר בתפוצה רחבה". האנליסט הפיננסי זיגפריד אגרט, הבוס של חברת Grizzly Research בארה"ב, פרסם דו"ח שטען כי טימו היא אחת האפליקציות הפופולריות 'המסוכנות' ביותר, בטענה שהיא מכילה תוכנות "אגרסיביות" שנועדו לאסוף נתונים. הדו"ח האשים גם את הבעלים של טימו, ענקית המסחר האלקטרוני הסינית PDD, כי הסתירה את התוכנה בתוך האפליקציה בכוונה. "אנו מאמינים כי טימו היא האפליקציה המסוכנת ביותר", נכתב בדו"ח.

בנוסף אותו דוח טוען שטימו מפסידה כמעט 30 דולר בממוצע על כל מכירה, והסיבה היא שהחברה מרוויחה על מכירת נתונים, שלנו.

הסכנה הכי גדולה לפי קבוצת המחקר גריזלי היא התוכנות הנוספות שהאפליקציה מכניסה לטלפון שלכם, שכוללת קריאת טקסט מהודעות, מיילים ואפילו כניסה לחשבונות הבנק שלכם אם יש לכם אפליקציה כזאת במכשיר.

היי
אני גרה במודיעין עילית והזמנתי מטמו,
קיבלתי למייל הודעה שההזמנה שלי מוכנה לאיסוף משדרות יחזקאל 2,
הגעתי לשם , אמרו לי שהמספר מעקב שלי לא נכון,
התקשרתי לדואר ישראל (כי לחברת משלוחים אין פרטים ליצירת קשר) לברר איך בדיוק אני יקבל החבילה,
דורא ישראל אמרו שהם בכלל לא עובדים עם החברת משלוחים הזאת - ILINE

שורה תחתונה לאן זה אמור להגיע?
מישהי אספה פעם חבילה מטמו משדרות יחזקאל 2, לא דואר ישראל , אולי חנות מסוימת שם...
תודה מראש~!!

הם דורשים מספר מעקב וקוד של 4 ספרות (כדי שנדע שזה באמת שלך...) ולא קיבלתי שום קוד, אפילו בטימו הם לא מצליחים להבין ולשלוח לי את הקוד, מה עושים? מה זה הקוד הזה?
מנסיון- התקשרתי לחברת שליחויות והם הביאו לי את המספר.
בסוף ראיתי שזה היה חלק ממס' ארוך שטימו שלחו לי..

היי
אני גרה במודיעין עילית והזמנתי מטמו,
קיבלתי למייל הודעה שההזמנה שלי מוכנה לאיסוף משדרות יחזקאל 2,
הגעתי לשם , אמרו לי שהמספר מעקב שלי לא נכון,
התקשרתי לדואר ישראל (כי לחברת משלוחים אין פרטים ליצירת קשר) לברר איך בדיוק אני יקבל החבילה,
דורא ישראל אמרו שהם בכלל לא עובדים עם החברת משלוחים הזאת - ILINE

שורה תחתונה לאן זה אמור להגיע?
מישהי אספה פעם חבילה מטמו משדרות יחזקאל 2, לא דואר ישראל , אולי חנות מסוימת שם...
תודה מראש~!!
אני הזמנתי מהם ובטעות לא עשיתי משלוח עד הבית. ולא הצלחתי לשנות.
טימו שלחו לי מייל שההזמנה מוכנה לאיסוף.
הגעתי למקום ולא דובים ולא יער- ההזמנה לא הייתה שם.
התקשרתי לחברת שליחויות ואמרו לי שההזמנה בכלל במקום אחר- חצי שעה הליכה מהבית.
מטורף!!!

תודה.
קודם כל - המשלוח עד הבית התחיל להיות רק מסכום מסויים ולא היה לי כוח לזה.

אז מזמינים מהסכום המסוים הזה. ומיד לאחר ההזמנה מבטלים את כל הפריטים חוץ ממה שאתה צריך.
ללכת לאסוף הזמנה זה יותר טירחה מהפרוצדורה הזו.

ממש חבל שלא ידעתי.
עוגמת נפש גדולה הייתה לנו מההזמנה הזאת.
לחנות הראשונה הגעתי פעמיים. הייתה שם מוכרת שלא אהבה חרדים בלשון המעטה
ולא הסכימה לבדוק לי את הקוד עד שאני לא מראה לה אותו רשום בפלאפון ממש למרות התחנונים.

אם זאת חברת משלוחים GAASH אז יש קישור לאתר שלהם ואם אין אז אפשר לפנות לנציג שירות בצ'אט של טמו ולהסביר להם את הבעיה

פתרונות נחמדים.. משום מה כלום לא עובד לי.
געש לא עונים בטלפון הכשר "מספר זה חסום לקומה הכשרה"
והמספר עם ה4 ספרות בסוף נראה לי שיש לי אותו הוא מתחיל באותיות TUM אבל הבעיה זה שדורשים גם מספר מעקב ואין לי מושג על מה מדובר.

אל הדף הזה מגיעים במעקב אחר חבילות.
1 מספר מעקב
2 מספר חבילה

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (143).png
    ‏‏צילום מסך (143).png
    KB 105.1 · צפיות: 51
אל הדף הזה מגיעים במעקב אחר חבילות.
1 מספר מעקב
2 מספר חבילה
אז מספר מעקב יש לי..
ה 4 ספרות אני הבנתי שזה ה 4 האחרונות של המספר מעקב.. וכנראה צריך גם את המספר חבילה... טוב, נקווה שזה יצליח, תודה רבה!!

פתרונות נחמדים.. משום מה כלום לא עובד לי.
געש לא עונים בטלפון הכשר "מספר זה חסום לקומה הכשרה"
והמספר עם ה4 ספרות בסוף נראה לי שיש לי אותו הוא מתחיל באותיות TUM אבל הבעיה זה שדורשים גם מספר מעקב ואין לי מושג על מה מדובר.
מעניין דווקא ענו לי.

אני שלחתי מייל לgaash יש את המייל באתר שלהם כתבתי מספר מעקב ושלחו לי את הקוד מיד במייל חוזר,
שימו לב רק בשעות הפעילות שלהם

יש פה מישו שהצליח להוריד את סכום ההגבלה למשלוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה