על איזה סכום וכמה משלוחים עשית עד היוםלא מה שידוע לי, סוף שבוע שעבר קיבלתי החזר בלי צורך להחזיר.
באמת על סכומים כאלו הם מבקשים להחזיר בדר"כ.זה יצא משהו כמו 40 ש"ח,
אצלי על 8 ש"חבאמת על סכומים כאלו הם מבקשים להחזיר בדר"כ.
אבל על סכומים כמו 20 ש"ח, הם אומרים להשאיר
הגיוני בסך הכל...באמת על סכומים כאלו הם מבקשים להחזיר בדר"כ.
אבל על סכומים כמו 20 ש"ח, הם אומרים להשאיר
המחיר של המשלוח...אצלי על 8 ש"ח
אולי יש משהו שהשתמש מהמחשב הזה לעשות הזמנהפתחתי את האתר ואני רואה אשראי לא שלי
האמת היא אם הוא של איזה נוחבה לא היה אכפת לי לעשות קניות
יש אפשרות לדעת מי הוא
וכן שימו לב שלא עושים לכם קניות על חשבונכם
זה מהמחשב האישי שלי ואין גישה לאף אחד שימו לב לאשראיאולי יש משהו שהשתמש מהמחשב הזה לעשות הזמנה
הם שומרים פרטי אשראי
תבדקי הסטורית הזמנות
אני גם חיפשתי בפייפאל אם יש הו"ק בגלל מה שכתבו כאן ולא מצאתי שיש בכלל אופציה כזאתאפשר פירוט?
נכנסתי לפייפאל בגללך...- ולא מופיע שם צמד המילים הוראת קבע בשום מקום (גם לא מהרכז העזרה) יש דבר כזה?
כן, נכנסים לטמו/אליאקספרס וכדו' ניגשים לקופה לקנות משהו ובוחרים ב "שלם דרך פייפאל".אני גם חיפשתי בפייפאל אם יש הו"ק בגלל מה שכתבו כאן ולא מצאתי שיש בכלל אופציה
את זה אני יודע,כן, נכנסים לטמו/אליאקספרס וכדו' ניגשים לקופה לקנות משהו ובוחרים ב "שלם דרך פייפאל".
נפתח חלון של פייפאל שכותב האם אתה לקוח חדש או ישן, בוחרים חדש ממלאים מייל וסיסמא, וכרטיס אשראי.וזהו!
אתה בפנים. מדי פעם הוא יציע למלאות גם טלפון אבל לא חובה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים