אצלי יש עכשיו משהו אחר שהחבילה המריאה ביום שני ועד עכשיו לא נחתה...

הפסיקו לזכות על מוצרים בלי להחזיר
הם מתעקשים שאני ישלח להם
השתנה המדיניות אצלם??

עשיתי המון הזמנות, לא יודעת להגיד מספר,
זה יצא משהו כמו 40 ש"ח,
(פריט ב 10 ש"ח בערך כפול ארבע)
אולי תנסי להגיד שקשה לך ממש ללכת להחזיר וזה לא נגיש שמעתי ממשהו שזה עזר לו...

מחפשת קישורים מומלצים לוילון ורוד חלק איכותי לחדר ילדים

הם הפסיקו עם הקופונים אבל אם יש לכם פלאפון חכם אפשר להוריד את האפליקציה ולקבל 30 % על ההזמנה
זה הקישור . עוד דבר אפשר לקבל קאשבק דרך קאשדו כאן . למשתמש חדש באפליקציה ניסיתי לבקש מהם קרדיט להזמנה . לנסות את האתר ונתנו לי 18 ש"ח . בהצלחה

פתחתי את האתר ואני רואה אשראי לא שלי
האמת היא אם הוא של איזה נוחבה לא היה אכפת לי לעשות קניות
יש אפשרות לדעת מי הוא
וכן שימו לב שלא עושים לכם קניות על חשבונכם

פתחתי את האתר ואני רואה אשראי לא שלי
האמת היא אם הוא של איזה נוחבה לא היה אכפת לי לעשות קניות
יש אפשרות לדעת מי הוא
וכן שימו לב שלא עושים לכם קניות על חשבונכם
אולי יש משהו שהשתמש מהמחשב הזה לעשות הזמנה
הם שומרים פרטי אשראי
תבדקי הסטורית הזמנות

אולי יש משהו שהשתמש מהמחשב הזה לעשות הזמנה
הם שומרים פרטי אשראי
תבדקי הסטורית הזמנות
זה מהמחשב האישי שלי ואין גישה לאף אחד שימו לב לאשראי

אני גם חיפשתי בפייפאל אם יש הו"ק בגלל מה שכתבו כאן ולא מצאתי שיש בכלל אופציה
כן, נכנסים לטמו/אליאקספרס וכדו' ניגשים לקופה לקנות משהו ובוחרים ב "שלם דרך פייפאל".
נפתח חלון של פייפאל שכותב האם אתה לקוח חדש או ישן, בוחרים חדש ממלאים מייל וסיסמא, וכרטיס אשראי.וזהו!
אתה בפנים. מדי פעם הוא יציע למלאות גם טלפון אבל לא חובה!

כן, נכנסים לטמו/אליאקספרס וכדו' ניגשים לקופה לקנות משהו ובוחרים ב "שלם דרך פייפאל".
נפתח חלון של פייפאל שכותב האם אתה לקוח חדש או ישן, בוחרים חדש ממלאים מייל וסיסמא, וכרטיס אשראי.וזהו!
אתה בפנים. מדי פעם הוא יציע למלאות גם טלפון אבל לא חובה!
את זה אני יודע,
התכוונתי למה שכת בו כאן שקרה למישהו שהוא גילה שתימו עשו הו"ק בחשבון פייפאל שלו
ואני לא הבנתי איך זה יכול להיות כי אני לא מוצא בפייפאל אופציה להו"ק

את זה אני יודע,
התכוונתי למה שכת בו כאן שקרה למישהו שהוא גילה שתימו עשו הו"ק בחשבון פייפאל שלו
ואני לא הבנתי איך זה יכול להיות כי אני לא מוצא בפייפאל אופציה להו"ק
אה.. :rolleyes:
אין לי מושג, תצוטט אותו, לא אותי.
@#מולטי# איך ראית הוראת קבע בפייפאל?

הזמנתי חבילה מטימו וזה תקוע במכס 3 שבועות - הם רשמו לי שצריך אישור ממכון התקנים בעלות של עד 5 אל"ש וצפי לאישור 3 חודשים - גם החזר כספי לא רוצים לתת כי עדין לא קיבלתי את החבילה שלי
האם יש עוד מישהו שנתקל בתופעה זו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה