כאחת שרוכשת הרבה יש לי כמה דברים להגיד מנסיון:

1. התאמת מחיר!! אנשים לא יודעים ומפסידים מלא כסף!
במשך 30 יום כל מוצר שרכשתם אם המחיר שלו יורד אתם יכולים לקבל את ההפרש.
הם לא נותנים את זה מעצמם צריך לבקש.
בהזמנות שלי - הצגת פרטי הזמנה - התאמת מחיר.
למשל קניתי חולצה בשבעים שקל. אחרי שבוע המוכר הוריד לארבעים שקל וקיבלתי שלושים שקל!
לרוב ההפרשים נמוכים יותר אבל בהחלט מצטברים!

2. מידי פעם להכנס לקניה וללחוץ על החזרת מוצרים.
לבחור מוצר שעולה פחות מארבעים שקל ולבקש להחזיר אותו. בסיבה אפשר לבחור אין לי צורך בו, או לא כפי שציפיתי.
ואז ללחוץ המשך, לרוב זה נותן אופציה של להדפיס תוית להחזרה אבל לפעמים, וזה קרה לי כבר הרבה הוא מציע להשאיר את המוצר אצלי ולקבל זיכוי מיידי.
כבר קיבלתי ככה די הרבה מוצרים.

3. אם יש משהו יקר יותר שאתם לא לגמרי מרוצים, להתכתב עם נציג, ולבקש החזר. הוא יגיד להחזיר את המוצר אז תגידו לו שאין לכם כח או דרך להגיע לדואר.
יש הרבה מאד סיכוי שתקבלו את הכסף בלי להחזיר את המוצר!!
נשמע לי גזל

2. מידי פעם להכנס לקניה וללחוץ על החזרת מוצרים.
לבחור מוצר שעולה פחות מארבעים שקל ולבקש להחזיר אותו. בסיבה אפשר לבחור אין לי צורך בו, או לא כפי שציפיתי.
ואז ללחוץ המשך, לרוב זה נותן אופציה של להדפיס תוית להחזרה אבל לפעמים, וזה קרה לי כבר הרבה הוא מציע להשאיר את המוצר אצלי ולקבל זיכוי מיידי.
כבר קיבלתי ככה די הרבה מוצרים.
מצטער שאני אומר אבל בסוף הם יקלטו את הצרכן הישראלי שסתם מבקש החזרים ומתלונן כל הזמן הרי יש פילוח נתונים ואלגוריתמים שבודקים את זה
ואז מי שבאמת יצטרך גם יסרבו לו ויקשיחו עמדות
פשוט תנהגו ביושר ובאמינות לא חובה לעקוץ בכל מקום שאפשר

מצטער שאני אומר אבל בסוף הם יקלטו את הצרכן הישראלי שסתם מבקש החזרים ומתלונן כל הזמן הרי יש פילוח נתונים ואלגוריתמים שבודקים את זה
מצטרף לכל מילה

יתכן שאתם צודקים.
לי משום מה נראה שהם לא טיפשים.
וזה שהם נותנים לי החזרים (ושוב, על דברים שלא הייתי לגמרי מרוצה) גורם לי להמשיך לקנות שם כך שבסופו של דבר ההם מרוויחים, וזו המטרה שלהם.
כי אם הם היו רוצים הם היו מפסקים לאשר לי, אבל הם רואים שאני צרכנית שלהם, אז הם נותנים לי להנות...
אולי אני טועה:(

יתכן שאתם צודקים.
לי משום מה נראה שהם לא טיפשים.
וזה שהם נותנים לי החזרים (ושוב, על דברים שלא הייתי לגמרי מרוצה) גורם לי להמשיך לקנות שם כך שבסופו של דבר ההם מרוויחים, וזו המטרה שלהם.
כי אם הם היו רוצים הם היו מפסקים לאשר לי, אבל הם רואים שאני צרכנית שלהם, אז הם נותנים לי להנות...
אולי אני טועה:(
לפי האשכולות והתגובות כאן בפרוג, זה נראה שהם, וכן באליאקספרס וכו', הם מתייחסים לכל לקוח בצורה שונה, ולקוח שמחשיד אותם שעושה את כל המשחקים, הם מגבילים אותו.
ככה נראה לי בכל אופן

1. התאמת מחיר!! אנשים לא יודעים ומפסידים מלא כסף!
במשך 30 יום כל מוצר שרכשתם אם המחיר שלו יורד אתם יכולים לקבל את ההפרש.
הם לא נותנים את זה מעצמם צריך לבקש.
בהזמנות שלי - הצגת פרטי הזמנה - התאמת מחיר.
למשל קניתי חולצה בשבעים שקל. אחרי שבוע המוכר הוריד לארבעים שקל וקיבלתי שלושים שקל!
לרוב ההפרשים נמוכים יותר אבל בהחלט מצטברים!
הם נותנים לבקש התאמת מחיר רק על פריט אחד מתוך כל הזמנה.
ניסיתי פריט שני וסורבתי.

ניסיתי פריט שני וסורבתי.
זה אוטומטי במחשב, בכלל לא בוחרים מוצרים רק הזמנה והם מחשבנים אוטומטי מה ירד לו המחיר ומחזירים
זה בודק את כל המוצרים שהזמנת ואפשר לעשות כמה פעמים עד 30 יום

ניסיתי פריט שני וסורבתי.
לא סורבת. אין התאמת מחיר. או שהמחיר בכלל עלה, או שהפסיקו למכור אותו. אין דבר כזה להיות מסורבת בהתאמת מחיר!
תנסי פעם בכמה ימים, עד שלושים יום. יש הפתעות!

שלום וברכה ,
אני מחפשת סכום לילדים מפלסטיק באתר טימו,
הבעיה שאני מוצאת רק לפעוטות.(אני צריכה לילדים בני 7/6)
אם מישהו הזמין פעם או אם משהו מוצא.
אשמח מאד לקישור !!
תודה רבה!!

מה קורה עם האתר הזה? הרבה זמן לא הזמנתי מישהי הזמינה בחודש האחרון?

כן, הזמנתי.
הכל הגיע טוב.. מה יכול להיות בעיה?
לא יודעת כתבו כל מיני דברים...
טוב אז לשאלה הבאה
תינוקת בת 4 חודשים בערך איזה מידה היא בטמיו 0-3 או 3-6?
כי המידות שלהם גדולות בד"כ

אני לא כ"כ מזמינה למידות האלה, אבל כשכן הזמנתי אז לקחתי את המידה המתאימה וזה היה טוב..
הייתי לוקחת 3-6.
בהצלחה!

גם אני הזמנתי והיה בסדר, הגיע בזמן וגם המוצרים היו בסדר
מידות בהתאם לטבלאות שלהם באתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה