צפוני אבוד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,941
בנטפרי לא קופץ.לא יודעת נתן לי...בשביל להכנס לטימו אפשר לכתוב בגוגל פריט כל שהוא לדוגמה נעליים ואז קופץ טימו/עלי אקספרס, ונכנסים לאתר..
בנטפרי לא קופץ.לא יודעת נתן לי...בשביל להכנס לטימו אפשר לכתוב בגוגל פריט כל שהוא לדוגמה נעליים ואז קופץ טימו/עלי אקספרס, ונכנסים לאתר..
איך עושים
קופץבנטפרי לא קופץ.
מה זה אומר התאמת מחיר?היה לי לאחרונה התאמת מחיר של 40 ש"ח
כבר לא קורה הרבה...
תוסיפי את זהאיך עושים את זה ?
כותבים טימו בגוגל?
ניסיתי לא הלך
איך עושים את זה ?
כותבים טימו בגוגל?
ניסיתי לא
תעבור לאתר temu דרך קישור של פרסומת. אפשר לכתוב שם של מוצר ומילה temu או סתם "פרסומת temu" ולעבור לאתר דרך אחד הקישורים שיופיע.איך????
הוא כותב לי שאני יכולה לקבל החזר רק לחשבון באתרלידיעת כולם!! תשמעו משהו מעלף!!!!
יש להם שירות שנקרא התאמת מחיר, המדיניות שלו היא שכאשר הזמנתם מוצר שעלה למשל 90 ש"ח ובתוך 30 יום מההזמנה [לא בתוך יומיים או שבוע שגם זה מכובד, 30 יום שלימים!!!] ירד המחיר, למשל ל70 ש"ח אתם זכאים להחזר של ההפרש הזה- 20 ש"ח !!
אני למשל הזמנתי דברים ב600 ש"ח בערך, נאמר משהו כמו 15 פריטים, 3 ימים אחרי ההזמנה ניגשתי לעשות "התאמת מחיר" כמובן שזה מתבצע אוטומטית לכל המוצרים בקנייה בלי שאבדוק מוצר מוצר.. והופ 52 ש"ח מכלל הפריטים ירדו.. יש פריט שירד ב10 ש"ח אחד ירד ב5 ש"ח כמה שירדו ב1 ש"ח, הנה 52 ש"ח
מאז אני תמיד בודק אחרי הזמנה כל כמה ימים האם יש ירידת מחיר ועושה התאמת מוצר..
איך עושים את זה? [לוחצים למעלה על הלחצן של התמיכה, אחר כך רואים את ההזמנות האחרונות בתיבות מלבניות גדולות כאלו, לוחצים על ההזמנה ואיך רואים שם אופציה "המחיר ירד- ניתן לבקש התאמת מחיר" לוחצים על זה בוחרים לאיפה להחזיר את הכסף, לחשבון בנק\פאיפל או לארנק של טמו וזהו בלי דיבורים ובלי צ'אט איתם... אוטומטית! *אם האופציה לא מופיעה אז המחיר לא ירד..]
תהנו מקווה שהועלתי![]()
אצלי זה לא כך אני הצלחתי להחזיר לאמצעי תשלום המקורי.הוא כותב לי שאני יכולה לקבל החזר רק לחשבון באתר
''אתה יכול לקבל את ההחזר שלך לאמצעי התשלום המקורי שלך בעת ביטול הזמנות או החזר כספי על פריטים''.
רק אצלי או שזה שינוי רשמי באתר?
יש דברים איכותיים יותר ואיכותיים פחות.ראיתי אצל קרוב משפחה כמה גופי תאורה שהוזמנו בטמו
לא משהו
בתמונות זה נראה הרבה יותר טוב
ראיתי גם בארץ גופי תאורה במחירים דומים, רק שהיה בטמו דגם יפה שלא ראיתי בינתיים בארץוכמובן שאין להשוות לגופי תאורה שקונים בארץ ועולים כפול 10.
אז ככה שלדעתי בטמו הדברים לא איכותיים ברמה של הארץ אבל שווים את המחיר בגדול.
איך עוברים את אימות האבטחה שם? כתוב שצריך להשלים את הפאזל ואני לא מצליח לעשות את זה...קניתי שם את זה: https://share.temu.com/liv7qjhMsvA
מרוצה. קניתי לפני שנה משהו כמעט זהה ממחסני תאורה בכפול מחיר.
גם כזה פשוט קניתי וגם מרוצה:
לסנן בביקורות שיציג רק את הגרועות כדי לראות אילו פגמים עלולים להיות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים