אם הזמנתי כמה דברים בעלות כוללת של 450 שקל, אני אשלם על זה מס כשזה יגיע לארץ?

יש אפשרות לקבל משלוח עד הבית על סכום נמוך מ 180? פעם הם לא חייבו את הסכום הזה על משלוח עד הבית, נשמר האופציה?

בהחלט...
כסף- לא תשלמו, וזה מה שהם מתחייבים.
אבל... יכול להיות שיתקע במכס - ותחכו שבועיים - ותקבלו החזר - ותזמינו מחדש.
אני אישית קרה לי עם קניה של 700-800 שקל שביקשתי מהם שיעשו את הטריק הזה-

הם מחלקים את זה לכמה חבילות
אבל הם סמכו על "כוחי ועוצם ידי" וזה נ-ת-ק-ע!!!
עכשיו יש לי עוד חבילה של 500-600 שהזמנתי בכמה חלקים, אבל כיון שהזמנתי צמוד הם איחדו לחבילה אחת, מחכה לראות מה יצא מזה.

עידין עובד הקישור ששלחו כאן למשלוחים חינם ללא מינימום הזמנה
כי אצלי זה נחסם

אצלי עובד
צריך לפעמים להדביק כמה פעמים עד שקולט

גם אני שמעתי על זה, יש למישהו מקור?
כי הזמנתי שם כמה פעמים והמשלוח הגיע עד הבית ולא היו בעיות..
כפי ששמעתי מעשרות אנשים וגם חויתי על עצמי שקניתי בטמו ואח"כ נגנב מהאשראי שקניתי שם 600 ש"ח
אבל עדין אפשר לקנות שם ולשלם דרך פאייפל

&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&

להדביק בסוף השורה של הכתובת

כפי ששמעתי מעשרות אנשים וגם חויתי על עצמי שקניתי בטמו ואח"כ נגנב מהאשראי שקניתי שם 600 ש"ח
אבל עדין אפשר לקנות שם ולשלם דרך פאייפל

בפאייפל זה בטיחותי ללא גניבות?

צ'אט עם נציג של טמו

1730069911444.png

מנסיון אישי
בטמו לא צריך להוסיף שום דבר על מכס
לדעתי הם מפצלים חבילות בשביל זה.
(או מגדירים סכום נמוך יותר- במקרה של מוצרים יקרים
או שפשוט משלמים את המכס...)
בכל מקרה, הזמנתי שם מספר פעמים הזמנות שעברו את ה 75$
ומעולם לא התבקשתי לשלם מכס.

יש פה משהי שהזמינה מאתרים בחול
משהו בעלות של 1500 ויותר?
זה ייתקע לי במכס?

אולי מישהו מכיר
קישור לטמו שמוסיפים 4 ש"ח ומקבלים את המשלוח עד הבית?
ככה שמעתי מחברה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה