טאטע זיסער!!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #2,021
מעניין במה זה תלוי
לי הוא נותן תמיד אפשרות החזר לאמצעי תשלום
לי הוא נותן תמיד אפשרות החזר לאמצעי תשלום
לאאם הזמנתי כמה דברים בעלות כוללת של 450 שקל, אני אשלם על זה מס כשזה יגיע לארץ?
כסף- לא תשלמו, וזה מה שהם מתחייבים.
אבל... יכול להיות שיתקע במכס - ותחכו שבועיים - ותקבלו החזר - ותזמינו מחדש.
אני אישית קרה לי עם קניה של 700-800 שקל שביקשתי מהם שיעשו את הטריק הזה-
אבל הם סמכו על "כוחי ועוצם ידי" וזה נ-ת-ק-ע!!!הם מחלקים את זה לכמה חבילות
עכשיו יש לי עוד חבילה של 500-600 שהזמנתי בכמה חלקים, אבל כיון שהזמנתי צמוד הם איחדו לחבילה אחת, מחכה לראות מה יצא מזה.
כפי ששמעתי מעשרות אנשים וגם חויתי על עצמי שקניתי בטמו ואח"כ נגנב מהאשראי שקניתי שם 600 ש"חגם אני שמעתי על זה, יש למישהו מקור?
כי הזמנתי שם כמה פעמים והמשלוח הגיע עד הבית ולא היו בעיות..
אפשר בבקשה את הקישוראצלי עובד
צריך לפעמים להדביק כמה פעמים עד שקולט
בפאייפל זה בטיחותי ללא גניבות?כפי ששמעתי מעשרות אנשים וגם חויתי על עצמי שקניתי בטמו ואח"כ נגנב מהאשראי שקניתי שם 600 ש"ח
אבל עדין אפשר לקנות שם ולשלם דרך פאייפל
זה נכון בתאוריה בפועל בעלי אקספרס אפשר לבקש מהמוכר לדאוג שלא יהיה מכס.יש מכס על כל קניה גדולה מחול לא משנה באיזה אתר
בשיין לאיש מכס על כל קניה גדולה מחול לא משנה באיזה אתר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים