תודה רבה, הצלחתי,כשאת נכנסת לבטל את ההזמנה את צריכה לבחור איזה פריט את רוצה לבטל. תסמני רק את הפריט הזה
תרשמי להם בצאטהיי
אשמח לעזרה דחופה!!!
הודיעו לי שהחבילה הגיעה לי לנקודה שבחרתי, מתקשרים אלי שזה שם, מקבלת מיילים, וזה לא שם!
הגיע דרך חברת שליחויות BUZZER שלא מצליחה להשיג בכלל,
וגם לא יודעת איפה אני כותבת באתר שהחבילה לא הגיעה אלי- מישהו יכול לעזור לי???
אשמח ממשששש
וואו עבד!זה מה שאת צריכה לעשות כדי שלא יהיה לך את ההגבלה:
תכנסי לאתר תעשי הזמנה
תעמדי בסל הקניות שלך - הגבלת הסכום מופיע
תזיני את השורה הבאה בסוף שורת הURL :
&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
והופ
אין הגבלה.
תמשיכי בתהליך הקניה והמוצרים כבר בדרך אלייך!!!
שימי לב לבחור באופציה של משלוח עד הבית ולא לתחנת מסירה!
בהצלחה!
לא עוזר ליזה מה שאת צריכה לעשות כדי שלא יהיה לך את ההגבלה:
תכנסי לאתר תעשי הזמנה
והופ
אין הגבלה.
בהצלחה!
אגב, הם באמת נותנים קרדיט למי שלא קיבל את החבילה בטווח הזמן שהם כתבו?לי הגיעה חבילה השבוע שהזמנתי לפני שבוע וחצי.
ויש לי עוד חבילה שהזמנתי לפני חודש ועוד לא הגיעה..
מעניין לפי מה זה קורה
כן מנסיוןאגב, הם באמת נותנים קרדיט למי שלא קיבל את החבילה בטווח הזמן שהם כתבו?
בטח.אגב, הם באמת נותנים קרדיט למי שלא קיבל את החבילה בטווח הזמן שהם כתבו?
לא הבנתי לאיפה להעתיק את השורה.זה מה שאת צריכה לעשות כדי שלא יהיה לך את ההגבלה:
תכנסי לאתר תעשי הזמנה
והופ
אין הגבלה.
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים