אחרי תקופת המלחמה שבה לא עבד בכלל הטקטיקות לשילוח חינם
בשבועות האחרונים עבד חלק, בפעם האחרונה ניצלתי ביום חמישי האחרון.
אתמול בערב, מוצאי ט באב, עבד רק לשילוח חינם אבל לא היה ניתן לבחור שילוח לבית, רק איסוף
זה חילוק שלא זכור לי שהיה מעולם

דחוף....
התקנתי אפליקציה. הייתה לי הודעה שב19:00 יכול לקנות טאבלט ששווה 300 ש"ח ב9.90. ההודעהה נעלמה לי. איך אני מוצא את זה?

מישהי הזמינה בטמו לאחרונה? עשיתי משלוח והוא מתמהמה להגיע, בעבר הגיע תוך שבוע וחצי

שבוע טוב
מחפשת קישור לפעמוני רוח לתלייה.
וערסל לבובות
יש?
נתקלתם אולי?

פעמוני רוח לתלייה
פעמוני רוח מעוצבים מעלי וינטג' מברזל יצוק, פעמונים תלויים דקורטיביים לגינה, פטיו וקישוט הבית, לא נדרשת חשמל או סוללה - סט של 1
🎉מחיר קופון[‎₪27.72]
👉 קישור מוצר: https://temu.to/k/e6o4w37lj0l
⚠️ ההנחה עשויה להשתנות, נא לעיין בתצוגת הדף.
ערסל לבובות
רשת אריגים בסגנון בוהמייני, צעצוע פלאש רב-תכליתי, מיטת תלייה מעוצבת לבובות, מושלם לאחסון צעצועי פלאש, בחירה נהדרת לעיצוב חדר, חיוני לקישוטי בית לחג המולד, בצבע בז', סלי מדף
🎉מחיר קופון[‎₪31.57]
👉 קישור מוצר: https://temu.to/k/euc8f923ml9
⚠️ ההנחה עשויה להשתנות, נא לעיין בתצוגת הדף.
ק.ש. לא מנסיון

דחוף....
התקנתי אפליקציה. הייתה לי הודעה שב19:00 יכול לקנות טאבלט ששווה 300 ש"ח ב9.90. ההודעהה נעלמה לי. איך אני מוצא את זה?
זה אמיתי? כי גם אני קיבלתי הודעה כזו...

אשמח לקישורים לפאזלים יפים של 1000 חלקים 70*50 שמתחברים טוב
כי בנתיים כל מה שהזמנתי כל שניה מתפרק לי וזה מחרפן
אם משהו הזמין והיה טוב אשמח מאוד לקישורים

אשמח לקישור לוילון ברוחב 1 מטר ובאורך 2 מטר
תודה רבה

אם הזמנתי מוצרים, ואחרי זמן אני פותחת את פרטי ההזמנה
אני רואה שם את המחיר המקורי לכל מוצר
לא את המחיר ששילמתי (קופונים, הנחות וכו)
איך אפשר לדעת כמה עלה לי כל מוצר?
(לכל מוצר יש מחיר יקר מששילמתי. והסכום הסופי כמו ששילמתי. אבל חשוב לי לדעת כמה שילמתי על מוצר ספציפי)

יצא לי כמה פעמים לכתוב להם על תקלה /פגם קטן במוצר
ציפיתי שיחזירו לי כמה שקלים כפיצוי
החזירו לי במקום את כל הסכום
1 הם מרוויחים משהו?
2זה לא גזל?

יצא לי כמה פעמים לכתוב להם על תקלה /פגם קטן במוצר
ציפיתי שיחזירו לי כמה שקלים כפיצוי
החזירו לי במקום את כל הסכום
1 הם מרוויחים משהו?
2זה לא גזל?
1. אפשר להניח שהם מרוויחים, והם יודעים היטב מה הם עושים (זה לא איזה קיוסק חדש..).

2. אם התלונה אמיתית מה הבעיה.
מה שכן, אסור לגנוב גוי, או אפילו להטעות אותו.
אם הוא טועה, אי"צ להחזיר לו

2. אם התלונה אמיתית מה הבעיה.
התלונה אמיתית אבל קטנה
כתבתי להם שהמצלמה לא משמיעה קולות
היא עדיין מצלמת ומדפיסה
ונהנים ממנה מאד
לקבל כמעט את כל הכסף חזרה מרגיש לי לא ישר...

התלונה אמיתית אבל קטנה
כתבתי להם שהמצלמה לא משמיעה קולות
היא עדיין מצלמת ומדפיסה
ונהנים ממנה מאד
לקבל כמעט את כל הכסף חזרה מרגיש לי לא ישר...
אני לא מורה הוראה.
אבל אם אתם כתבתם את האמת, לא נראה לי שיש בזה בעיה.
הם רוצים לתת את השירות הזה, והם אכן ידועים בזה.

אם למישהו יש קישור להזמין בטמו בסכומים נמוכים (בסביבות 50 ש"ח) אשמח!

אם למישהו יש קישור להזמין בטמו בסכומים נמוכים (בסביבות 50 ש"ח) אשמח!
אפשר לכתוב להם בצ'אט
אם הבוט לא נותן מבקשים נציג אנושי ומסבירים למה וכמה חשוב לי ואין לי כסף לשלם עכשיו יותר... וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה