פעמוני רוח מעוצבים מעלי וינטג' מברזל יצוק, פעמונים תלויים דקורטיביים לגינה, פטיו וקישוט הבית, לא נדרשת חשמל או סוללה - סט של 1פעמוני רוח לתלייה
רשת אריגים בסגנון בוהמייני, צעצוע פלאש רב-תכליתי, מיטת תלייה מעוצבת לבובות, מושלם לאחסון צעצועי פלאש, בחירה נהדרת לעיצוב חדר, חיוני לקישוטי בית לחג המולד, בצבע בז', סלי מדףערסל לבובות
מה זה האפליקציה הזאת?דחוף....
התקנתי אפליקציה. הייתה לי הודעה שב19:00 יכול לקנות טאבלט ששווה 300 ש"ח ב9.90. ההודעהה נעלמה לי. איך אני מוצא את זה?
כמה זמן יש לך אותם? זה מפלסטיק או זכוכית?קופסאות אחסון מדהימות שיעשו לך סדר בארון המזווה
אולי תיק איפור/ רחצה?!אולי יש לכם רעיון למתנה לצוות המורכב מנשים ובחורות לר"ה?
זה אמיתי? כי גם אני קיבלתי הודעה כזו...דחוף....
התקנתי אפליקציה. הייתה לי הודעה שב19:00 יכול לקנות טאבלט ששווה 300 ש"ח ב9.90. ההודעהה נעלמה לי. איך אני מוצא את זה?
1. אפשר להניח שהם מרוויחים, והם יודעים היטב מה הם עושים (זה לא איזה קיוסק חדש..).יצא לי כמה פעמים לכתוב להם על תקלה /פגם קטן במוצר
ציפיתי שיחזירו לי כמה שקלים כפיצוי
החזירו לי במקום את כל הסכום
1 הם מרוויחים משהו?
2זה לא גזל?
התלונה אמיתית אבל קטנה2. אם התלונה אמיתית מה הבעיה.
אני לא מורה הוראה.התלונה אמיתית אבל קטנה
כתבתי להם שהמצלמה לא משמיעה קולות
היא עדיין מצלמת ומדפיסה
ונהנים ממנה מאד
לקבל כמעט את כל הכסף חזרה מרגיש לי לא ישר...
אפשר לכתוב להם בצ'אטאם למישהו יש קישור להזמין בטמו בסכומים נמוכים (בסביבות 50 ש"ח) אשמח!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים