תנסה לבדוק כאן
משלוח די ארוך עד חודשיים..
חודשיים מהשלב הזה?
1652389140322.png

באיזה שלב? היה כבר בארץ?
מומלץ לפתוח מח' ולהוסיף צילום מסך שהוחזר.
לא הגיע לארץ

סתם הוחזר לשלוח באמצע הדרך
ואני רוצה את המוצר הזה כך שחשבתי לחכות אולי הוא יחזיר אליי חזרה.

לא הגיע לארץ

סתם הוחזר לשלוח באמצע הדרך
ואני רוצה את המוצר הזה כך שחשבתי לחכות אולי הוא יחזיר אליי חזרה.
לא בטוח..
לפעמים בכזה מצב זה נמצא בסניף.
חזר בסין? לברר מול המוכר ולפתוח מח'..
או בארץ? מומלץ לברר בדואר ישראל או בסניף הקרוב לבית.

החבילה הגיע דרך דואר EMS והדואר מבקש ממני תשלום על שחרור.
האם אני אמור לגבות את זה מהמוכר?

דרך איזה חברה מגיעות חבילות משיין?

דרך איזה חברה מגיעות חבילות משיין?
כל השאלות שיש לכם על עלי אקספרס...

נראה לי אקסלוט.

לפי מס' מעקב JNTCU2000530717YQ כותב לי שהחבילה נמסרה,
והיא באמת לא נמסרה.
איך אני יכולה לדעת איפה זה נמסר??

מה אני עושה כשהזמנתי מוצר וזה נשלח ע"י חברת צ'יטה, קיבלתי הודעה מהם שהחבילה הגיעה לארץ ולאחר מכן לא קיבלתי שום מידע על החבילה , ובא"א כתוב שהחבילה נמסרה, אני חוזר לציטה והם אומרים שאין להם מידע על הפריט ושאני ידבר עם המוכר , המוכר אומר לי לבקש אישור מחברת משלוחים שהחבילה לא נמסרה לידיהם ואז יתן לי החזר, והם לא נותנים לי מה אני אומר לעשות בכזה מקרה ? וגם אני לא יכול לפתוח מחלוקת כי החבילה כביכול נמסרה ועבר 15 יום.

מה אני עושה כשהזמנתי מוצר וזה נשלח ע"י חברת צ'יטה, קיבלתי הודעה מהם שהחבילה הגיעה לארץ ולאחר מכן לא קיבלתי שום מידע על החבילה , ובא"א כתוב שהחבילה נמסרה, אני חוזר לציטה והם אומרים שאין להם מידע על הפריט ושאני ידבר עם המוכר , המוכר אומר לי לבקש אישור מחברת משלוחים שהחבילה לא נמסרה לידיהם ואז יתן לי החזר, והם לא נותנים לי מה אני אומר לעשות בכזה מקרה ? וגם אני לא יכול לפתוח מחלוקת כי החבילה כביכול נמסרה ועבר 15 יום.
אם שילמת דרך פייפאל תוכל לפתוח מח' דרכם.
אבל כמובן מומלץ להוציא מציטה אישור על כך.

אם המשלוח דרך 17track וקיבלתי הודעה לאסוף את זה
איפה אני אוסף את זה???
לא הצלחתי למצוא סניפים וכד'
תודה רבה

אם אני רוצה להחזיר מוצר לאליאקספרס מה העלות של המשלוח?
והאם זה על חשבוני או שעל המוכר

למה באלי אקספרס מיון לפי מחיר לא עובד?

עובד רק בתוך חנות ספציפית.

אם אני רוצה להחזיר מוצר לאליאקספרס מה העלות של המשלוח?
והאם זה על חשבוני או שעל המוכר
יש מוצרים שההחזרה חינם.

נראה לי שגם בסכסוך על מוצר פגום אפשר לבקש החזרה חינם.

רק רוצה להיות בטוחה..
אם אני מזמינה מוצר כלשהו בעלי אקספרס
וןמתי שזה מגיע אני רואה שזה לא מתאים לי.
אין אפשרות להחזיר נכון?

רק רוצה להיות בטוחה..
אין אפשרות להחזיר נכון?
יש
תפני למוכר

החזרתי מוצר ללא עלות סתם כי היה מכוער וענק...

רק במוצרים שזכאים להחזרה חינם.
רק רוצה להיות בטוחה..
אין אפשרות להחזיר נכון?
יש
תפני למוכר

החזרתי מוצר ללא עלות סתם כי היה מכוער וענק...
1653508368109.png

מישהו יכול להסביר לי במילה אחת, מה ההבדל בין אלי אקספרס לאתר שיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה