אני מנסה ליצור חשבון (פעם ראשונה שאני מזמינה)
והוא רושם לי: אנא החלק על המסך לאימות
ולא נותן לי להתקדם הלאה
מישהו יכול בבקשה להדריך אותי איך מתקדמים?

אני מנסה ליצור חשבון (פעם ראשונה שאני מזמינה)
והוא רושם לי: אנא החלק על המסך לאימות
ולא נותן לי להתקדם הלאה
מישהו יכול בבקשה להדריך אותי איך מתקדמים?
מוכר... לפתוח חשבון חדש עם מייל אחר
תצטרכי סמס של מכרים לעזרה...

עלי אקספרס אישרו לי להחזיר מוצר אך הם הביאו לי כתובת להחזרה בסין ללא ברקוד איך מוצאים את הדף עם הברקוד להחזרה?

עלי אקספרס אישרו לי להחזיר מוצר אך הם הביאו לי כתובת להחזרה בסין ללא ברקוד איך מוצאים את הדף עם הברקוד להחזרה?
אמור להופיע בתוך המח'.

אליאקספרס הפסיקו להציע משלוח מהיר לישראל בתוך 15 יום?

מה עושים כשאלי סימנו אותי, וכל פעם שאני פותח מחלוקת (אפילו הכי מוצדקת בעולם) הם פוסקים לטובת המוכר בטענות שונות ומשונות?
כבר שנה זה ככה

מה עושים כשאלי סימנו אותי, וכל פעם שאני פותח מחלוקת (אפילו הכי מוצדקת בעולם) הם פוסקים לטובת המוכר בטענות שונות ומשונות?
כבר שנה זה ככה
מוזר ..
אם זה ככה .. לפתוח חשבון חדש.

יש לי חיוב בבנק מאליאקפסרס, ובאלי יש לי מספר הזמנות שבצעתי באותו יום על סכומים דומים.
חשוב לי לדעת מדויק לאיזו הזמנה החיוב הזה.
איך אפשר לדעת?

1.אני רוצה להזמין קופסא לטישיו מאלי למשלוחי מנות
קופסא אחת- משלוח חינם
ומשתיים ומעלה דמי משלוח....
אני רוצה 20 יחידות. יש מה לעשות?

2. סיכון גדול להזמין עכשיו למשלוחי מנות?

אשמח לעזרת המבינות....
@RVR @פנינה ריימונד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה