מה סוג מספר המעקב? (באילו אותיות הוא מתחיל ובאילו נגמר?)מה עושים???
באתר שלהם מופיע שהמסירה נכשלה
לפי המוכר ולפי הערעור שלא התקבל זה הגיע לדואר הסמוך לאזור מגורי
לפי דואר ישראל הם לא קיבלו זאת בכלל
יש מה לעשות????
מה סוג מספר המעקב? (באילו אותיות הוא מתחיל ובאילו נגמר?)
תבדוק באתר הזה: https://bar2go.co.il/ps/e5430e647ed14127b12db10e33c6b81bLB337272036SG
אני רוצה לבצע כעת הזמנה מעליאקספרס.
מישהו יודע האם אמורה להיות השפעה על המשלוח או מהירותו בעקבות המלחמה
הוא לא מוצאתבדוק באתר הזה: https://bar2go.co.il/ps/e5430e647ed14127b12db10e33c6b81b
בזמן האחרון הרבה משלוחים מהסוג הזה נשלחים ע"י חברת השילוח הזו
דבר ראשוןהוא לא מוצא
אני רוצה לבצע כעת הזמנה מעליאקספרס.
מישהו יודע האם אמורה להיות השפעה על המשלוח או מהירותו בעקבות המלחמה?
הנה תשובה חלקית:קיבלת תשובה?
לגבי אליאקספרס הם סגרו לי את הפניה ואני לא מצליח לערערדבר ראשון
לפי מה שראיתי על המשלוח הזה - עבר לו כבר (כנראה) זמן ההגנה על הקונה - אתה יכול לפתוח מחלוקת ולכתוב להם מה שכתבת לי כאן ולקבל את הכסף בחזרה!
אחרי שפתחת מחלוקת... (ובעזרת ה' תקבל את הכסף בחזרה)
תעשה את מה שכתוב בהמשך - (אם תעשה את זה לפני אז אם תקבל את המוצר ביד לא תהיה לך אפשרות לקבל את ההחזר כיוון שכבר קבלת את המוצר ביד...)
אח"כ
שים לב באתר המכס של רשות המיסים כתוב (על המספר משלוח שלך):
צפה בקובץ המצורף 1481388
תפנה אליהם ותשאל אותם מה קורה עם המשלוח...
וכן באיזה חברה הוא נשלח אליך
(כך אני עשיתי בעצמי פעם לאיזה משלוח חצוף שלא הודיע כלום ונעלם...)
בהצלחה
מקווה שתצליח
במשלוחים מהסוג הזה מטפלת לרוב חברת מיילוג תנסה לפנות אליהםלגבי אליאקספרס הם סגרו לי את הפניה ואני לא מצליח לערער
חברת געש עדיין לא ענו לי, מקווה לטוב
אני מחכה לדברים שהזמנתי כבר חודש (הזמנה של 900 ש"ח) ומתעכב לי עדיין לא הגיעיש למישהו נסיון עם הזמנות בתקופה האחרונה? האם המלחמה אכן מעכבת את המשלוחים של אלי אקספרס? תודה
לגבי אליאקספרס הם סגרו לי את הפניה ואני לא מצליח לערער
חברת געש עדיין לא ענו לי, מקווה לטוב
במשלוחים מהסוג הזה מטפלת לרוב חברת מיילוג תנסה לפנות אליהם
פחותשאלה-האם יש סיכוי להצליח למצוא שמלות(נשים) באלי אקספרס
במחשב עם חסימה של נטפרי?
איזה סינון כן פותח?מצד שני במחשב בבית בסינין אחר פתוח לי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים