- הוסף לסימניות
- #5,801
הם נותנים לי רשימה של דברים שעל אף אחד מהם לא עברתי. אא"כ הם מחשיבים פרסום שיווקי בפרוג כדבר אסור.שמעתי על משהו שקרה לו אותו הדבר .....
תתכתב איתם בצאט שם יגידו לך!
הם נותנים לי רשימה של דברים שעל אף אחד מהם לא עברתי. אא"כ הם מחשיבים פרסום שיווקי בפרוג כדבר אסור.שמעתי על משהו שקרה לו אותו הדבר .....
תתכתב איתם בצאט שם יגידו לך!
בדיוק אותו סיפור..הם נותנים לי רשימה של דברים שעל אף אחד מהם לא עברתי. אא"כ הם מחשיבים פרסום שיווקי בפרוג כדבר אסור.
אני מסתפק אם כל החשבון נחסם או רק להתכתב עם מוכרים.....@פנינה ריימונד האם קרה לכם שפרסום בפרוג הוחשב כפרסום אסור?
נלחצתי...@פנינה ריימונד האם קרה לכם שפרסום בפרוג הוחשב כפרסום אסור?
אתה יודע שזה קשור לפרוג שזה השערה?@פנינה ריימונד האם קרה לכם שפרסום בפרוג הוחשב כפרסום אסור?
נלחצתי...
לא חושבת, הרבה משווקים מפרסמים את פרוג כברירת מחדל בממשק השותפים
מה הרשימה של ה"עבירות"?
הקנסות שלהם זה נושא עצוב מאוד@פנינה ריימונד
זה מה שכתבתי:
אחרי שהתכתבתי אתמול עם נציג ודרשתי לפתוח את החשבון שנחסם לי, כשאני עומד בתוקף שלא עשיתי כל דבר שאמור לחסום אותו, הוא אמר שיעביר לנציג בכיר לברר מדוע בדיוק נסגר לי החשבון, ויבקש התייחסות לטענות שלי.
היום הם שלחו לי הודעה למייל, הודעה בדיוק כמו שקיבלתי אתמול בצ'אט האוטומטי, קודם לשיחה עם הנציג האנושי.
כמובן שאף אחת מהאפשרויות אותם הם כותבים כסיבה לחסימה לא נכונה לגבי.
אבל זה קרה זמן קצר אחרי ששמתי בפרוג קישור שיווקי.
בנוסף בעבר הקצת רחוק קבלתי קנס והורידו לי מהסכום שנצבר בקישור השיווקי, בגלל שהם טענו שפרסמתי במקום אסור, בעוד שפרסמתי רק בפרוג.
אולי זה גם תלוי איזה סוג קישור מעתיקים מהם?
זו ההדעה שהם כתבו לי היום למייל:
צפה בקובץ המצורף 2044027
נמצא בהזמנות.כשאני נכנסת לעגלת קניות באלי אקספרס, בכלל לא רואה את כל הדברים שהזמנתי, למה? איפה נמצא הכל?
פתחתי מחלוקת או שרק פנית לשירות לקוחות?צריך עזרה מבעלי נסיון-
הזמנתי בגד שהגיע באיחור גדול , למעשה לא קיבלתי את המשלוח מהדואר (לא נמצא שם ואין לי בו כבר צורך)
ביקשתי מהשרות לקוחות החזר ומבלבלים את השכל ללא מענה רלוונטי לפניה ולא מוכנים לתת החזר כספי...-מה עושים? לא רוצה לתרום לאלי-אקספרס...
תודה ענקית לכל העוזרים![]()
ברור שפתחתיפתחתי מחלוקת או שרק פנית לשירות לקוחות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים