חיפשתי המון תשובה לשאלה שלי ולא מצאתי בשום אשכול
[להיפך, השאלה שלי העמיקה]:

שווה לבצע משלוח חינם באליאקספרס? אם כן, בכל חיפוש מוצר אני מסמנת את האופציה הזו והרווחתי!
ואם לא...?

חיפשתי המון תשובה לשאלה שלי ולא מצאתי בשום אשכול
[להיפך, השאלה שלי העמיקה]:

שווה לבצע משלוח חינם באליאקספרס? אם כן, בכל חיפוש מוצר אני מסמנת את האופציה הזו והרווחתי!
ואם לא...?
תלוי כמובן בסוג המשלוח שהמוכר מציע, כל מוכר מציע סוגי משלוחים שונים, במחירים שונים. ללא קשר למשקל ונפח המוצר.

יש מוכרים המנצלים זאת כדי להוריד במחיר המוצר, וגובים את היתרה במחיר המשלוח (אגב, מחיר המשלוח לא נכלל בחישובים עם קופונים וכדו'), ויש מוכרים שנותנים 'משלוח חינם' אך גובים את מחיר המשלוח בתוך מחיר המוצר עצמו.
ויש מוכרים שעושים את שניהם... פותחים שני דפי מוצר שונים לאותו מוצר, באחד המחיר 5$ והמשלוח 5$, ובשני המוצר עולה 10$ והמשלוח חינם...

עכשיו יש מבצע שכל קניה מעל 5$ משתדרגת אוטומטית למשלוח מהיר, עם איחוד חבילות.
אז וודאי שמומלץ לבחור משלוח חינם, אפי' משלוח דפוק, איטי וללא מעקב, ולקנות באותה קניה על 5$, שאז מקבלים משלוח מהיר באותו מחיר בסיסי שהמוכר נתן.

תלוי כמובן בסוג המשלוח שהמוכר מציע, כל מוכר מציע סוגי משלוחים שונים, במחירים שונים. ללא קשר למשקל ונפח המוצר.

יש מוכרים המנצלים זאת כדי להוריד במחיר המוצר, וגובים את היתרה במחיר המשלוח (אגב, מחיר המשלוח לא נכלל בחישובים עם קופונים וכדו'), ויש מוכרים שנותנים 'משלוח חינם' אך גובים את מחיר המשלוח בתוך מחיר המוצר עצמו.
ויש מוכרים שעושים את שניהם... פותחים שני דפי מוצר שונים לאותו מוצר, באחד המחיר 5$ והמשלוח 5$, ובשני המוצר עולה 10$ והמשלוח חינם...

עכשיו יש מבצע שכל קניה מעל 5$ משתדרגת אוטומטית למשלוח מהיר, עם איחוד חבילות.
אז וודאי שמומלץ לבחור משלוח חינם, אפי' משלוח דפוק, איטי וללא מעקב, ולקנות באותה קניה אפי' כמה מוצרים, בסך כולל של מעל 5$, ואז מקבלים משלוח מהיר באותו מחיר בסיסי שהמוכר נתן.
וואו, איזו תשובה מפורטת, תודה

בזמן האחרון עשו לי איחוד מוצרים לחבילה אחת עם משלוח מהיר ועם מעקב, השאלה שלי האם אפשר לעשות את זה גם כשעשיתי כמה משלוחים לכתובות שונות ?? האם בכלל יש אופציה לבקש את זה ??

בזמן האחרון עשו לי איחוד מוצרים לחבילה אחת עם משלוח מהיר ועם מעקב, השאלה שלי האם אפשר לעשות את זה גם כשעשיתי כמה משלוחים לכתובות שונות ?? האם בכלל יש אופציה לבקש את זה ??
זה שירות חדש של עלי אקספרס, ודאי שאין ממי לבקש את זה.. וכמובן שלא יאחדו כתובות שונות.

בלת"ק
אבל אם יש מידע בעניין אשמח להפניה..
יש מה לעשות כדי לקבל את הדואר בחנויות סמוכות אלי?
משום מה הדואר כאשר מואיל בטובו לעדכן אותי על הגעת מוצר ואפשרות ניתוב- מגביל מאוד את מס' המקומות לאיסוף. והם די רחוקים לעומת נקודות איסוף שממש סמוכות אלי!
וזה כאמור במקרה הטוב,
כשהם לא מעדכנים ומציעים ניתוב- זה מגיע דוקא לסניף בקניון שאליו אני לא מעונין להגיע בכלל, והוא די רחוק מהבית כך שלשלוח את אשתי בשביל כל פריט זה לא שייך..
בקיצור-
יש דרך לייעל את הגעת המשלוחים באיזה שהוא אופן?? (בעיקר שלא יגיע לקניון)
@הכלבויניק עזרתך...?

מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה 'קישור שיווקי'?
כדי שפרוג לא יצטרכו למחוק לי את כל ההודעות שלי:mad:

מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה 'קישור שיווקי'?
כדי שפרוג לא יצטרכו למחוק לי את כל ההודעות שלי:mad:

קישור המשויך לך, כל מי שקונה דרך הקישור שהעלתה אתה מרויח עליה עמלה מסוימת

אני מעונין להזמין עגלה באליאקספרס (עגלת דונה, לשואלים)
המחיר כולל משלוח הוא 222 דולר
האם יש סיכוי הגיוני שאני יבקש מהמוכר שירשום שזה עלה רק 60 /50 דולר כדי שלא אשלם מכס?
האם המכס כאן בישראל "יקנה" את זה?

במידה ולא,
כמה מכס אני אמור לשלם?
אם הסכום הוא של 60 $ והמכס רואה שזה עגלה, לפי מה הוא מחייב אותי וכמה?

יש בעלי אקספרס קלרינט שעם סמל של חברת buffet דגם r13 או b12 או e13 במחירים בין 110$ ל-299$ ובארץ המחיר בערך פי 7
האם זה מקורי או חיקוי?

האם יש סיכוי הגיוני שאני יבקש מהמוכר שירשום שזה עלה רק 60 /50 דולר כדי שלא אשלם מכס?

במידה ולא,
כמה מכס אני אמור לשלם?
היה פה פעם סיפור כזה באשכול הקישורים או הבקשות לקישורים ממש כזה סיפור
חפש ותמצא נראה לי ששם זה הצליח

מה ההגיון?
אני מזמין מוצר שיש תוספת תשלום משלוח עליו
אם אני מזמין מאותו מוצר 2 יחידות, המשלוח נהיה יותר יקר לכל אחד מהיחידות
לדוגמא יחידה אחת = 1$ משלוח, 2 יחידות = 2.5 $ משלוח
מה שעשיתי, הזמנתי בפעמיים,
אבל לא מבין מה ההגיון שלהם?

מה ההגיון?
אני מזמין מוצר שיש תוספת תשלום משלוח עליו
אם אני מזמין מאותו מוצר 2 יחידות, המשלוח נהיה יותר יקר לכל אחד מהיחידות
לדוגמא יחידה אחת = 1$ משלוח, 2 יחידות = 2.5 $ משלוח
מה שעשיתי, הזמנתי בפעמיים,
אבל לא מבין מה ההגיון שלהם?
הרבה פעמים זה בגלל שסוג המשלוח משתנה בקניית מספר פריטים,
אך בקנית מוצר בודד המוכר נותן אפשרות של משלוח פשוט.

אין לי ניסיון אישי עם זה, אז איני רוצה לומר משהו שיכול להטעות אתכם ח"ו.
בגדול, ניתן לבקש מהמוכר, רובם עושים את זה בשמחה, ועובד להם מעולה!
אך חשוב לדעת שזה לא חוקי!

יש סיכוי שיעזור, ואז תקבלו את העגלה ללא עלות נוספת כלל,
אך היות ומדובר במוצר גדול ויקר, הסיכוי שכן יחליטו הפקידים במכס לבדוק את המשלוח שלכם - הוא גדול.
במידה ולא,
כמה מכס אני אמור לשלם?
במקרה הטוב, תחויב במע"מ בסך 17% מעלות המוצר בלבד, (כולל על דמי המשלוח).

במקרי קיצון, יש מושג של חילוט המוצר, לא עליך...
שימו לב, אם רכשתם מוצרים בעת ששהיתם בחו"ל, או בדיוטי פרי בארץ, אתם עשויים להידרש להצהיר עליהם ולשלם מס בגינם. לפרטים ראו הצהרה במכס על פריטים שנקנו בחו"ל ובדיוטי פרי.

החרמה ובדיקת מוצרים ברשות המכס
  • על כל חבילה שמגיעה מחו"ל בדואר, יש הצהרת יבוא או תווית.
  • תפקיד רשות המכס היא לבדוק אותן, ובהתאם לכתוב היא רשאית לפתוח את החבילה ואף להחרימה.
  • רשות המכס יכולה להחרים ("לחלט") חבילות אשר הגיעו מחו"ל באמצעות הדואר, ושאינן תואמות את האמור לגביהם בהצהרת הייבוא או בתווית של חבילת הדואר.
  • במקרה של הצהרה כוזבת, רשות המסים רשאית להחרים את החבילה או להטיל קנס על מזמין החבילה כתנאי לקבלת החבילה.

אזהרה!
החילוט יתבצע גם אם מזמין החבילה לא ידע שההצהרה או התווית אינן נכונות. על כן, מומלץ, במיוחד למי שרוכש מוצרים באמצעות האינטרנט, לוודא עם ספק המוצרים כי ההצהרה על גבי החבילה תואמת את המוצרים המצויים בחבילה, וכי הפרטים המופיעים לגבי עסקת הרכישה, לרבות מחיר המוצרים, נכונים.

נערך לאחרונה ב:
בדקת באתרי מעקב נוספים?
קיבלתי עכשיו הודעה מהם [עליאקספרס] שהחבילה הוחזרה והם רוצים תגובה תוך 3 ימים למה זה הוחזר? מה יש לי להגיד להם כבר כתבתי להם 5 פעמים שהחבילה אף פעם לא הגיע, ויש לי אישור מדואר ישראל שהם כתבו לי במייל שזה לא הגיע
נ.ב. האם חייבים לכתוב להם באנגלית, אני כותב להם בעברית והם כאילו לא מתייחסים לכתיבה יש מצב שהם לא יודעים לעשות תרגום?...

קיבלתי עכשיו הודעה מהם [עליאקספרס] שהחבילה הוחזרה והם רוצים תגובה תוך 3 ימים למה זה הוחזר? מה יש לי להגיד להם כבר כתבתי להם 5 פעמים שהחבילה אף פעם לא הגיע, ויש לי אישור מדואר ישראל שהם כתבו לי במייל שזה לא הגיע
נ.ב. האם חייבים לכתוב להם באנגלית, אני כותב להם בעברית והם כאילו לא מתייחסים לכתיבה יש מצב שהם לא יודעים לעשות תרגום?...
@הכלבויניק

רציתי לברר האם המשחקים באלי אקספרס לתינוקות בטיחותיים
האם הם לא מסוכנים(יכולים להתפרק פתאום...)
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה