1624789239182.jpeg

יש קופונים,
אני מבצעת רכישה של 52.61 דולר
אשמח לכמה שיותר הרבה וכמה שיותר מהר!!

עזרה דחופה
איך מגיעים לשירות לקוחות ?

אם עושים קניה של כמה דברים ובסה"כ יוצא יותר מ75 דולר, צריך לשלם מס או שהם מחלקים את זה לכמה חבילות?

אם עושים קניה של כמה דברים ובסה"כ יוצא יותר מ75 דולר, צריך לשלם מס או שהם מחלקים את זה לכמה חבילות?
אם זה מחנות אחת לבקש מהמוכר שיכתוב סכום נמוך( בדרך כלל המוכרים כותבים לבד סכום נמוך) ועל פי רוב עובר חלק במכס... הזמנה מכמה חנויות נשלח מכל חנות בנפרד, האיחוד חב' לאחרונה זה עד 75$ (לא נתקלתי שאיחדו חב' ביותר מ75$).

רציתי לשאול לגבי קאש בק
עברתי דרך האתר של מקס ונכנסתי לעלי אקספרס וקניתי מוצרים שהיו לי כבר בעגלה
האם אני אקבל עליהם החזר?
ואם כן איפה אני אמורה לראות אותו?
תודה רבה

רציתי לשאול לגבי קאש בק
עברתי דרך האתר של מקס ונכנסתי לעלי אקספרס וקניתי מוצרים שהיו לי כבר בעגלה
האם אני אקבל עליהם החזר?
ואם כן איפה אני אמורה לראות אותו?
תודה רבה
על מה שהיה כבר בעגלה ככה"נ לא מתקבל החזר (לפי טענת קאשדו)

אם זה מחנות אחת לבקש מהמוכר שיכתוב סכום נמוך( בדרך כלל המוכרים כותבים לבד סכום נמוך) ועל פי רוב עובר חלק במכס... הזמנה מכמה חנויות נשלח מכל חנות בנפרד, האיחוד חב' לאחרונה זה עד 75$ (לא נתקלתי שאיחדו חב' ביותר מ75$).
עוכבה לי במכס חבילה גדולה ששווה 240$, המוכר הצהיר עליה 64$ וכעת הם מבקשים ממני מסמכים וקבלה....
יש מה לעשות או לשלם את כל מה שיושת עלי בהכנעה?

כתוב לי על החבילה שנמסר. אני לא קיבלתי כלום. פתחתי סיכסוך והמוכר מבקש שאני אאשר שקיבלתי. הוא מראה צילום מסך שכתוב שנמסר וטוען שאני צריכה לגשת לסניף הדואר המקומי ולדבר איתם. זו לא בעיה שלו.
הצדק איתו?
לאשר לו ולגמור את הסיכסוך. עם מי אני אדבר בדואר? זה לא יעזור כלום.

כתוב לי על החבילה שנמסר. אני לא קיבלתי כלום. פתחתי סיכסוך והמוכר מבקש שאני אאשר שקיבלתי. הוא מראה צילום מסך שכתוב שנמסר וטוען שאני צריכה לגשת לסניף הדואר המקומי ולדבר איתם. זו לא בעיה שלו.
הצדק איתו?
@הכלבויניק

הצדק איתו?
א. מה מופיע באתר הדואר?
ב. אם לא קיבלת, בשום אופן לא לסגור את הסכסוך

כתוב - לא נמצא
מעולה.
לא לסגור את הסכסוך.
הייתי מוסיף צילומי מסך מאתר דואר ישראל ומהאתר הנ''ל (באנגלית) שמראה על המספר מעקב הזה שלא בגיע, ולחכות.

האם יש אפשרות למיין חיפוש לפי מחיר מנמוך לגבוה. אבל למיין מחיר של ארץ מוצא סין. כי בתקופה האחרונה יותר ויותר מוכרים נותנים אופציה למכירה מכמה ארצות מוצא אחרות שאינן נשלחות לישראל במחיר זול (וכשבוחרים סין המחיר הגבוה מביניהם) ואלה קופצים בראש. ואין דרך למצוא את הזולים האקטואליים עבורנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה