לאחרונה גם התחילו לעצור במכס כלמיני דברים קטנים,
כמו מצלמה שהזמנתי ב 15 ש''ח,
כשהגעתי לאסוף את זה מהדואר, ביקשו 70 ש''ח על בדיקת מכס,

לא אספתי את החבילה כמובן,
בחיים לא בדקו לי דברים כאלו, אבל עכשיו נראה שהתחילו לעשות בעיות.
אפשר לבטל את המכס?
קניתי רחפן ב 150 שח ורוצים עליו 70 שח מכס.
אני יכולה גם לא לקחת, אבל השאלה מה יקרה בפעם הבאה. האם תמיד מבקשים מכס?

אפשר לבטל את המכס?
קניתי רחפן ב 150 שח ורוצים עליו 70 שח מכס.
אני יכולה גם לא לקחת, אבל השאלה מה יקרה בפעם הבאה. האם תמיד מבקשים מכס?
אם לא תיקחי להבנתי לא תוכלי לדרוש החזר מהמוכר כי זה בעיה שלך

זאת בעיה אחת.
אני מדברת על בעיה נוספת: האם תמיד יבקשו מכס על רחפנים?
למיטב הבנתי מכס משלמים אם המוצר עבר את ה75$
אם קנית אותו בפחות תפני אליהם ותוציא קבלה מאלי אקספרס כמה המוצר עלה ולא תצטרכי לשלם
רחפנים בכללי נתקעים במכס בימים האלה ולכן מבקשים מהמוכר לרשום על החבילה שזה מוצר אחר

חברים יש לכם טעות,
אין כאן מכס, יש כאן עמלה.
הרחפנים, המצלמות, וכדומה נעצרים במכס לבדיקה שהתדרים (והבטריה) מאושרים לשימוש ואח"כ משתחררים, והיות שהשחרור לא הלך באופן אוטומטי אלא כביכול פרטני יש על זה עמלה של הדואר בסך 70 שקל
1732735922650.png

חברים יש לכם טעות,
אין כאן מכס, יש כאן עמלה.
הרחפנים, המצלמות, וכדומה נעצרים במכס לבדיקה שהתדרים (והבטריה) מאושרים לשימוש ואח"כ משתחררים, והיות שהשחרור לא הלך באופן אוטומטי אלא כביכול פרטני יש על זה עמלה של הדואר בסך 70 שקל
צפה בקובץ המצורף 1832991
אם אתה אומר אז אתה יודע
@בא יבוא תעלה את המסמך ששלחו לך ונראה על מה החיוב

תגידו, גם לכם צ'יטה הפסיקו לשלוח מיילים? הזמנתי המון פריטים ואין לי מושג איזה מספר מעקב משויך אליהם, קיבלתי טלפונים 2-3 צלצולים וניתוק, א"א לחזור אליהם ובמייל הם אפתיים. :(
איך את לא מכירה את הפתרון שמצאתי?
טוב, אז ב"ה מצאתי פתרון מושלם לצ'יטה ואני יסביר אותו לתועלת כולם...
דבר ראשון נכנסים לאתר הזה וממלאים את הפרטים
אח"כ מעתיקים רק את המספרים שנמצאים בסוף שורת הכתובת
צפה בקובץ המצורף 1666180
ולסיום נכנסים לכתובת הזאת ומחליפים את הכוכביות שנמצאות בסוף הכתובת עם המספר שהעתקתם
מקווה שעזרתי

אם אתה אומר אז אתה יודע
@בא יבוא תעלה את המסמך ששלחו לך ונראה על מה החיוב
לעמידה בהוראות צו ייבוא אישי לחץ כאן
נדרש תשלום. שים לב, יש להסדיר התשלום מראש בלינק מטה, לא ניתן לשלם ביחידה. לחץ כאן
למידע נוסף:

בדרישת התשלום:
טיפול מול רשויות-משרד התקשורת
59.9 ש"ח
מע"מ
10.18 ש"ח

סה"כ לתשלום
70.08 ש"ח

תגידו, גם לכם צ'יטה הפסיקו לשלוח מיילים? הזמנתי המון פריטים ואין לי מושג איזה מספר מעקב משויך אליהם, קיבלתי טלפונים 2-3 צלצולים וניתוק, א"א לחזור אליהם ובמייל הם אפתיים. :(
כל מספר המתחיל ב AE0
אני אישית כל הזמנה שנשלחת ישר מכניסה לאתר הזה וכך גם מעודכנת כל הזמן וגם יודעת את הספר מעקב המעודכן ומורידה את הבעיות לאפס, בחיים לא היה לי משלוח שלא איתרתי אותו לפני, ואני קונה המוןןן
1732739309944.png

כל מספר המתחיל ב AE0
אני אישית כל הזמנה שנשלחת ישר מכניסה לאתר הזה וכך גם מעודכנת כל הזמן וגם יודעת את הספר מעקב המעודכן ומורידה את הבעיות לאפס, בחיים לא היה לי משלוח שלא איתרתי אותו לפני, ואני קונה המוןןן
צפה בקובץ המצורף 1833082
גם אני
אבל מה, הזמנה של 10 או יותר פריטים- לעבור אחד אחד? שזה מה שאעשה כנראה בסוף...?

שכתוב שמוצר כמעט אזל אבל לא כתוב כמה נשאר זה אומר שנשאר ממש קצת?

עשיתי הזמנה באתר של כמה פריטים
אחרי שקיבלתי מספר מעקב וכו'
פתאום ראיתי באתר את ההודעה הבאה:
1732780655016.png

עשיתי הזמנה נוספת של אותם פריטים - ממוכרים אחרים -
וגם כנ"ל, קיבלתי הודעה שהפריטים נשלחו וכו'.
ואחרי כמה ימים שוב אני רואה שההזמנה נסגרה עם ההודעה הנ"ל

מוכר למשהוא?

@הכלבויניק

קורה לאחרונה הרבה,
אפשר לבדוק את הסיבה (לא שזה עוזר)
בפרטי הזמנה

שלחתי החזרה חינם .עבר חודש ולא זיכו אותי מה אפשר לעשות?הם טוענים שאין לי הוכחה ששלחתי איך אפשר להוכיח???

הגיע לי משהו שהזמנתי וזה לא מתאים בגודל, היה כתוב בהזמנה החזרה חינם
איך זה הולך?

תגידו, שלחו לי הזמנה מאלי אקספרס, אבל לא קבלתי מספר מדף מדואר ישראל [גם באתר דואר ישראל אני לא מוצא], בצ'אט של אלי אקספרס מדברים רק באנגלית..
מה נשאר לי לעשות?

הגיע לי משהו שהזמנתי וזה לא מתאים בגודל, היה כתוב בהזמנה החזרה חינם
איך זה הולך?
כנסי להזמנה- החזר והחזרה-אין צורך בפריט-נשלחת מדבקת משלוח למייל- להוריד ולהדפיס- להדביק אל החבילה שהיא ארוזה היטב- הופ לדואר ללא תשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה